Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHihi dziś do mnie dzwoniła babcia i pytała się czego potrzebujemy dla małej bo ona chce kupić
No i powiedzieliśmy że mate edukacyjną może kupić bo ubranek mamy. Babcia się zgodziła ale pierw musiałam jej wytłumaczyć co to jest dokładnie
Kolejny zakup odpada
A wybrałam już taka fajna
Militta110816, Krysti, Ida, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Wy już spać się kładziecie a ja dopiero życ zaczynam:)
Poryczałam się od tych porodów na polsat cafe... straszne i wzruszające zarazem.
Z tą cukrzycą to nieprzelewki. Cięzko jest z dietą jak się uwielba słodycze ale warto. Moja siostra urodziła z cukrzycą ciążową pod koniec 7 miesiąca dziecko z wagą 3500g ! Jak to usłyszałam to wziełam sie za siebie bo w 9 miesiący może być i 6kg dziecko.
Na razie radzę sobie sama bo wizytę u diabetologa mam dopiero 19 stycznia i wtedy glukometr mi przepisze i dietę.
Poza cukrzycą niepokoi mnie ból spojenia łonowego. Wczoraj ledwo chodziłam nie mówiąc o np zdejmowaniu czy zakładaniu spodni. Jak stoje na jednej nodze to mnie strasznie boli.
-
nick nieaktualny
-
No właśnie straciłam mojego lekarza ginekologa i pod koniec stycznia idę do nowego na karowej... takie mam szczęście niestety i wtedy powiem o tym bólu spojenia, które delikatnie mi towarzyszyło od dłuższego czasu a teraz masakra się robi bo dokładnie jest tak Ida jak piszesz, że nawet w nocy trzeba sie budzić bo boli przy zmianie boku a znowu Gosha też może mieć rację, że to przez okładanie nóżkami bo ja właśnie na dole najczęsciej kopniaki czuję i może potem boli od tego.
-
A co tan, pokaże wam z okazji rozpoczęcia za niecałe 2 godziny 30 tygodnia!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f7fb7f38a28.jpg
Na zdjęciu staniczek do karmienia o ktorym była mowa wcześniej (2-pak z H&M)Angela89, Krysti, Nadzieja84, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Lali, Lwica, mantissa, Agusiek89, misia83, weronika86, Robotka1, MartaAlvi, liloe, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja dzisiaj tak miałam,że jak kładłam się spać np wstałam do wc i się kładłam to takie rozrywanie czułam,że hoho w podbrzuszu i tak nisko ,ułożyłam się i przeszło masakra
Kurde nawet do łóżka położyć się nie da hehe obłęd ,przewrócić z boku na bok ehh ta ciąża ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 22:23
-
Gosha wrote:NADZIEJA ja jsk sie w nocy obracam to muszę pipe trzymać taki bol, i próbuje sie rozbujać żeby sie podnieść żeby jak najmniej mięśni używać
boli to jak cholera.
Młoda Damo witaj w klubie obolałych pipek:)
Brzuchy macie pierwsza klasa! Ja niestety chudne przez dietę cukrzycową i co za tym idzie i brzuch zmalał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 22:23
-
nick nieaktualnyGosha po nalesniczku cukier 119
Mmmmmniam! Z ta cukrzyca jakaś sciema chyba. A tak serio, to mały grzeszek,ale dietę trzymam raczej i 20 idę na wizytę do poradni diabetologicznej, a 21 na usg,bede znała wymiary Aluski:)
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:
Wiem ze to oczywiście rożnie bywa... Ale tez mi juz zaznaczył ze w takim przypadku cesarka jak nic.
Mi wbrew pozorom brzuszek sie lekko zmniejszył jak i ja cała -na szczęście! Waga po małym spadku stoi z malutkimi wahaniami od 4 tyg, zasługa diety dla słodkich mamusiek