Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po usg, 1320 g Kacperka który jest wg Pana dr. "średniaczkiem wiercipiętkiem" o prawidłowych wszystkich parametrach, szyjka ok, mięśniak też ma się dobrze i nie ma ryzyka "rozpadu" póki co. Pan dr życzył nam szczęśliwego porodu i zaprosił na usg w drugiej ciąży
mimka84, Ola89, Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Krysti, Ewelcia, Robotka1, weronika86, Ida, Lwica, MartaAlvi, sylvia007, Fasia, Angela89, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Czekam do godziny 00:00 żeby moc zobaczyc ta 3 z przodu... Nie moge sie doczekać! Jutro zacznę 30 tydzien! Tradycyjnie wystawiłabym zdjecie, ale wczoraj byli w piżamce wystarczy chyba co? Widac tam brzuchalka?
mimka84, Rudzia, CzaryMary, Krysti, misia83, hwesta, KasiaKwiatek, malinka1984, weronika86, Ida, sylvia007, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:U mnie jak dłużej pochodzę albo postoję to robi się taki kamienny brzuch. Nie wiem czy dobrze określiłam, ale tak jakby był cięższy, bardziej ciążący.
-
nick nieaktualny
-
a ja jak byłam na SR bo byłam jedna z dwóch które przyszły same:) i dobrze:)
jak widziałam tych wszystkich facetów którzy wyglądali jakby przyszli na SR za karę to cieszyłam się że mojego nie wzięłam:D
mogłam się skupić na zajęciach a nie na tym czy mojemu mężowi się przypadkiem nie nudzi:D
wezmę go na obchód po sali porodowej w piątek:D
jutro nie dam rady iść bo mam księdza, szlak;/ -
nick nieaktualny
-
Ojj ja tez czuje sie takaa zmeczonaa.. dzis jak wrocilam z miasta ucielam sobie 1,5 drzemke i poszlam znowu na spacer na pocztw bo z Nexta przyszlo zamowienie
i teraz leze i mnie znowu muli na spanie .. a wybije 23 i kie bedzie mi sie chcialo spac ;/ ehh.. do tego to zebro mnie boli coraz bardziej..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Oja Ewelcia teraz mnie zbiłas: ja nie wiedziałam ze sie coś kupuje na ciemieniuche??????napisz coś wiecej!!! Jakie czopki, do czego???????co to Gemini?????
Paracetamol w czopkach na gorączkę na zaś
a gemini to apteka intermetowa polecana przez dziewczyny. www.aptekagemini.plLwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha Czary ahh te kołki:P hehe i pisanie z tableta bądź z telefonu:D
ja dziś pospacerowałam godzinę, 3 km zrobiłam:) brzuch był cały czas praktycznie twardy ale dałyśmy radęczułam się owszem zmęczona ale jutro powtórkę robię
hehe Rudzia a to jak po zamówienie z nexta to sama bym poszła choćby to miał być czwarty spacer w ciągu dnia:D
no no na ciemieniuchę zwykła oliwka jest zbawienna:D
LWICA Gemini to taka apteka internetowa chyba z tego co się dziewczyny wypowiadają z bardzo konkurencyjnymi cenami:) ja tam całą wyprawkę kosmetyczną i okołoporodową kupiłam:)Krysti, CzaryMary, Rudzia, Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość
-
a ja juz wiem od czego to moje zmeczenie sie wzielo...2 miesiace temu mialam badania krwi i wszystko ok, dzisiaj orzyszedl list z wynikami z zalczona recepta..mam anemie niestety, bardzo duze dawki zelaza...ale dopiero wyszla wiec lekarz sie nie martwi... z donrych wiadomosci to to,ze zawiozlam tesciowa na lotnisko hurrraaaa
jestem w domciu i jestesmy juz sami..dzisiaj przeokropny bol piersi, pieczenie...lekarz powiedzial ze te moje bole tez moga byc od braku zelaza..po porodzie bedziemy szukac przyczyny zlego wchlaniania bo miesa czerwonego jem bardzo duzo.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny