Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na słone nie mam ochoty.. codziennie jem sałatkę grecką i nie ma w niej grama soli tak samo kanapki zero soli .. wgl mnie nie ciągnie, chipsy leżą drugi tydzień i ich nie ruszam chociaż wcześniej uwielbiałam .. ale za to ciągnie mnie do białych bułek i konkretnego żarełka.
-
nick nieaktualny
-
a mnie jeszcze nie ciągnie i mogłoby nie istnieć mięso....
Pizze już jadłam chyba 3 razy... oczywiście kawałek nie całąi nie uważam żeby było to coś złego
W mcdonalds też już miałam okazję być 2-3 razy... jem to na co mam ochotę, bo inaczej chyba bym już kompletnie nic nie jadła, a z wagi ciągle spadam
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Jeszcze z farba na glowie,ale iuz się ciesze
i jeszcze dziś paznokcie ide zrobic... chyba wracam do siebie powoli
Super, poczujesz się psychicznie na pewno o wiele lepiej. Ja też muszę się wreszcie zmobilizować do jakiegoś dbania o siebie bo nawet nóg nie golę odkąd przestałam nosić krótkie spodenki. Pachy też zaniedbałam. Ale niedługo wizyta u gina i będzie trzeba opanować trochę ten busz
Jedyne z czego jestem z siebie dumna to to, że codziennie po prysznicu w brzuch, piersi, ramiona i pupe wcieram balsam dla przyszłych mam. Z moja regularnością stosowania takich specyfików to jestem normalnie mistrzem świata tym razem i nawet niedługo będę musiała kupić drugą tubkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:29
-
ADK i jeszcze od dnia owulacji jak ktoś zna to się też liczy no ale widocznie tak jak mówisz, co kraj to obyczaj:)
JUSTINKA trzeba jeść to na co się ma ochotę
dla mnie też mięso może nie istnieć,
za to już paczkę kapusty wpierniczyłam i ogóry kiszone w ruch poszły:)
smaki mam różne w sumie, ciężko określić co przeważa:) -
nick nieaktualnyMusimy się dziewczyny wziąć ostro w garść, wiem ze ciężko, ale trzeba. Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka z pracy która jest w 15 tyg ciazy ale jest na l4 i powiem Wam,ze w kompleks wpadłam. Ona włosy świeżo nowy kolor,wlasnie szła na cięcie do fryzjera... paznokcie piękne czerwone szponki... i nie nie, ha tez zaczynam znów dbac,i wczoraj kupiłam dwie kiecki takie które będą ze mną rosły w reserved
-
nick nieaktualny
-
HWESTA pochwal sie co to za kiecki???
ja stosuję babydream oliwkę dla kobiet w ciąży z rossmana:) na zmianę z ziają mamma miaaakupiłam kiedyś z głupa i trzeba wykorzystać
aaaa mam dla was zdjęcie mojego brzucha:) jak się odrobię założę pamiętnik to pokażę -
witam sie
oj ale sie musialam naczytac naskrobałyście w niedzielę trochę
z balsamow polecam Palmers firma ze stanow ja po poprzedniej ciąży ani jednego rozstepu ale mysle ze to zalezy jaka ktos ma tendencje do rozstępów:)
ja tez często mam ochote na chipsy:)i frytki:)ale ograniczam....
niedlugo wizyta a ja stracha mam jak zwykle:( -
nick nieaktualny