Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Adk_1989 wiem jak jest, ja też w domu po 16,troche prac domowych i 20 i padam ze zmęczenia. Dziś mam wolny dzień, i tak połowy rzeczy nie zdążę zrobić. Właśnie gotuje jedzenie na resztę tygodnia,chociaz to będzie z głowy
ja muszę się wybrać w sobotę rano na rynek, zrobić ogromne zakupy, nagotować ze dwie zupy jakieś 2-3 drugie dania i do zamrażary. Narobię jedzenia na dwa tygodnie i będzie z bańki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zamiar pracować do stycznia. Mam specyficzną sytuację bo obecnie pracuję na umowę o pracę na zastępstwo, za dziewczynę która jest na macierzyńskim do 10 stycznia. I na tej umowie nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży. Ale moja szefowa jest aniołem i zmienimy niedługo tą umowę na zwykłą umowę o pracę, w grudniu wezmę L4 ale będę pracować przez miesiąc (dopóki to ona mi będzie płaciła wynagrodzenie - nie chce jej obciążać, i tak robi dla mnie dużo więcej niż musi) a jak 10 stycznia ta dziewczyna wróci to już będę sobie siedziała w domu a potem będę miała macierzyński. Gdyby nie szefowa to zostałabym z niczym.
Taki jest idealny plan, ale ponieważ u mnie ryzyko cukrzycy ciążowej, nadciśnienia a co za tym idzie stanu zagrożenia ciąży jest bardzo wysokie to zobaczymy czy życie mnie nie zaskoczy i nie będę musiała iść na zwolnienie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:56
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ooo do ADK pamętnika też nie mogę wejść;/
Bo w moim pamiętniku nic nie ma. Kiedyś pisałam w momencie niesamowitej frustracji związanej ze staraniami i tyle jadu tam wylałam, że postanowiłam to wszystko skasować. Nie było sensu tego trzymać. -
nick nieaktualny
-
ejjj to wychodzi że tylko Krysti nie widzi? buuuu a nawet mam ją w przyjaciółkach, kurde dziwne.
no dziewczyny właśnie mam taki brzuch, a chyba Ida wręcz nie mogła uwierzyć że można mieć tak wcześnie taki brzuch:) ja już taki mam ze 2 tygodnie!!! dlatego się smaruję 2x dziennie bo coś szybko rośnie skubaniec
Hwesta jeśli to Twoje pierwsze dzidzi to bardzo prawdopodobne:)
oj zobaczysz że jeszcze przyjdzie czas jak będziemy marudziły jak to nam ciężo-i to już niedługo!Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ejjj to wychodzi że tylko Krysti nie widzi? buuuu a nawet mam ją w przyjaciółkach, kurde dziwne.
no dziewczyny właśnie mam taki brzuch, a chyba Ida wręcz nie mogła uwierzyć że można mieć tak wcześnie taki brzuch:) ja już taki mam ze 2 tygodnie!!! dlatego się smaruję 2x dziennie bo coś szybko rośnie skubaniec
Hwesta jeśli to Twoje pierwsze dzidzi to bardzo prawdopodobne:)
oj zobaczysz że jeszcze przyjdzie czas jak będziemy marudziły jak to nam ciężo-i to już niedługo!
też myślę, że to z uwagi na to, że to nie jest Twoja pierwsza ciąża. Podobno w kolejnych ciążach brzuszek pojawia się coraz szybciej. Ja na razie mogę komfortowo spać na brzuchu, nic mnie jeszcze nie gniecie -
nick nieaktualny
-
hehe ja też jeszcze na brzuchu się wyśpię
ale czuję że już niedlugo:P
ADK tylko dlatego chciałam wejść na Twój pamiętnik bo jest napisane że jest 23 spisy do pamiętnika:) no ale jak je usunęłaś to sprawa jasna:)
ja nigdy nie prowadziłam w czasie starań a na ovu byłam coś koło roku, ale teraz się przyda, może nie bede go zaśmiecać głupotami ale choć raz wtygodniu zmobilizuję się do zrobienia zdjęcia i krótki reportaż z danego tygodnia;)
O Krysti już widzisz, fajnie:)