X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie zamówie u pani pierogi domowe i na jutro bo mój w Warszawie i niechce mi się gotować za bardzo ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki zapraszam Was do mojego pamiętnika:)

nick nieaktualny, Justinka, NY lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę na becon smarzony i tak sobie do bułeczki włożyć:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dziewczynki zapraszam Was do mojego pamiętnika:)
    Yo tylko udostęp go:)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Adk_1989 wiem jak jest, ja też w domu po 16,troche prac domowych i 20 i padam ze zmęczenia. Dziś mam wolny dzień, i tak połowy rzeczy nie zdążę zrobić. Właśnie gotuje jedzenie na resztę tygodnia,chociaz to będzie z głowy :)

ja muszę się wybrać w sobotę rano na rynek, zrobić ogromne zakupy, nagotować ze dwie zupy jakieś 2-3 drugie dania i do zamrażary. Narobię jedzenia na dwa tygodnie i będzie z bańki.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Yo tylko udostęp go:)
    kurde udostępniłam dla wszystkich, nie wiem czemu go może nie widać;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam do domu zajupy,wnosza do samej kychni,wczoraj właśnie miałam dostawę. Do kiedy zamierzasz pracować?

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo do ADK pamętnika też nie mogę wejść;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Robotka jaki masz piękny duży brzuszek! :) DO Twojego mi jeszcze dalekoooo ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem musisz w ustawienia wejść ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki piękny brzuszek! Ja to taki chyba za 2 miesiace bede miala :(

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zamiar pracować do stycznia. Mam specyficzną sytuację bo obecnie pracuję na umowę o pracę na zastępstwo, za dziewczynę która jest na macierzyńskim do 10 stycznia. I na tej umowie nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży. Ale moja szefowa jest aniołem i zmienimy niedługo tą umowę na zwykłą umowę o pracę, w grudniu wezmę L4 ale będę pracować przez miesiąc (dopóki to ona mi będzie płaciła wynagrodzenie - nie chce jej obciążać, i tak robi dla mnie dużo więcej niż musi) a jak 10 stycznia ta dziewczyna wróci to już będę sobie siedziała w domu a potem będę miała macierzyński. Gdyby nie szefowa to zostałabym z niczym.
    Taki jest idealny plan, ale ponieważ u mnie ryzyko cukrzycy ciążowej, nadciśnienia a co za tym idzie stanu zagrożenia ciąży jest bardzo wysokie to zobaczymy czy życie mnie nie zaskoczy i nie będę musiała iść na zwolnienie wcześniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:56

Robotka1 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ooo do ADK pamętnika też nie mogę wejść;/

Bo w moim pamiętniku nic nie ma. Kiedyś pisałam w momencie niesamowitej frustracji związanej ze staraniami i tyle jadu tam wylałam, że postanowiłam to wszystko skasować. Nie było sensu tego trzymać.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 hihi ładny brzusio:)))

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj to wychodzi że tylko Krysti nie widzi? buuuu a nawet mam ją w przyjaciółkach, kurde dziwne.
    no dziewczyny właśnie mam taki brzuch, a chyba Ida wręcz nie mogła uwierzyć że można mieć tak wcześnie taki brzuch:) ja już taki mam ze 2 tygodnie!!! dlatego się smaruję 2x dziennie bo coś szybko rośnie skubaniec
    Hwesta jeśli to Twoje pierwsze dzidzi to bardzo prawdopodobne:)
    oj zobaczysz że jeszcze przyjdzie czas jak będziemy marudziły jak to nam ciężo-i to już niedługo!:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Jaki piękny brzuszek! Ja to taki chyba za 2 miesiace bede miala :(

A ja też taki mam. A nawet większy, ale to mój tłuszczyk a nie dzidziolek :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ejjj to wychodzi że tylko Krysti nie widzi? buuuu a nawet mam ją w przyjaciółkach, kurde dziwne.
    no dziewczyny właśnie mam taki brzuch, a chyba Ida wręcz nie mogła uwierzyć że można mieć tak wcześnie taki brzuch:) ja już taki mam ze 2 tygodnie!!! dlatego się smaruję 2x dziennie bo coś szybko rośnie skubaniec
    Hwesta jeśli to Twoje pierwsze dzidzi to bardzo prawdopodobne:)
    oj zobaczysz że jeszcze przyjdzie czas jak będziemy marudziły jak to nam ciężo-i to już niedługo!:)

też myślę, że to z uwagi na to, że to nie jest Twoja pierwsza ciąża. Podobno w kolejnych ciążach brzuszek pojawia się coraz szybciej. Ja na razie mogę komfortowo spać na brzuchu, nic mnie jeszcze nie gniecie ;)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka widzę widze :))))

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:18

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja też jeszcze na brzuchu się wyśpię:) ale czuję że już niedlugo:P
    ADK tylko dlatego chciałam wejść na Twój pamiętnik bo jest napisane że jest 23 spisy do pamiętnika:) no ale jak je usunęłaś to sprawa jasna:)

ja nigdy nie prowadziłam w czasie starań a na ovu byłam coś koło roku, ale teraz się przyda, może nie bede go zaśmiecać głupotami ale choć raz wtygodniu zmobilizuję się do zrobienia zdjęcia i krótki reportaż z danego tygodnia;)

O Krysti już widzisz, fajnie:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ