Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:O kurde RObotka jaki ty masz brzuch
. Jak ja bede taki miala w 11tc to sie kurde w kciecke slubna nei zmieszcze!
więc w kieckę na pewno wejdziesz:)
ok muszę sie trochę za robotę wziąć bo stoję -
nick nieaktualny
-
Hvesta - bardzo fajne sukienki mi ta z golfem się bardzo podoba, fajna na jesień i zimę no i brzusio trochę chowa
a do mnie przyszedł upragniony kurier i już wypiłam jedną porcję szcęśliwa ciąża i powiem wam , że chyba działają, nawet skusiłam się na drożdżówkę w bufecie i mnie nie zemdliło , szok
tylko ciekawa jak długo będę się dobrze czućKrysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ejjj to wychodzi że tylko Krysti nie widzi? buuuu a nawet mam ją w przyjaciółkach, kurde dziwne.
no dziewczyny właśnie mam taki brzuch, a chyba Ida wręcz nie mogła uwierzyć że można mieć tak wcześnie taki brzuch:) ja już taki mam ze 2 tygodnie!!! dlatego się smaruję 2x dziennie bo coś szybko rośnie skubaniec
Hwesta jeśli to Twoje pierwsze dzidzi to bardzo prawdopodobne:)
oj zobaczysz że jeszcze przyjdzie czas jak będziemy marudziły jak to nam ciężo-i to już niedługo!
Ja też mam taki duży brzuszekNie wiem w sumie z czego to wynika ale już widać ciąże gołym okiem
-
Ja taki brzuch jak mam teraz, chociaż za wielki nie jest, myślę że połowa Robotki
to w pierwszej ciąży miałam jakoś w 19-20 tyg.. więc te które pierwszy raz są w ciąży troszkę cierpliwości
No i tak ja w poprzedniej spokojnie udało się ukryć ciąże przez pierwszy trymestr tak teraz nagle wszyscy się domyślili i nici z obwieszczenia nowiny za 1,5 tyg na urodzinach synka... jak już ktoś pytał w prost to potwierdzałam, bo bez sensu kręcićale po czym się domyślali... ech jedn że nie piłam na imprezie [gdzie to nic nowego, często nie piłam..] inni bo nagle nianie potrzebuje do pomocy
inni po zachowaniu, chyba tym bardziej rozdrażnionym, nerwowym
A w awatarze mam zdjęcie mojego brzucha na 2 tyg przed porodemwięc wielgaśny też nie był
a synek miał 57 cm i 3830g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
Justinka a Ty przypadkiem szczuplutka?
ja do szczuplakó nie należę może dlatego mi go tak wywaliło. a jem na prawdę mało. do południa jeszcze mnie ssa ale już popołudniu każdy kęs czegokolwiek jest dobijaniem się.
Kurcze a mi się wyświetla główna strona reservedu i nie widzę o jakie rzeczy konkretnie chodzi;/
-
Robotka1 wrote:Justinka a Ty przypadkiem szczuplutka?
ja do szczuplakó nie należę może dlatego mi go tak wywaliło. a jem na prawdę mało. do południa jeszcze mnie ssa ale już popołudniu każdy kęs czegokolwiek jest dobijaniem się.
Kurcze a mi się wyświetla główna strona reservedu i nie widzę o jakie rzeczy konkretnie chodzi;/
hehe do szczuplaków nie należysz ...super figurka ..
z jaką wagą startową zaczęłaś ciążę przy jakim wzrosćie .. jeśli mogę spytać?
Bo ja jestem w 10 t.c i też mam brzuch wywalony że hej .. koleżanka jest w 13 t.c i jest płaściutka ale jest bardzo wysoka i szczuplutka.. ja zaczynałam z wagą 66kg/ 167 cm a już mam na plusie 4kgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 11:48
-
nick nieaktualny
-
Krysti już lecę do Ciebie ale najpierw odpiszę Arsence:)
a więc praktycznie identycznie zaczynamy, ja z wagą 65.5 przy wzroście 167:) puki co 1 września byłam kilo w tył więc zobaczymy jak będzie za 2 tygodnie:)
fotka nie oddaje zawsze tego jak ktoś wygląda:) jestem pulchniaczek trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 11:55
Arsenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Justinka a Ty przypadkiem szczuplutka?
ja do szczuplakó nie należę może dlatego mi go tak wywaliło. a jem na prawdę mało. do południa jeszcze mnie ssa ale już popołudniu każdy kęs czegokolwiek jest dobijaniem się.Zobaczymy jak będzie w tej ciąży bo póki co brzuch pojawił się wcześniej, cycki też szybciej się powiększyły.. tyle że z wagi spadam, a z synkiem szłam wolno ale do góry
no i do dziś mama mówi że miałam cały czas nisko brzuch... ale dzięki temu nie miałam problemu z oddychaniem czy też jakimś uciskaniem...