Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:HWESTA pochwal sie co to za kiecki???
ja stosuję babydream oliwkę dla kobiet w ciąży z rossmana:) na zmianę z ziają mamma miaaakupiłam kiedyś z głupa i trzeba wykorzystać
aaaa mam dla was zdjęcie mojego brzucha:) jak się odrobię założę pamiętnik to pokażęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:00
-
nick nieaktualnyhttp://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-3/clothes/dresses/kl463-59x/combined-materials-dress i ta http://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-3/clothes/dresses/z9847-99x/turtleneck-dress
kolor nie złapał mi tak intensywnie jak zwykle, nakladalam toffee castinga,ale już i tak lepiej niż było
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja dzisiaj w lepszym nastroju niż wczoraj. kibla jeszcze nie zaliczyłam więc jest dobrze
A ja tak strasznie mało pije że aż wstyd!! Czasem tylko jedna herbatę na śniadanie i tyle. Jak mnie mdli to już w ogóle nie ma mowy o piciu. Po sokach niedobrze, po wodze niedobrze po wszystkim źle
A co do rozstępów, to nawet najlepsze i najdroższe balsamy nas nie uchronią jeśli skóra ma popękaćja póki co nie smaruje niczym a pewnie będę smarować jak już będę czuła że skóra się napina, ale zwykłą oliwką dla dzieci
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj poleciał kochany do Warszawy na pogrzeb babci ,ostatnia babcia trza się godnie porzegnać no i kupi mi ksiązki fajne Polskie na jesienno zimowe wieczorki:) troche apteki wykupi:Dhaha Liste dostał
ah jej tez bym poleciala ale co latac nie mozna w ciązy tak mlodej i na cmentarz tez nie mogę ,i jeszcze bym musiala moją psinke na ten czas do hotelu dla piesków oddać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:03
-
Polecam - https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/#
zresztą logowanie się na różnych tego typu portalach dostaje się różne gratisy dla maluszków - śliniaki, łyżeczki, słoiczki z jedzeniem gdy dziecko jest na tym etapie, płyty, książki, maskotki itdprzynajmniej dostawałam takie rzeczy przy synku
Może któraś skorzysta
-
A ja jestem taaaka spiaca dzisiaj i jakby oddechu mi brakuje.
Z jedzenia to ja w sumie na nic nie mam za brdzo ochoty. Bardzo mnie do slodkiego ciagnelo ale powoli przychodzi. Rano zjadlam bulke z nutella (chyba pierwszy raz od roku bo nie przepadam az tak). Mieso mnie obrzydza, na warzywa tez nei mam ochoty. Owoce! Zaczelam lubic owoce choc nigdy nie przepadalam. Dzis na kolacje chyba zobie zupe z dyni bo akurat jest a jeszcze zupy to mi jakos wchodza.
Przedwczoraj zjadlam zupe szczypiorkowo serowa z winem, nie wiedzialam ze wino jest w skladzie ale mam nadzieje ze go tam wiele nei bylo a ze zupa goraca to moze alko wyparowal.
Jest tu ktos kto nei chce znac plci? My chcemy miec niespodzianke
Jesli chodzi o wyglad to jestem przerazona, wygladam jak siedem nieszczesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też na razie się nie smaruje za pare tygodni jak mi brzuszek wyjdzie to zaczne:)a i nie chce mi się na razie, a w pierwszej ciązy to regularnie się smarowałam muszę przyznać:)a teraz legata mam jakiegoś
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Musimy się dziewczyny wziąć ostro w garść, wiem ze ciężko, ale trzeba. Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka z pracy która jest w 15 tyg ciazy ale jest na l4 i powiem Wam,ze w kompleks wpadłam. Ona włosy świeżo nowy kolor,wlasnie szła na cięcie do fryzjera... paznokcie piękne czerwone szponki... i nie nie, ha tez zaczynam znów dbac,i wczoraj kupiłam dwie kiecki takie które będą ze mną rosły w reserved
Jak bym siedziała w domu i miała na to czas do południa to sprawa wyglądałaby inaczej ale jak ja się doczłapię do domu na 16:30, zanim odgrzeję obiad albo jakiś makaron, kaszę ugotuję, zjem, muszę poleżeć 15 minut po jedzeniu bo potem mnie mdli bardziej jak nie odpocznę, pokręcę się trochę, coś ogarnę, włączę pralkę i robi się 19:30 to kiedy mieć czas na te wszystkie rzeczy? Pewnie można jak się dupę zaciśnie ale to ma też sprawiać przyjemność. Może w sobotę wieczorem zrobię sobie łazienkowe spa -
Ja w poprzedniej ciąży też smarowałam brzuszek i piersi.. i co rozstępy wyszły w ostatnim tygodniu przed porodem na brzuchu, a na piersiach po skończeniu karmienia
więc teraz do tego podchodzę z dystansem.. po za tym nie chce mi się
owszem staram się nie doprowadzić do suchej skóry, bo tego nie lubię i nic po za tym
-
Ja smaruje olejkiem dla mam z Hipp ale smierdoli okropnie
. Wszystkie specyfiki ktore probowalam dla kobiet w ciazy sa z perfumai,. No ja nei wiem kto to wymysla
. Przeciez nie od dzis wiadomo ze kobiety w ciazy sa na zapachy wrazliwe
. Slabo mi sie robi jak mam sie tym smarowac
Ja BioOil twarz smaruje -
nick nieaktualnyJa bio oil twarz tez smarowalam sporo latek
i jest ładna promieniała bez przebarwień rewelacja :)teraz smaruje piersi potem brzuch ,a twarz kremem wit E z nagietkiem intez ma te właściwości ze wyrównuje koloryt skóry :)w sklepie ze zdrową żywnością kupiłam i mi bardzo podpasowal
a my jak synka będziemy mieli to nazwę go Joshua :)Josh
-
Ja używam z Bielendy Sexy Mama balsam nawilżający (mąż się ze mną na bija i sexy mama za mną woła) i mam jeszcze tą oliwkę z rosmanna co ją tak wszyscy polecają ale nie bardzo ją lubię. Pewnie jakoś ją zmęczę ale będzie ciężko.
Ja mam ogromną tendencję do powstawania rozstępów. Na dzień dzisiejszy i tak jestem cała w rozstępach z okresu dojrzewania oraz czasów kiedy jeszcze próbowałam się odchudzać (potrafiłam w parę miesięcy zgubić 20kg a w jeszcze krótszym czasie odzyskać 30) ale to są wszystko już stare, wyblaknięte historie. Wiem, ze zrobią mi się w ciąży ale może będzie ich chociaż parę mniej i może szybciej zmienią barwę z krwistych na białe. Poza tym bardziej mi chodzi o elastyczność skóry, która już dostała nieźle po tyłku tym moim tyciem więc mam nadzieję, że jak ją teraz będę dobrze traktować to po porodzie wróci jako tako do siebie. -
nick nieaktualny