Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:No! Kupiłam sobie poduchę do spania
Zawsze chciałam taką mieć, śpię w takiej pozycji, że nawet nie w ciąży ułatwiłaby mi życie ale jakoś nie mogłam się nigdy zdecydować.
zapodaj linkjaką taki rogal duży
juuhuu ja też chcę taką sobie kupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja muszę wygrzebać z szafy swoją poduchę z poprzedniej ciąży bo tej nocy stwierdziłam, że chyba czegoś mi brakuje
już nie wspomnę że pomału muszę się przestawiać na spanie na lewym boku...
będą w poprzedniej ciąży bez problemu spałam na lewym boku, jak urodził się synek ze względu na położenie łóżeczka, musiałam zmienić stronę łóżka jak i bok spania na prawyno i tak mi zostało... teraz ciężko mi wrócić na lewy zwłaszcza że spałabym twarzą do środka łóżka
-
Kupiłam taka, szarą w grochy
Stwierdziłam, że kupię prostą bo nie wiem jak będzie mi wygodnie spać, poza tym można ją sobie pozwijać pod plecy jak się siedzi. Poza tym cena dosyć przyjemna. Mam nadzieję, że dojdzie do mnie do piątku
Zobaczymy jak się sprawdzi.
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-gratisy-i4571526648.htmlKrysti, Arsenka lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście, nie nadążam z czytaniem
Ja wczoraj kupiłam sobie 9 Miesięcy Podwójnie Działający Krem Przeciw Rozstępom 150 ml z Musteli ale do tej pory niczym się nie smarowałam, bo mi wszystko śmierdzi
ktoś pisał, że mało wody pije - ja mam to samo! Mój się naczytał, że odwodnienie jest bardzo niebezpieczne i strasznie mnie dręczył o to picie a jak wcześniej lekko wypijałam 1,5 l wody + inne napoje kawa, herbata tak teraz pare łyków mineralki wchodzi z problemami... no i taka byłam zła, że ktoś mnie przymusza i jak byłam u lekarza to powiedziałam ze nie czuję pragnienia, czy mam się zmuszać czy mogę poczekać on mówi żeby się nie martwić tym i poczekać))
Arsenka lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Kupiłam taka, szarą w grochy
Stwierdziłam, że kupię prostą bo nie wiem jak będzie mi wygodnie spać, poza tym można ją sobie pozwijać pod plecy jak się siedzi. Poza tym cena dosyć przyjemna. Mam nadzieję, że dojdzie do mnie do piątku
Zobaczymy jak się sprawdzi.
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-gratisy-i4571526648.html
extra cena .. jak przyjdzie to daj znać czy jesteś zadowolonateż musze powoli się rozglądać ja lubię spać z nogami do góry przez moje żylaki więc bym sobie taką w kształcie literki C kupiła narazie sobie koc musze podkładac pod nogi
-
Robotka, ale super brzunio.
Ja chyba też pamiętnik założę, jak mi się zachce.
U mnie też jeszcze praktycznie nic nie widać, chociaż w dżinsach już mi zdecydowanie ciasnawo.
I też na poduchę się taka w grochy czaję, ale to chyba dopiero w listopadzie, bo teraz mnóstwo wydatków: , najpierw usg genetyczne, pod koniec września jedziemy na 2 tyg do Berlina, bo nas rodzinka zaprosiła, później w październiku jadę na weekend do Poznania, na mój ostatni pewnie na jakiś czas konwent mangowy i jeszcze kolejny weekend wesele mojej przyjaciółki. Coś czuję, że ten październik to mi minie błyskawicznie, a później już zima prawie.
Ja tam ciągle głodna, colę czasami piję jak mam ochotę, chipsy zajadam, buły zajadam, ale nigdy tendencji do tycia nie miałam, więc liczę na to, że przybędzie mi nagle +5 kg.
A, dziewczyny, jak będziecie miały jeszcze info o jakichś fajnych stronach do rejestracji, jak ten BebiProgram, to dajcie znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:59
-
NY wrote:Ale się rozpisałyście, nie nadążam z czytaniem
Ja wczoraj kupiłam sobie 9 Miesięcy Podwójnie Działający Krem Przeciw Rozstępom 150 ml z Musteli ale do tej pory niczym się nie smarowałam, bo mi wszystko śmierdzi
ktoś pisał, że mało wody pije - ja mam to samo! Mój się naczytał, że odwodnienie jest bardzo niebezpieczne i strasznie mnie dręczył o to picie a jak wcześniej lekko wypijałam 1,5 l wody + inne napoje kawa, herbata tak teraz pare łyków mineralki wchodzi z problemami... no i taka byłam zła, że ktoś mnie przymusza i jak byłam u lekarza to powiedziałam ze nie czuję pragnienia, czy mam się zmuszać czy mogę poczekać on mówi żeby się nie martwić tym i poczekać))
ja mam to samo... kurcze szklanka wody tj max co potrafię wypić. reszte jakoś wmuszam. Na samym początku ciąży strasznie mi się chciało pić wypijałam e 3 litry wody dziennie widać organizm sam decyduje kiedy mu i ile potrzeba .. więc może jeszcze się upomni -
Arsenka wrote:ja też zaczęłam 10 tydzień.. ale suwaki widzę tak liczą 9 i jeden dzień ale tydzień jest 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:04
NY lubi tę wiadomość
-
A ja mam od poniedziałku 2 turę mdłości, tylko teraz jest gorzej, bo poprzednio to jak zjadłam coś malutkiego to mi przechodziły, a teraz to nic zjeść nie mogę i nawet cukierki imbirowe nie pomagają
do tego jeszcze straszny ból głowy i senność. A mówią, że w 12 tyg to wszystko już najczęściej przechodzi.
-
Ja wypijam hektolitry! Wody, herbaty, soków. A przez to sikam cały czas
A powiedzcie mi, jak tam się czują wasi partnerzy? Bo mój chyba ma zespół współodczuwania. Ma poranne mdłości, chodzi w nocy do toalety razem ze mną, mędliwy się zrobił. No jak baba w ciąży normalnie -
Adk to masz fajnie. Możecie sobie ponarzekać razem
Mój to czasu nie ma chyba na współodczuwanie, ale patrzy na mnie z żalem jak widzi jak mnie mdłości dobijają i w ogóle odką powiedziałam mu w piątek, że gin się niepokoi moją szyjką, to jakoś tak częściej do mnie zagląda.