Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo już niedługo do usg
super, ciekawe co z naszymi dziewczynami ktore dzisiaj maja/miały wizyty
A ja zaopatrzyłam się dzisiaj w grejpfruty i cytryny co by mi się wodę lepiej z nimi piło.. i powiem że szklanka z wody z cytryna gładko wleciała i póki co jeszcze mnie nie mdli jak po zwykłej wodzieCUD!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki ja się na dziś z wami powoli żegnam, dziś muszę córę z zerówki odebrać więc wychodzę za kilka minut:)
życzę Wam spokojnego popołudnia i mam nadzieję że jutro z rana się naczytam samych dobrych wieści z wizyt:)Amy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam głupie pytanie, ale może poradzicie.
Czego używacie do codziennego sprzątania - kuchnia, łazienka itp.?
Bo ja do tej pory używałam Fista, takiego psikanego z Biedronki, ale kurczę ostatnio tak mnie jego zapach denerwuje, jakiś taki intensywny się zrobił, że normalnie muszę buzię zatykać, bo mi niedobrze? Używacie czegoś, co jakoś tak mniej intensywnie pachnie? Ktoś, coś? -
Dziewczyny ale macie tempo ! Nie nadążam z czytaniem !
Robotka ale masz cudny brzuszekmój też już widać. Nie wiem czy jest ciążowy czy ze wzdęć lub nadmiaru jedzenia ale go widać nawet spod luźnych ciuchów
Dziewczyny nie mogę się zarejestrować na tej stronie bebiprogrampróbowałyście już?
-
mantissa wrote:Dziewczyny, mam głupie pytanie, ale może poradzicie.
Czego używacie do codziennego sprzątania - kuchnia, łazienka itp.?
Bo ja do tej pory używałam Fista, takiego psikanego z Biedronki, ale kurczę ostatnio tak mnie jego zapach denerwuje, jakiś taki intensywny się zrobił, że normalnie muszę buzię zatykać, bo mi niedobrze? Używacie czegoś, co jakoś tak mniej intensywnie pachnie? Ktoś, coś?łazienki nie mogę sprzątać bo to same chemikalia, porządki w kuchni też musi robić, płyn do mycia naczyń zdzierżę
)
Amy lubi tę wiadomość
-
Mój pracuje na jedną zmianę od 5 lub 6 do 15 jeśli nie mają nadgodzin więc w domu zawsze jest przed 16 i tak jak ja lubi porządki, ale teraz jestem zwolniona z obowiązków bo na prawdę nie znoszę tych zapachów... Nie mogę powiedzieć, bo dużo mi pomaga
A tymczasem ja jeszcze siedzę w pracy... dziś 10h! -
o matko 10h w ciąży a nawet i bez niej ciężko wysiedzieć, ja się ratuje baby and mama med , chociaż dolegliwości tak nie ma.
a mój ma taką pracę, że dużo jeździ, pilnuje czy prace dobrze idą, w urzędach coś załatwia, często jest tak, że jak wyjdzie po 7 do dopiero kolo 18 -19 jest, a ja muszę się wszystkim zająć -
Zazdroszczę wszystkim, którzy kończą pracę o 15-16 albo 17nastej ... Ja ze swojej codziennie wracałam po 19 ... koszmar ... cieszę się, że jestem na L4 bo nie dawałabym rady tak pracować w ciąży
-
powiem Ci, że przed ciążą baaardzo dużo pracowałam i jak zaszłam to musiałam mocno przykrócić czas pracy bo po prostu nie dawałam rady-zero sił! Najważniejsze to słuchać własnego organizmu
Dziś czuję się dobrze, więc troszkę 'podgonię', bo jutro mogę być nie w formie
ale wydaje mi się, że nabieram energii i te 7-8h dziennie będę mogła spokojnie przepracować, no bo może 10 to lekka przesada
-
no i wróciłam od lekarza
w zeszłym tyg pani dr się martwiła że mały troszki przymały a w tym tyg urósł ponad cm
) dziś ma 2,53 a w zełym tyg 1.25
troszkę słabo go widziałam bo się smyk schował przed nami ale wssystko jest ok ..badania też dobrze
dostałam skier na prenatralne na nfz
) nie mogę się doczekać ... jupi
NY, Justinka, MartaAlvi, Robotka1 lubią tę wiadomość