Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NY wrote:no to taki rozwalony dzień miałaś... ja o 19 to już o spaniu powoli mysle
))
Rozpoczynanie pracy o 10 to jest koszmar !! Cały dzień w plecy. Nie wyobrażam sobie co będzie jak wrócę do pracy po ciąży ... -
nick nieaktualny
-
Mój mąż mi dzisiaj powiedział, że ma przeczucie, że będzie chłopczyk, chociaż wcześniej mówił, że podejrzewa dziewczynkę. I od tej pory się zastanawiam i ogarnia mnie ciekawość, kto tam zamieszkał w moim brzuszku
-
Witajcie moje drogie co prawda nie jestem kwietniowka, bo termin mam na 28marca ale na marcowkach nie mogę się zadomowic. Ten wątek czytam juz dlugo i jesteście takie radosne i cieple kobitki
tyle można się od was dowiedzieć. Ja jestem młodą mamusia i nic doswiadczona (mam 19 lat, dzidzia nie planowana ale baaaardzo wyczekiwana hihi) . Czy mogłabym czasem sie u was udzielic z jakims malym pytankiem czy problemem?
Amy, Fasia, Militta110816, NY, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Witajcie moje drogie co prawda nie jestem kwietniowka, bo termin mam na 28marca ale na marcowkach nie mogę się zadomowic. Ten wątek czytam juz dlugo i jesteście takie radosne i cieple kobitki
tyle można się od was dowiedzieć. Ja jestem młodą mamusia i nic doswiadczona (mam 19 lat, dzidzia nie planowana ale baaaardzo wyczekiwana hihi) . Czy mogłabym czasem sie u was udzielic z jakims malym pytankiem czy problemem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 18:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe bardzo sie ciesze ze mnie przyjmiecie;) 9 wrzesnia mialam wizyte i usg dzidzia ma sie dobrze miala 4,5cm nastepna wizyta 2 października. Usg genetycznego nie robie. Ginka bardziej polecala mi polowkowe. Większość z was pewnie mogla juz usłyszeć serduszko ja niestety do dzis nie mialam okazji. Lekarka cos mowila ze za slaby aparat i dopiero w bardziej zaawansowanej ciazy będę mogla uslyszec; /
-
nick nieaktualnyMlodaDamo ja w pierwszej ciazy tez dlugo nie slyszalam Oli bo chodzilam na nfz i pierwsze usg mialam miec dopiero w 13tyg.. jak bardzo chcesz to mozesz skorzystaf z wizyty prywatnej i uslyszec maluszka a jak masz w sobie duzo cierpliwosci to czekaj. Wiedza ze wszystko jest dobrze rekompensuje dzwiek serduszka
4.5cm to juz duzy Maluszek
supeer
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niektóre z was pisaly o problemie z woda ja niestety tez go mam i to odkad dowiedziałam się o dzidzi. Bardzo malo pilam nie potrafilam nawet wmuszac w siebie. Woda za mdla soki za slodkie masakra. Teraz jest lepiej ale nadal nie dobijam nawet do 1l na dzien. I nie powiem ale chcialabym to zmienic nie chce szkodzić dzidzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 18:46
-
MłodaDama- witaj
ja też jestem młoda bo prawie w tym samym wieku jesteśmy
byłam dziś na paznokciach u kosmetyczki od razu sie lepiej czuje jak coś zrobię dla siebie
włosy miałam malować w przyszłym tyg ale teściowa mi odradziła bo powiedziała ze i tak mi kolor nie wyjdzie na początku ciąży.. moja mama mówi ze pod koniec zawsze malowała żeby to jakoś do porodu wyglądaćwiec chyba nie pójdę przemęczę się z odrostami jakoś a na święta Bożego Narodzenia odświeżę kolor
ale dziś miałam ochotę na owoca jakiegos kiwi,pomarańcze mmm -
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Niektóre z was pisaly o problemie z woda ja niestety tez go mam i to odkad dowiedziałam się o dzidzi. Bardzo malo pilam nie potrafilam nawet wmuszac w siebie. Woda za mdla soki za slodkie masakra. Teraz jest lepiej ale nadal nie dobijam nawet do 1l na dzien. I nie powiem ale chcialabym to zmienic nie chce szkodzić dzidzi
to wola o pomste do nieba. Ale dzis kupilam cytryny i wyciskam cytryne i powiem ci ze duzo dzisiaj bo ponad litr wypilam
mam nadzieje ze nie strace zapalu i bede tego pilnowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu zaczelam lekko rozowo krwawic :(trzymajcie za mnie kciuki
Krysti trzymaj się ! Dawaj znać co z Tobą i maluszkiem !Krysti lubi tę wiadomość