Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    i w ogóle odką powiedziałam mu w piątek, że gin się niepokoi moją szyjką, to jakoś tak częściej do mnie zagląda.

hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??:D:D

NY, sylvia007, MartaAlvi, Krysti, Fasia, Militta110816, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mówcie mi o nocnym sikaniu - ja chodzę 3 razy w nocy - męczy mnie to bardzo bo wstaje niewyspana ;( a pod koniec ciąży jak dzidzia uciska na pęcherz to dopiero będzie masakra ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, 3 razy to ja chodziłam przed ciążą. :P Teraz chodzę 3 razy jak się już położę, zanim zasnę, i później jeszcze 2-3 razy wstaję w nocy. Wiecie jaki miałam problem, żeby się powstrzymać, jak musiałam mocz do badań oddać. Bałam się, że będzie z rana za słaby.
    Śmieję się, że po koniec ciąży, to nie będę z kibelka wychodzić. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę ;) w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę ;) ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka ;)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??:D:D
    do pokoju :-) Bo go prawie nigdy w domu nie ma, ale teraz właśnie częściej wpada i zagląda. Tam na dół też zagląda, bo mi libido ostatnio bardzo wzrosło, a że plamień nie mam żadnych to gin powiedziała, że zakazu nie wprowadza :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zerowe libido od początku ciąży :(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę ;) w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę ;) ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka ;)
    A ja mam odwrotny problem, bo bardzo rzadko chodzę na siusiu i przez to w pierwszej ciąży jak już musiałam wstawać w nocy, to był to dla mnie koszmar, bo nigdy w życiu nie wstawałam w nocy.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY może w II trymestrze to się zmieni

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadajecie!! :) ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!

A ja odebralam wyniki krwi i moczu

mocz okej ph spadlo z 8 do 6 :D wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada? :P wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi :)
    ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:43

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ale nadajecie!! :) ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!

A ja odebralam wyniki krwi i moczu

mocz okej ph spadlo z 8 do 6 :D wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada? :P wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi :)
    ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjem :/
    Amy jak będziesz w kolejnej ciąży, to wtedy szybciej brzusio się pokaże. Ja jak byłam z córcią to gdzieś tak w 22 tyg chodziłam w swoich przedciążowych spodniach.

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia ja już jestem w kolejnej ciąży :) tylko może za szybko się skończyła żeby ten brzuch jakoś miał teraz szybciej urosnąć :) no nic poczekam jeszcze :))

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Sylvia ja już jestem w kolejnej ciąży :) tylko może za szybko się skończyła żeby ten brzuch jakoś miał teraz szybciej urosnąć :) no nic poczekam jeszcze :))
    Amy ja wiem. Ale brzuszek szybciej rośnie raczej tym dziewczynom, które już rodziły. Ale Twój po jedzeniu to całkiem fajniutki ;-) A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY jakie kompleksy kobieto:) cycki ściśnięte dupka i nóżki pulchniutkie:D

to mówicie że wysokie ph może być na chłopca??:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Amy ja wiem. Ale brzuszek szybciej rośnie raczej tym dziewczynom, które już rodziły. Ale Twój po jedzeniu to całkiem fajniutki ;-) A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!

No tak myśłałam, że to trzeba donosić żeby widzieć różnicę w 2 ciąży :)
    już mi coś wyskoczyło ale to wygląda jak najedzony i niewytrenowany mały OPONEK! w każdym bądź razie ja ciażowego nei u siebie nie widzę jeszcze. No ale poczekam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY jakie kompleksy kobieto:) cycki ściśnięte dupka i nóżki pulchniutkie:D

to mówicie że wysokie ph może być na chłopca??:D

pulchniutkie nóżki/ heheh dobre sobie :P przecież widąć, że łądna figura :) i brzusio już taki cudny :)

A z tym ph to ja się śmieję ;) tak mówią że im wyższe tym bardziej na chłopca ;P ale przecież to medycznie nieudowodnione więc z dużym przymrużeniem oka na to patrzę ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj aż sobie weszłam do Twojego pamiętnika:D z Ciebie to jest szczuplak dopiero:D przy Tobie można by się kompleksów nabawić i to nie małych :D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na moje oko nasze figury się wcale nie róznią procz oczywiście ciązowego brzucha którego już jak wiadomo zazdraszaczam :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też porażka z piciem... może 0,5-1 l pije dziennie... ale od zawsze miałam z tym problem... jedynie jakoś do jedzenia zawsze musiałam mieć i tak mi zostało....
    W poprzedniej ciąży jak i teraz nie wstaje w nocy na siku... i też właśnie jak się syn urodził to dla mnie to była masakra nocne karmienie, często karmiłam na pół przytomna... zresztą macierzyństwo i pierwsze miesiące wspominam cudnie, gdyby nie nocne wstawania :( ja ogólnie lubię pospać...
    Ale karmiąc piłam zdecydowanie więcej, organizm się domagał i strasznie posmakowały mi herbatki laktacyjne, mogłam pić na okrągło ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u internistki i ginekolog.
    Po wizycie u internisty:
    Isla na gardło,kontynuacja inhalacji.
    Sól emska,hascosept forte,Apap i Stodal jeśli nie będzie poprawy do piątku to kontrola i mocniejsze środki.
    Ginekolog:
    wyniki ok, macica miękka,szyjka zamknięta,następna wizyta 15.10.
    Teraz usg we wtorek i już zacieram rączki, a primo to jest się wyleczyć.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo MALINKA kuruj się nam w takim razie!!! :) no i dobrze że u gienka wszystko dobrze się okazało:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ