X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    i w ogóle odką powiedziałam mu w piątek, że gin się niepokoi moją szyjką, to jakoś tak częściej do mnie zagląda.

hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??:D:D

NY, sylvia007, MartaAlvi, Krysti, Fasia, Militta110816, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mówcie mi o nocnym sikaniu - ja chodzę 3 razy w nocy - męczy mnie to bardzo bo wstaje niewyspana ;( a pod koniec ciąży jak dzidzia uciska na pęcherz to dopiero będzie masakra ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, 3 razy to ja chodziłam przed ciążą. :P Teraz chodzę 3 razy jak się już położę, zanim zasnę, i później jeszcze 2-3 razy wstaję w nocy. Wiecie jaki miałam problem, żeby się powstrzymać, jak musiałam mocz do badań oddać. Bałam się, że będzie z rana za słaby.
    Śmieję się, że po koniec ciąży, to nie będę z kibelka wychodzić. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę ;) w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę ;) ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka ;)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??:D:D
    do pokoju :-) Bo go prawie nigdy w domu nie ma, ale teraz właśnie częściej wpada i zagląda. Tam na dół też zagląda, bo mi libido ostatnio bardzo wzrosło, a że plamień nie mam żadnych to gin powiedziała, że zakazu nie wprowadza :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zerowe libido od początku ciąży :(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę ;) w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę ;) ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka ;)
    A ja mam odwrotny problem, bo bardzo rzadko chodzę na siusiu i przez to w pierwszej ciąży jak już musiałam wstawać w nocy, to był to dla mnie koszmar, bo nigdy w życiu nie wstawałam w nocy.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY może w II trymestrze to się zmieni

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadajecie!! :) ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!

A ja odebralam wyniki krwi i moczu

mocz okej ph spadlo z 8 do 6 :D wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada? :P wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi :)
    ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:43

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ale nadajecie!! :) ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!

A ja odebralam wyniki krwi i moczu

mocz okej ph spadlo z 8 do 6 :D wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada? :P wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi :)
    ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjem :/
    Amy jak będziesz w kolejnej ciąży, to wtedy szybciej brzusio się pokaże. Ja jak byłam z córcią to gdzieś tak w 22 tyg chodziłam w swoich przedciążowych spodniach.

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia ja już jestem w kolejnej ciąży :) tylko może za szybko się skończyła żeby ten brzuch jakoś miał teraz szybciej urosnąć :) no nic poczekam jeszcze :))

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Sylvia ja już jestem w kolejnej ciąży :) tylko może za szybko się skończyła żeby ten brzuch jakoś miał teraz szybciej urosnąć :) no nic poczekam jeszcze :))
    Amy ja wiem. Ale brzuszek szybciej rośnie raczej tym dziewczynom, które już rodziły. Ale Twój po jedzeniu to całkiem fajniutki ;-) A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY jakie kompleksy kobieto:) cycki ściśnięte dupka i nóżki pulchniutkie:D

to mówicie że wysokie ph może być na chłopca??:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Amy ja wiem. Ale brzuszek szybciej rośnie raczej tym dziewczynom, które już rodziły. Ale Twój po jedzeniu to całkiem fajniutki ;-) A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!

No tak myśłałam, że to trzeba donosić żeby widzieć różnicę w 2 ciąży :)
    już mi coś wyskoczyło ale to wygląda jak najedzony i niewytrenowany mały OPONEK! w każdym bądź razie ja ciażowego nei u siebie nie widzę jeszcze. No ale poczekam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY jakie kompleksy kobieto:) cycki ściśnięte dupka i nóżki pulchniutkie:D

to mówicie że wysokie ph może być na chłopca??:D

pulchniutkie nóżki/ heheh dobre sobie :P przecież widąć, że łądna figura :) i brzusio już taki cudny :)

A z tym ph to ja się śmieję ;) tak mówią że im wyższe tym bardziej na chłopca ;P ale przecież to medycznie nieudowodnione więc z dużym przymrużeniem oka na to patrzę ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj aż sobie weszłam do Twojego pamiętnika:D z Ciebie to jest szczuplak dopiero:D przy Tobie można by się kompleksów nabawić i to nie małych :D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na moje oko nasze figury się wcale nie róznią procz oczywiście ciązowego brzucha którego już jak wiadomo zazdraszaczam :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też porażka z piciem... może 0,5-1 l pije dziennie... ale od zawsze miałam z tym problem... jedynie jakoś do jedzenia zawsze musiałam mieć i tak mi zostało....
    W poprzedniej ciąży jak i teraz nie wstaje w nocy na siku... i też właśnie jak się syn urodził to dla mnie to była masakra nocne karmienie, często karmiłam na pół przytomna... zresztą macierzyństwo i pierwsze miesiące wspominam cudnie, gdyby nie nocne wstawania :( ja ogólnie lubię pospać...
    Ale karmiąc piłam zdecydowanie więcej, organizm się domagał i strasznie posmakowały mi herbatki laktacyjne, mogłam pić na okrągło ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u internistki i ginekolog.
    Po wizycie u internisty:
    Isla na gardło,kontynuacja inhalacji.
    Sól emska,hascosept forte,Apap i Stodal jeśli nie będzie poprawy do piątku to kontrola i mocniejsze środki.
    Ginekolog:
    wyniki ok, macica miękka,szyjka zamknięta,następna wizyta 15.10.
    Teraz usg we wtorek i już zacieram rączki, a primo to jest się wyleczyć.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo MALINKA kuruj się nam w takim razie!!! :) no i dobrze że u gienka wszystko dobrze się okazało:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ