Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:i w ogóle odką powiedziałam mu w piątek, że gin się niepokoi moją szyjką, to jakoś tak częściej do mnie zagląda.
hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??:D
NY, sylvia007, MartaAlvi, Krysti, Fasia, Militta110816, liloe lubią tę wiadomość
-
Hehe, 3 razy to ja chodziłam przed ciążą.
Teraz chodzę 3 razy jak się już położę, zanim zasnę, i później jeszcze 2-3 razy wstaję w nocy. Wiecie jaki miałam problem, żeby się powstrzymać, jak musiałam mocz do badań oddać. Bałam się, że będzie z rana za słaby.
Śmieję się, że po koniec ciąży, to nie będę z kibelka wychodzić. -
a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę
w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę
ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka
-
Robotka1 wrote:hihi ale zagląda tam na dole czy zagląda np do pokoju co z Tobą??
:D
Bo go prawie nigdy w domu nie ma, ale teraz właśnie częściej wpada i zagląda. Tam na dół też zagląda, bo mi libido ostatnio bardzo wzrosło, a że plamień nie mam żadnych to gin powiedziała, że zakazu nie wprowadza
-
NY wrote:a to ja nie liczę przed zaśnięciem ile razy idę
w ciągu dnia od zawsze b. często korzystałam z toalety, a teraz te nocne spacerki to są jak już mnie aż nerki z przepełnionego pęcherza bolą i się budzę
ja do pobierania moczu nic nie trzymałam! normalnie w nocy musiałam iść i rano do kubeczka
-
nick nieaktualnyAle nadajecie!!
ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!
A ja odebralam wyniki krwi i moczu
mocz okej ph spadlo z 8 do 6wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada?
wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi
ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:43
-
Amy wrote:Ale nadajecie!!
ROBOTKA popadam w kompleksy jak na ciebie patrze!! cieszyłąm się że mój troche urósł ale jak ciebie widze to normalnie ja się chowam.. co to moje dziecko się nie chce ujawniać!!
A ja odebralam wyniki krwi i moczu
mocz okej ph spadlo z 8 do 6wiec może wcale na chłopca się nei zapowiada?
wiem, że ph to kieeeeepski wyznacznik płci ale ciekawe czy się nam to sprawdzi
ANEMIA. jak zwyzkle. całe życie z tym walczę ale już jej nie miałam i teraz w ciąży znow. Zresztą co ja się dziwię skoro więcej wyrzygam niż zjemAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Sylvia ja już jestem w kolejnej ciąży
tylko może za szybko się skończyła żeby ten brzuch jakoś miał teraz szybciej urosnąć
no nic poczekam jeszcze
)
A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy ja wiem. Ale brzuszek szybciej rośnie raczej tym dziewczynom, które już rodziły. Ale Twój po jedzeniu to całkiem fajniutki
A Ty to chudzinka jesteś więc jak już Ci wyskoczyć to będzie się pięknie prezentował!!!
No tak myśłałam, że to trzeba donosić żeby widzieć różnicę w 2 ciąży
już mi coś wyskoczyło ale to wygląda jak najedzony i niewytrenowany mały OPONEK! w każdym bądź razie ja ciażowego nei u siebie nie widzę jeszcze. No ale poczekam -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY jakie kompleksy kobieto:) cycki ściśnięte dupka i nóżki pulchniutkie:D
to mówicie że wysokie ph może być na chłopca??
pulchniutkie nóżki/ heheh dobre sobieprzecież widąć, że łądna figura
i brzusio już taki cudny
A z tym ph to ja się śmiejętak mówią że im wyższe tym bardziej na chłopca ;P ale przecież to medycznie nieudowodnione więc z dużym przymrużeniem oka na to patrzę
-
nick nieaktualny
-
U mnie też porażka z piciem... może 0,5-1 l pije dziennie... ale od zawsze miałam z tym problem... jedynie jakoś do jedzenia zawsze musiałam mieć i tak mi zostało....
W poprzedniej ciąży jak i teraz nie wstaje w nocy na siku... i też właśnie jak się syn urodził to dla mnie to była masakra nocne karmienie, często karmiłam na pół przytomna... zresztą macierzyństwo i pierwsze miesiące wspominam cudnie, gdyby nie nocne wstawaniaja ogólnie lubię pospać...
Ale karmiąc piłam zdecydowanie więcej, organizm się domagał i strasznie posmakowały mi herbatki laktacyjne, mogłam pić na okrągło -
Byłam u internistki i ginekolog.
Po wizycie u internisty:
Isla na gardło,kontynuacja inhalacji.
Sól emska,hascosept forte,Apap i Stodal jeśli nie będzie poprawy do piątku to kontrola i mocniejsze środki.
Ginekolog:
wyniki ok, macica miękka,szyjka zamknięta,następna wizyta 15.10.
Teraz usg we wtorek i już zacieram rączki, a primo to jest się wyleczyć.
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.