Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:
Kurczę, przepraszam Was, ale zapomniałam - która miała podejrzenia sączenia się wód? Angela czy Gosha? Dziś jak wstałam to też mi się po nogach polało... Ale nie panikuję. Wiem że to śluz i tak już po porostu jest.
Ja miałam. Ciągle niestety ze mnie się leje;/ nawet już w dzień
-
Hej słoneczka
Sylvia świetne meble
Ktoś coś pisze widzę o materacach gryczano-kokosowych, właśnie tydzień temu zwiozłam swoje tzn Marcelowe łóżeczko z takim materacem i nie ma żadnych robaków. 5 lat nie był prany i gdyby nie fakt zażółceń to bym pewnie go nie prała ale mam zamiar to zrobić jak się ociepli trochę. W pralkę wrzucę i od razu suszenie bo gryka jest wszyta w pokrowiec. Mam nadzieję , że będzie ok.
Rano odprowadziłam młodego do szkoły , zmokłam jak cholera a teraz w sumie ładna pogoda się klaruje. Chyba wrzucę pranie , ogarnę domek i pomalutku spacerkiem pójdę już po młodego bo szkoda zmarnować tak ą pogodę.
sylvia007, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A w ogóle to witam się w 30 tygodniu ciąży!!!
Nie mogę uwierzyć
Ależ się cieszę
Jeszcze kilka tygodni i można być spokojnym.
Kurczę, przepraszam Was, ale zapomniałam - która miała podejrzenia sączenia się wód? Angela czy Gosha? Dziś jak wstałam to też mi się po nogach polało... Ale nie panikuję. Wiem że to śluz i tak już po porostu jest.
Ja tez miałam ale po antybiotyku przeszło juz się tak ze mnie nie leje czasem tylko ale to nie w takiej ilości jak wtedy. Może masz jakąś infekcje?
-
Przeczytałam trochę informacji i blog na temat materacy i chyba kupie lateksowy
są tanie te materace a nie będę miała schizy, że pod moim dzieckiem są robaki
myślę, że te gryka -kokos tez są dobre bo przy synu się sprawdził ale teraz wole lateksowy.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Powiem wam, że po tych zakupach od razu mam lepszy humor, a jak już przyjdą mi paczuszki to dopiero będzie euforia
Ja juz się nie mogę doczekać kiedy mojej przyjaciółce maszyna do szycia przyjdzie to wtedy będę materiały wybierać na kocyk minky i pościel do łóżeczkaaż mnie nosi z euforii
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:To fajna cena
musze popatrzeć za komoda bo juz nam miejsca brakuje a ja dopiero zaczynam szaleć z zakupami
i nie kupiłam wszystkiego od razu, właśnie po to, żeby sobie stopniować tą przyjemność!!!
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Nawet dziewczyny na forum tu cos upisały. Podobno w ziarnach gryki mogą sie zalęgnąć
Misia ja przy obu dziewczynach taki miałam. Nigdy nic mi się nie działo z jakimiś robakaminje zamierzam teraz zmieniać, kupiłam dla Mikiego taki sam bo świetnie się sprawdzały, były wygodne i zdrowe dla plecków. My mmamy już od listopada łóżeczko, materac zapakowany w folię leży i jakby coś miało w nim mieszkać już by się ujawniło
misia83, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Misia ja przy obu dziewczynach taki miałam. Nigdy nic mi się nie działo z jakimiś robakami
nje zamierzam teraz zmieniać, kupiłam dla Mikiego taki sam bo świetnie się sprawdzały, były wygodne i zdrowe dla plecków. My mmamy już od listopada łóżeczko, materac zapakowany w folię leży i jakby coś miało w nim mieszkać już by się ujawniło
Wydaje mi się, że w tych materacach tak z powietrza żadne robale się nie biorą. Z tego co czytałam to dopiero po jakimś zmoczeniu lub zwilgoceniu mogą pojawić się robaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:52
-
Matko, tak paplałyście o tych bólach spojenia że i mnie coś zaczęło tam boleć
haha
A tak serio, to jak np. podskocze to wtedy czuje jakieś dziwne - ni to ból nie to cholera wie co, ale czuje te kości "między nogami". Chyba nie chodzi o spojenie, bo jak rozumiem ono jest bardziej z przodu, a mnie 'bolą' te kości hmm - pachwinowe? w każdym bądź razie strikte między nogami. Nie cały czas, ale co jakiś je czuje.. hmm
Ja też chyba kupie zwykły gryczano kokosowy materac. Babka w sklepie mówiła że są najlepsze i najzdrowsze, a jak się nie dopuści do zalania go, to żadnych robali na pewno nie będzie
Wczoraj odebrałam też ten laktator, osłonki i krem na sutki z olx. Wszystko super i nowiutkie za 60złAle się cieszę!
sylvia007, Fasia, Ida, KasiaKwiatek, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość