Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne!!!

sylvia007 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia- super zakupy!

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:

Kurczę, przepraszam Was, ale zapomniałam - która miała podejrzenia sączenia się wód? Angela czy Gosha? Dziś jak wstałam to też mi się po nogach polało... Ale nie panikuję. Wiem że to śluz i tak już po porostu jest.

Ja miałam. Ciągle niestety ze mnie się leje;/ nawet już w dzień

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia jeśli wolno spytać to ile dałaś za komode i gdzie ja kupiłaś?

• Jaga Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka

Sylvia świetne meble :)

Ktoś coś pisze widzę o materacach gryczano-kokosowych, właśnie tydzień temu zwiozłam swoje tzn Marcelowe łóżeczko z takim materacem i nie ma żadnych robaków. 5 lat nie był prany i gdyby nie fakt zażółceń to bym pewnie go nie prała ale mam zamiar to zrobić jak się ociepli trochę. W pralkę wrzucę i od razu suszenie bo gryka jest wszyta w pokrowiec. Mam nadzieję , że będzie ok.

Rano odprowadziłam młodego do szkoły , zmokłam jak cholera a teraz w sumie ładna pogoda się klaruje. Chyba wrzucę pranie , ogarnę domek i pomalutku spacerkiem pójdę już po młodego bo szkoda zmarnować tak ą pogodę.

sylvia007, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A w ogóle to witam się w 30 tygodniu ciąży!!! :) Nie mogę uwierzyć :) Ależ się cieszę :) Jeszcze kilka tygodni i można być spokojnym.

Kurczę, przepraszam Was, ale zapomniałam - która miała podejrzenia sączenia się wód? Angela czy Gosha? Dziś jak wstałam to też mi się po nogach polało... Ale nie panikuję. Wiem że to śluz i tak już po porostu jest.

Ja tez miałam ale po antybiotyku przeszło juz się tak ze mnie nie leje czasem tylko ale to nie w takiej ilości jak wtedy. Może masz jakąś infekcje?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Sylvia jeśli wolno spytać to ile dałaś za komode i gdzie ja kupiłaś?
    Na allegro za całe 330 zł :-)

Anka1501, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że po tych zakupach od razu mam lepszy humor, a jak już przyjdą mi paczuszki to dopiero będzie euforia :-)

Fasia, Gosha, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam trochę informacji i blog na temat materacy i chyba kupie lateksowy :/ są tanie te materace a nie będę miała schizy, że pod moim dzieckiem są robaki :/ myślę, że te gryka -kokos tez są dobre bo przy synu się sprawdził ale teraz wole lateksowy. :/

mimka84 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Na allegro za całe 330 zł :-)

To fajna cena :D musze popatrzeć za komoda bo juz nam miejsca brakuje a ja dopiero zaczynam szaleć z zakupami :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Powiem wam, że po tych zakupach od razu mam lepszy humor, a jak już przyjdą mi paczuszki to dopiero będzie euforia :-)

Ja juz się nie mogę doczekać kiedy mojej przyjaciółce maszyna do szycia przyjdzie to wtedy będę materiały wybierać na kocyk minky i pościel do łóżeczka :D aż mnie nosi z euforii :D

• Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam łóżeczko od miesiąca ale materacu w nim brak :( chce kupić visco elastyczny, ale teraz czytam was juz nie wiem... Ja mam taki, synal ma taki i dla najmłodszego tez chciałam ale juz głupieje.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:44

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    To fajna cena :D musze popatrzeć za komoda bo juz nam miejsca brakuje a ja dopiero zaczynam szaleć z zakupami :D
    Ja właśnie dzisiaj zaczęłam :-) i nie kupiłam wszystkiego od razu, właśnie po to, żeby sobie stopniować tą przyjemność!!!

Anka1501 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Nawet dziewczyny na forum tu cos upisały. Podobno w ziarnach gryki mogą sie zalęgnąć :(

Misia ja przy obu dziewczynach taki miałam. Nigdy nic mi się nie działo z jakimiś robakami :-D nje zamierzam teraz zmieniać, kupiłam dla Mikiego taki sam bo świetnie się sprawdzały, były wygodne i zdrowe dla plecków. My mmamy już od listopada łóżeczko, materac zapakowany w folię leży i jakby coś miało w nim mieszkać już by się ujawniło ;-)

misia83, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:08

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Misia ja przy obu dziewczynach taki miałam. Nigdy nic mi się nie działo z jakimiś robakami :-D nje zamierzam teraz zmieniać, kupiłam dla Mikiego taki sam bo świetnie się sprawdzały, były wygodne i zdrowe dla plecków. My mmamy już od listopada łóżeczko, materac zapakowany w folię leży i jakby coś miało w nim mieszkać już by się ujawniło ;-)

Wydaje mi się, że w tych materacach tak z powietrza żadne robale się nie biorą. Z tego co czytałam to dopiero po jakimś zmoczeniu lub zwilgoceniu mogą pojawić się robaki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:52

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, tak paplałyście o tych bólach spojenia że i mnie coś zaczęło tam boleć :P haha
    A tak serio, to jak np. podskocze to wtedy czuje jakieś dziwne - ni to ból nie to cholera wie co, ale czuje te kości "między nogami". Chyba nie chodzi o spojenie, bo jak rozumiem ono jest bardziej z przodu, a mnie 'bolą' te kości hmm - pachwinowe? w każdym bądź razie strikte między nogami. Nie cały czas, ale co jakiś je czuje.. hmm

Ja też chyba kupie zwykły gryczano kokosowy materac. Babka w sklepie mówiła że są najlepsze i najzdrowsze, a jak się nie dopuści do zalania go, to żadnych robali na pewno nie będzie :)

Wczoraj odebrałam też ten laktator, osłonki i krem na sutki z olx. Wszystko super i nowiutkie za 60zł :D Ale się cieszę!

sylvia007, Fasia, Ida, nick nieaktualny, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 2035 2036 2037 2038 2039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ