X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny witam was w 30 tygodniu!! Niby takie nic a tyle szczescia z rana mi daje! :) endorfiny skoczyły jeszcze bardziej bo cukier z rana... Uwaga.. 70!!! :) jak sie miło dzień zaczyna :)

Dobra, idę piec chleb... Bo jutro nie bedzie co jesc ;)

Ah, WERONIKA zapomnialamnapisać wczoraj! Teściowa juz poleciała co?! Pewnie to uczciliscie szalona nocą :D

Krysti, misia83, KasiaKwiatek, MartaAlvi, weronika86, Ida, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja juz wstalam i zbieram się do śniadania bo zaraz mój mały terrorysta zacznie się domagać :P nade mną mieszkają ludzie z dwójka dzieci chłopiec ok 4-5 lat i dziewczynka roczek i tak mnie denerwuje ci ludzie bo wiedza ze mieszkają w bloku a zachowują się jak dla mnie strasznie te dzieci się dra w nieboglosy wala w kaloryfery ta mała jak była mniejsza potrafiła godzinami płakać a oni nic nie reagowali a teraz mądra sąsiadka wpadła na pomysł ze jak któreś krzyczy to ona zaczyna krzyczeć jeszcze głośniej no masakra mowie Wam...

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola współczuję sąsiadów. Nade mną mieszkają studenciaki, ale imprezki są rzadko i nie są głośne. Za to sąsiedzi z dołu, to już inna historia. Niby dwójka dzieciaków a wolę studentów.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imprezy u nich są co sobota i o zgrozo dla mnie uwielbiają heavi metal ... Nie wiem co oni wtedy z tymi dzieciakami robią... Cieszę się ze się wyprowadzany bo coraz gorzej się tu robi niestety

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) kurcze, tyle rzeczy do których chcialam sie odnieść ale cos wene straciłam :)

U nas dzisiaj kolejny dzien pieknego sloneczka! Chyba to wykorzystam i przejdę się do kancelarii zanieść zwolnienie i pozabierac swoje szpargały bo od dwoch tyg. dojsc nie moge. Wogole zwolnienie jest super ale zle wplywa na moja kondycje fizyczna :/ nawet przybrałam 0,5kg przez te dwa tyg. Do tego momentu to moje pierwsze kg na plus wiec chyba nie jest zle :)

Puchną wam już nogi? Bo mi trochę puchna ale rano. Jak wstaje z lóżka i zbieram sie na spacer z psem to czasem mi nawet ciezko buty wcisnac ale po paru godzinach wraca do normy. Myslalam ze bede miala spuchniete nogi wieczorem...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk_1989 korzystaj z pogody póki jest. U mnie wczoraj było pięknie, a dziś szaro-buro:(

Mnie jeszcze nie puchną, ale wiem że mnie to nie ominie. Specjalnie kupiłam na zimę kozaki- śniegowce na ekspres z dodatkowym sznurowaniem, żeby problemu nie było.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK mierz ciśnienie, ja pod tym wzgl jestem panikara, bo teoretycznie powinnismy puchnąć ma wieczór dopiero, spij z nogami lekko podniesionymi na podusi czy cos...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:46

weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, liloe lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ADK mierz ciśnienie, ja pod tym wzgl jestem panikara, bo teoretycznie powinnismy puchnąć ma wieczór dopiero, spij z nogami lekko podniesionymi na podusi czy cos...

Kontroluje, trzy razy dziennie :) masz rację, trzeba z tym bardzo uważać. Byłam wczoraj w restauracji na obiedzie i jadłam frytki, może za dużo soli w nich było. Bo w sumie nie zdarza mi sie to czesto. Ale mysle, ze pojde tez jutro oddac mocz i krew na podstawowe badania żeby sprawdzić poziom białka i ogólną kondycję.

Co do sąsiadów, cale szczęście u mnie w bloku nie mamy żadnych problemow. Od 15 lat prawie Ci sami ludzie.

Gosha lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,mantissa nie powtarzali mi badania na cukrzycę. A ja wstalam,zjadlam i zaraz sie szykuje po jadę z mężem do urzędu złożyć wniosek o nowy dowód, bo od ślubu juz ponad 3 miesiące i musze... później krew na crp i odebrać zwolnienie. I po sukienkę do Szachownicy :)

Gosha, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryyy a raczej brrr. Za oknem okropna pogoda. Szaro jakby była już 16.

Dziś idę do SR ciekawe co nowego się dowiem :) Mam pomysł bo widzę że teraz większość chodzi właśnie na SR i może byście zdawały relacje lub jakieś ciekawostki pisały z zajęć. Może kogoś coś zainteresuje :)

AAAA i dziś moja studniówka ! :D 100 dni !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:14

misia83, sylvia007, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu a co tu dziś tak pusto??

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Uuuu a co tu dziś tak pusto??

Pogoda piękna :) to pusto na forum ;)

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?

Powiem Ci że są ubrania perełki a są również takie ubrania które ubierzesz raz wsadzisz do pralki i już nie masz co ubrać. Drugie moje spostrzeżenie to że trzeba wszystko najlepiej przymierzyć bo rozmiar rozmiarowi nie równy.
    Anka1501 wrote:

Zazdroszczę pięknej pogody. U mnie przed chwilą padało ale widzę że teraz się coś rozjaśnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:30

• Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:07

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Aaaa no to popieram, trzeba zażywać wit D:) u mnie pochmurno:(

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Angela - odkąd chodzę na SR to właśnie to robię - zdaję relację z zajęć i piszę co ciekawego było. Musiałaś przeoczyć ;)

Widziałam :) ale chciałam zachęcić innych :)

Ida lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zazdroszczę pięknej pogody. U mnie przed chwilą padało ale widzę że teraz się coś rozjaśnia :)

A... No to sobie odpuszczę zamawianie z Szachownicy :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro powinno dotrzeć do mnie wino bezalkoholowe. Zamówiłam 4 rożne butelki, mam nadzieje ze bedą dobre

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 2033 2034 2035 2036 2037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ