Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny witam was w 30 tygodniu!! Niby takie nic a tyle szczescia z rana mi daje!
endorfiny skoczyły jeszcze bardziej bo cukier z rana... Uwaga.. 70!!!
jak sie miło dzień zaczyna
Dobra, idę piec chleb... Bo jutro nie bedzie co jesc
Ah, WERONIKA zapomnialamnapisać wczoraj! Teściowa juz poleciała co?! Pewnie to uczciliscie szalona nocąKrysti, misia83, KasiaKwiatek, MartaAlvi, weronika86, Ida, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja juz wstalam i zbieram się do śniadania bo zaraz mój mały terrorysta zacznie się domagać
nade mną mieszkają ludzie z dwójka dzieci chłopiec ok 4-5 lat i dziewczynka roczek i tak mnie denerwuje ci ludzie bo wiedza ze mieszkają w bloku a zachowują się jak dla mnie strasznie te dzieci się dra w nieboglosy wala w kaloryfery ta mała jak była mniejsza potrafiła godzinami płakać a oni nic nie reagowali a teraz mądra sąsiadka wpadła na pomysł ze jak któreś krzyczy to ona zaczyna krzyczeć jeszcze głośniej no masakra mowie Wam...
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
kurcze, tyle rzeczy do których chcialam sie odnieść ale cos wene straciłam
U nas dzisiaj kolejny dzien pieknego sloneczka! Chyba to wykorzystam i przejdę się do kancelarii zanieść zwolnienie i pozabierac swoje szpargały bo od dwoch tyg. dojsc nie moge. Wogole zwolnienie jest super ale zle wplywa na moja kondycje fizycznanawet przybrałam 0,5kg przez te dwa tyg. Do tego momentu to moje pierwsze kg na plus wiec chyba nie jest zle
Puchną wam już nogi? Bo mi trochę puchna ale rano. Jak wstaje z lóżka i zbieram sie na spacer z psem to czasem mi nawet ciezko buty wcisnac ale po paru godzinach wraca do normy. Myslalam ze bede miala spuchniete nogi wieczorem... -
Adk_1989 korzystaj z pogody póki jest. U mnie wczoraj było pięknie, a dziś szaro-buro:(
Mnie jeszcze nie puchną, ale wiem że mnie to nie ominie. Specjalnie kupiłam na zimę kozaki- śniegowce na ekspres z dodatkowym sznurowaniem, żeby problemu nie było. -
Gosha wrote:ADK mierz ciśnienie, ja pod tym wzgl jestem panikara, bo teoretycznie powinnismy puchnąć ma wieczór dopiero, spij z nogami lekko podniesionymi na podusi czy cos...
Kontroluje, trzy razy dzienniemasz rację, trzeba z tym bardzo uważać. Byłam wczoraj w restauracji na obiedzie i jadłam frytki, może za dużo soli w nich było. Bo w sumie nie zdarza mi sie to czesto. Ale mysle, ze pojde tez jutro oddac mocz i krew na podstawowe badania żeby sprawdzić poziom białka i ogólną kondycję.
Co do sąsiadów, cale szczęście u mnie w bloku nie mamy żadnych problemow. Od 15 lat prawie Ci sami ludzie.Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,mantissa nie powtarzali mi badania na cukrzycę. A ja wstalam,zjadlam i zaraz sie szykuje po jadę z mężem do urzędu złożyć wniosek o nowy dowód, bo od ślubu juz ponad 3 miesiące i musze... później krew na crp i odebrać zwolnienie. I po sukienkę do Szachownicy
Gosha, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobryyy a raczej brrr. Za oknem okropna pogoda. Szaro jakby była już 16.
Dziś idę do SR ciekawe co nowego się dowiemMam pomysł bo widzę że teraz większość chodzi właśnie na SR i może byście zdawały relacje lub jakieś ciekawostki pisały z zajęć. Może kogoś coś zainteresuje
AAAA i dziś moja studniówka !100 dni !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:14
misia83, sylvia007, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?
Powiem Ci że są ubrania perełki a są również takie ubrania które ubierzesz raz wsadzisz do pralki i już nie masz co ubrać. Drugie moje spostrzeżenie to że trzeba wszystko najlepiej przymierzyć bo rozmiar rozmiarowi nie równy.
Anka1501 wrote:Pogoda pięknato pusto na forum
Zazdroszczę pięknej pogody. U mnie przed chwilą padało ale widzę że teraz się coś rozjaśniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:30
-
nick nieaktualny