Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny witam was w 30 tygodniu!! Niby takie nic a tyle szczescia z rana mi daje! :) endorfiny skoczyły jeszcze bardziej bo cukier z rana... Uwaga.. 70!!! :) jak sie miło dzień zaczyna :)

Dobra, idę piec chleb... Bo jutro nie bedzie co jesc ;)

Ah, WERONIKA zapomnialamnapisać wczoraj! Teściowa juz poleciała co?! Pewnie to uczciliscie szalona nocą :D

nick nieaktualny, misia83, nick nieaktualny, MartaAlvi, weronika86, Ida, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja juz wstalam i zbieram się do śniadania bo zaraz mój mały terrorysta zacznie się domagać :P nade mną mieszkają ludzie z dwójka dzieci chłopiec ok 4-5 lat i dziewczynka roczek i tak mnie denerwuje ci ludzie bo wiedza ze mieszkają w bloku a zachowują się jak dla mnie strasznie te dzieci się dra w nieboglosy wala w kaloryfery ta mała jak była mniejsza potrafiła godzinami płakać a oni nic nie reagowali a teraz mądra sąsiadka wpadła na pomysł ze jak któreś krzyczy to ona zaczyna krzyczeć jeszcze głośniej no masakra mowie Wam...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola współczuję sąsiadów. Nade mną mieszkają studenciaki, ale imprezki są rzadko i nie są głośne. Za to sąsiedzi z dołu, to już inna historia. Niby dwójka dzieciaków a wolę studentów.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imprezy u nich są co sobota i o zgrozo dla mnie uwielbiają heavi metal ... Nie wiem co oni wtedy z tymi dzieciakami robią... Cieszę się ze się wyprowadzany bo coraz gorzej się tu robi niestety

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) kurcze, tyle rzeczy do których chcialam sie odnieść ale cos wene straciłam :)

U nas dzisiaj kolejny dzien pieknego sloneczka! Chyba to wykorzystam i przejdę się do kancelarii zanieść zwolnienie i pozabierac swoje szpargały bo od dwoch tyg. dojsc nie moge. Wogole zwolnienie jest super ale zle wplywa na moja kondycje fizyczna :/ nawet przybrałam 0,5kg przez te dwa tyg. Do tego momentu to moje pierwsze kg na plus wiec chyba nie jest zle :)

Puchną wam już nogi? Bo mi trochę puchna ale rano. Jak wstaje z lóżka i zbieram sie na spacer z psem to czasem mi nawet ciezko buty wcisnac ale po paru godzinach wraca do normy. Myslalam ze bede miala spuchniete nogi wieczorem...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk_1989 korzystaj z pogody póki jest. U mnie wczoraj było pięknie, a dziś szaro-buro:(

Mnie jeszcze nie puchną, ale wiem że mnie to nie ominie. Specjalnie kupiłam na zimę kozaki- śniegowce na ekspres z dodatkowym sznurowaniem, żeby problemu nie było.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK mierz ciśnienie, ja pod tym wzgl jestem panikara, bo teoretycznie powinnismy puchnąć ma wieczór dopiero, spij z nogami lekko podniesionymi na podusi czy cos...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:46

weronika86, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ADK mierz ciśnienie, ja pod tym wzgl jestem panikara, bo teoretycznie powinnismy puchnąć ma wieczór dopiero, spij z nogami lekko podniesionymi na podusi czy cos...

Kontroluje, trzy razy dziennie :) masz rację, trzeba z tym bardzo uważać. Byłam wczoraj w restauracji na obiedzie i jadłam frytki, może za dużo soli w nich było. Bo w sumie nie zdarza mi sie to czesto. Ale mysle, ze pojde tez jutro oddac mocz i krew na podstawowe badania żeby sprawdzić poziom białka i ogólną kondycję.

Co do sąsiadów, cale szczęście u mnie w bloku nie mamy żadnych problemow. Od 15 lat prawie Ci sami ludzie.

Gosha lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,mantissa nie powtarzali mi badania na cukrzycę. A ja wstalam,zjadlam i zaraz sie szykuje po jadę z mężem do urzędu złożyć wniosek o nowy dowód, bo od ślubu juz ponad 3 miesiące i musze... później krew na crp i odebrać zwolnienie. I po sukienkę do Szachownicy :)

Gosha, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryyy a raczej brrr. Za oknem okropna pogoda. Szaro jakby była już 16.

Dziś idę do SR ciekawe co nowego się dowiem :) Mam pomysł bo widzę że teraz większość chodzi właśnie na SR i może byście zdawały relacje lub jakieś ciekawostki pisały z zajęć. Może kogoś coś zainteresuje :)

AAAA i dziś moja studniówka ! :D 100 dni !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:14

misia83, sylvia007, Fasia, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu a co tu dziś tak pusto??

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Uuuu a co tu dziś tak pusto??

Pogoda piękna :) to pusto na forum ;)

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dziewczyny jak z jakością tych ubrań z Szachownicy?? Bo w moim województwie nie ma ani jednej a kilka rzeczy mi się spodobało w sklepie online ale czytałam opinie i prawie wszystkie były negatywne. Np ze te ubrania potrafia się niszczyć jeszcze w sklepie a po praniu to tylko do śmieci. Jak jest waszym zdaniem?

Powiem Ci że są ubrania perełki a są również takie ubrania które ubierzesz raz wsadzisz do pralki i już nie masz co ubrać. Drugie moje spostrzeżenie to że trzeba wszystko najlepiej przymierzyć bo rozmiar rozmiarowi nie równy.
    Anka1501 wrote:

Zazdroszczę pięknej pogody. U mnie przed chwilą padało ale widzę że teraz się coś rozjaśnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:30

• Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:07

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Aaaa no to popieram, trzeba zażywać wit D:) u mnie pochmurno:(

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Angela - odkąd chodzę na SR to właśnie to robię - zdaję relację z zajęć i piszę co ciekawego było. Musiałaś przeoczyć ;)

Widziałam :) ale chciałam zachęcić innych :)

Ida lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zazdroszczę pięknej pogody. U mnie przed chwilą padało ale widzę że teraz się coś rozjaśnia :)

A... No to sobie odpuszczę zamawianie z Szachownicy :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro powinno dotrzeć do mnie wino bezalkoholowe. Zamówiłam 4 rożne butelki, mam nadzieje ze bedą dobre

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 2033 2034 2035 2036 2037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ