Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a i wczoraj byla wrozba w ciukierce krowce ZMIENIASZ MI CALY SWIAT... tatus dostal od synka..ale dumny
mowi ze dla niego juz sie nic wiecej na swiecie nie liczy
nie wiem dlaczego suwak mi pokazuje 27 i 6 dni! dzisiaj wchodze jak co srode w inny tydzien..czyli dzisiaj 29ty tydzien!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 08:08
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Łooo, ile stron natrzaskałyście!
Ale po kolei.
Przykre wieści o Amy, no ale cóż. Jej decyzja, smutno, ale nic nie poradzimy...
KRYSTI, nie wiem czy Gemini ma opcję zapłaty przez PayU, ale najprawdopodobniej można płacić kartą, bo sprawdzałam kiedyś. Ale z drugiej strony, jakbyś zrobiła tam większe zakupy, to twoja mam by się chyba za bagaż nie wypłaciła, jakby miała Ci to wszystko przywieźć. Więc nie wiem czy jest sens.
HWESTA, ja się tak zastanawiam. A ty robiłaś powtórkę z glukozy? Oczywiście nie wiem, ale zasugeruję, może coś co zjadłaś poprzedniego dnia zaburzyło ci wynik. Znajoma tak miała, że wyszedł jej stan przedcukrzycowy, a na powtórce wszystko idealnie. Bo ty szczuplutka jesteś, prawda? Wczoraj jak byłam u lekarza i mu mówię, że się stresowałam tym badaniem, to powiedział, że ze mnie takie chucherko, że zupełnie niepotrzebnie, bo cukrzyca mało prawdopodobna.
Przy okazji muszę się pochwalić (?), żw od ostatniej wizyty (22.12) Przytyłam tylko pół kilo.
Ja też tak mam, że chwilę postoję albo pochodzę i już brzuch twardy jak kamień i ciągnie. ;/
W ogóle to musiałam dziś już przerzucić się na inną kurtkę, bo w mojej już mi ciasno. Mam płaszczyk od kuzynki, niestety rozmiar za duży i wyglądam trochę jak nietoperz, ale trudno.Dziecka nie będę cisnąć.
A niestety nic w lumpie nie mogę upolować, a na nową mi szkoda kasy.
KASIA KWIATEK - wg nowych wytycznych granica jest taka:
"
stężenie glukozy w osoczu na czczo od 92 do 125 mg/dl (5,1-6,9 mmol/l)
stężenie glukozy po 60 minutach ≥180 mg/dl (10,0 mmol/l)
stężenie glukozy po 120 minutach od 153 do 199 mg/dl (8,5-11,0 mml/l)
"
Ja na twoim miejscu bym się jakoś mocno nie przejmowała, chociaż wiadomo, że lekarz i tak musi zobaczyć. Tak jak mówisz, lepiej ze słodyczami przystopować, ale owocki wcinać.
Jutro, o ile nic nam niestanie na przeszkodzie, idziemy w końcu do sklepu poprzymierzać się z TŻem do wózków.Dobrać jakiś, który będzie nam obu do wzrostu pasował (ja 153, on 192 cm
) i wtedy będziemy czytać opinie i szukać używanego.
i sà kurierzy wrazie W
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 08:09
-
nick nieaktualnyFaaasia i będzie coraz gorzej z tą kasą
studnia bez dna
Ja właśnie się biję z myślami czy znany mi gripe water czy sab simplex... I nie wiem, poczytam sobie składy i opinie.
Też nie mogłam wczoraj zasnąć, po odebraniu w systemie tych wyników glukozy. Poszłam spać po 1. Ja też już po spacerku, młoda odwieziona do szkoły, a teraz zjadłam musli z mlekiem i zaległam na kanapie
O 13 na tvn style Historie PorodyFasia lubi tę wiadomość
-
Weronika no właśnie słyszałam, a teraz będę mogła sprawdzić to na własnej skórze
a męża masz udanego! Bardzo lubię takie relacje z dziećmi
)
KasiaKwiatek studnia bez dna tylko jak tu zarobićja zamówię ten sab simplex bo duzo o nim dobrego słyszałam i czytałam i nie chce testować innych rzeczy na kolki
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Faaasia i będzie coraz gorzej z tą kasą
studnia bez dna
Ja właśnie się biję z myślami czy znany mi gripe water czy sab simplex... I nie wiem, poczytam sobie składy i opinie.
Też nie mogłam wczoraj zasnąć, po odebraniu w systemie tych wyników glukozy. Poszłam spać po 1. Ja też już po spacerku, młoda odwieziona do szkoły, a teraz zjadłam musli z mlekiem i zaległam na kanapie
O 13 na tvn style Historie PorodyKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasiu a ja właśnie znam gripe water
a sab simplex to dla mnie coś nowego na. No nic sprawdzę.
Weronika to cisnijja już dziecię zawiozłam i leżę.
Co do chłopów to ja widzę mam w domu identyczny egzemplarz jak Tyżarty non stop, dystans do życia ale kontakt i porozumienie z dziewczynami super
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bryyy:)
Mantissa jest opcja Payu na gemini:) ja płaciłam:)
Krysti to co Ty chcesz z tego hippa jeszcze kupować?? ja kupiłam kilka niezbędnych rzeczy i w myślę że niektóre to i tak na wyrost:) ale coś pisałać o jakichś kremach dla mam więc pewnie tego nie ma;)
ja mam dziś księdza grrrr....nie pójdę na szkołę rodzenia ehhhh huj mnie chce strzelić ale co poradzę, gdyby nie mąż to bym go nie przyjęła w ogóle!
nooo Wera Twój suwak stanął w miejscu:D
a ja dziś zjadłam zupkę mleczną i już patrzę co by tu wszamać
ok zmykam, znów fajna pogoda to szkoda czasu na komputer:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:bryyy:)
Krysti to co Ty chcesz z tego hippa jeszcze kupować?? ja kupiłam kilka niezbędnych rzeczy i w myślę że niektóre to i tak na wyrost:) ale coś pisałać o jakichś kremach dla mam więc pewnie tego nie ma;)
ja mam dziś księdza grrrr....nie pójdę na szkołę rodzenia ehhhh huj mnie chce strzelić ale co poradzę, gdyby nie mąż to bym go nie przyjęła w ogóle!
ok zmykam, znów fajna pogoda to szkoda czasu na komputer:)wszystko staje na moj widok
nawet suwak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 08:41
KasiaKwiatek, Gosha, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:bryyy:)
ok zmykam, znów fajna pogoda to szkoda czasu na komputer:)