Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Widziałam
ale chciałam zachęcić innych
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA do mnie dotarła paczka z Gemini. Tym sposobem jestem już gotowa
wszystko mam, teraz relaks i od połowy/końca lutego pranie i prasowanie. W marcu spakuję torbę do szpitala.
Śpiączka mnie łapie, chyba się położęmisia83, Ida, Anka1501, Krysti, Gosha, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Jakaś okazja?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A do mnie dotarła paczka z Gemini. Tym sposobem jestem już gotowa
wszystko mam, teraz relaks i od połowy/końca lutego pranie i prasowanie. W marcu spakuję torbę do szpitala.
Śpiączka mnie łapie, chyba się położę
Ja na swoją jeszcze czekamznając życie kurier przyjedzie jutro jak akurat będę u gina
kiedyś szybciej te zamówienia realizowali z Gemini
no ale jak tyle ciężarnych tam zamawia teraz to ciężko się dziwić
Fasia lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Bez okazji:) czaiłam sie na nie od świat, a wczoraj znajoma mówiła ze sa pyszne i gdyby nie wiedziała to by sie nie zorientowała ze sa bez alko:) ja zima uwielbiam grzane wino, a to podobno sie nadaje:-D
Fajnieja nie przepadam za takimi trunkami wiec mi tego nie brakuje teraz
ale takiego grzanca bym się napila
-
nick nieaktualnyWiecie tak mi jest glupio bo teraz czuje tak jak by to Amy przezemnie konto usinela ,dziwnie mi z tym jest .Ale zapominam i juz miłego dnia .Ja dziś z moim do dentysty jadę bo bidulkowi plomba wypadla stara z zęba z przodu :
u mnie tez pięknie slonce swieci .Ja juz od rana na nigach mieszkanie posprzatalam z psem na spacerku bylam w sklepie po wode bo mi się skączyla a susza mnie dopadla
i jak się dorwalam to duszkiem pol butelki wypilam na raz
-
misia83 wrote:Jutro powinno dotrzeć do mnie wino bezalkoholowe. Zamówiłam 4 rożne butelki, mam nadzieje ze bedą dobre
Ja zamawiałam wina z winabezalkoholowe.pl na święta i były zajebiste! Przepyszne! Nie jestem wielką fanką wina, do tej pory tylko słodkie raczej piłam ale te bez alkoholu półwytrawne są po prostu super! -
adk_1989 wrote:Ja zamawiałam wina z winabezalkoholowe.pl na święta i były zajebiste! Przepyszne! Nie jestem wielką fanką wina, do tej pory tylko słodkie raczej piłam ale te bez alkoholu półwytrawne są po prostu super!
-
Właśnie wyczytalam na temat tych materacy
hm... Myślę, że one są dobre tylko trzeba przypilnowac, żeby żadna wilgoć się nie dostała do materaca
przy synu miałam właśnie gryczano -kokosowy i nigdy nic nie zauważyłam ale właśnie pewnie dlatego że nigdy nie był zmeczony i chronila go ceratka
musze się zastanowić jaki materac kupić
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam taki materac i nie boje się robaków. Jeżeli nie będzie długo przemoczony i będzie czasem na słońcu wietrzony to żadnych robaków nie będzie. Tyle lat ludzie takich używali i było ok. Moja mama taki materac miała przez 15 lat i było ok a cena jest przystępną no i jest zdrowy także nie widzę powodu dla którego mialabym wydawać mnóstwo kasy na inny
Anka1501, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, a ja się obrobiłam z zakupami tzn. rozpakowałam wielkie 3 reklamówy, które przywiózł mąż, a do tego kupiłam Gabi na allegro komodę i regał i jeszcze przy okazji, podkłady poporodowe, płatki kosmetyczne dla dzidzi, wielki sudocrem, wkładki laktacyjne i kocyk. Zaraz wam się pochwalę mebelkami i kocykiem
Anka1501, misia83, Ida lubią tę wiadomość
-
misia83, Ida, Anka1501, Angela89, Fasia, Gosha, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, Eweliśka, mantissa, Rudzia, Krysti, mimka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość