Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ja jeszcze musze zobaczyć sklep meblowy u nas. Pamiętam, że pomagalam koleżance tam wybrać meble do salonu i tam są naprawdę tanie komody i maja takie połączenia kolorystyczne jak w lozeczkach klups
może cos tam dopasuje
-
Fasiu, Ania - a to coś złego że sobie trochę podskakuję? wiece, skacze na jednej nodze
Chyba nie zaszkodze młodej co? W sumie to się nad tym nie zastanawiałam. Mało skacze, tylko w nocy do kibelka i ew do kuchni
Chyba nic jej nie będzie, nie?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
haneczka czy to Ty ostatnio wklejałaś listę rzeczy, które zamawiałaś na gemini ??
Jesli tak to mogłabym ją jeszcze raz prosić, bo mi umnknęła a chciałam jeszcze sprawdzić czy ktoś ma może coś czego i mnie na liście brakujeprzymierzam się do zamówienia
-
Fasia wrote:A dlaczego Ty skaczesz w ciąży ?
O to samo miałam pytać! Co Ci strzeliło do głowy Marta żeby w ciązy skakać?
Co do materacyka to my jesteśmy zdecydowani na polączenie pianki z lateksem. Podobno te kokosowe smierdzą i mogą uczulać a najwazniejsze tak naprawdę jest żeby materac był nowy. Uzywany materac podobno jest do nieczego i kazde dziecko powinno mieć swój. Po około 3 latach konieczna jest zmiana bo każde odksztalcenie dyskwalifikuje go od dalszego uzywania. Tak mój maż wyczytał bo to bylo zadanie dla niego - rozpoznać temat i podjąć decyzję. Więc nie pozostaje mi nic innego jak jemu wierzyć
Co do śmierdzących mebli to akurat to co PsotkaKotka nam ostatnio pisała o nowych meblach i panelach to sama prawda i jeśli tylko jest taka możliwośc to składać meble wczesniej żeby wszystkie te aldechydy i inne świnstwa zdązyly się z nich uwolnic zanim nasze maleństwa zaczną z nich korzystać. Ja w poniedziałek mam kontrolę u lekarza po szpitalu i jak mi pozwoli to jade do Ikei do Wrocławia po mebelki i od razu je skladam. Ale nie każdy może sobie na to pozwolić, ja mam osobny pokoik dla dziecka więc beda sobie tam stać i smierdzieć przy otwartych oknach.haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:W sumie racja, tym bardziej że Młoda już swoje waży to takie skakanie faktycznie może być do kitu. No nic, musze się zaprzyjaźnić z kulami
fuj.
Mi się to trochę kojarzy ze skakaniem na piłce, które w odpowiednim czasie przyspiesza poród a wiadomo ze na piłce te podskoki są delikatniejsze. Myślę, że warto korzystać jednak z kul bo to do końca bezpieczne nie jest skakanie w 7miesiącuIda, haneczka lubią tę wiadomość
-
Nie no wiecie, ja nie skacze tak gwałtownie jak dzieci jak się bawią, tylko lekko odrywam nogę od ziemi więc te ruchy są w miarę łagodnie.
Ida, nie boję się bo robię to od 11 lat więc dla mnie to jest normalne
Ale kule jednak już wyciągne, nie ma co przeginać, jakoś wytrzymam te 3 miesiące
Dzięki za troskę dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:42
Ida, KasiaKwiatek, haneczka, liloe, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi MartaAlvi Ty się nie stresuj, skoro tak robisz zawsze to Twoje ciało o tym pamięta
ale powoli ogranicz te hopki
brzuszek większy i niunia też i swoją wagą już już mocno naciska.
Fasia jak jeszcze będziesz dorzucać to Ci zaraz 5 stowek pęknie
Co do materacy najważniejsze to aby był nowy, dla każdego dziecka indywidualny, wiadomo małe ciałka ale odkształcają.
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jutro mojego gina mam też...o 13
, obejrzy te wyniki, szyjkę sprawdzi pewnie i może mi Mikiego podejrzy na usg na chwilkę. Usg 28-32tydz mam 11.02 więc pewnie wtedy dowiem się ile waży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:49