Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Dziewczyny, a co to są te duże płatki kosmetyczne? Chodzi o te co tam są z Kindii dla niemowląt albo z baby ono?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:21
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Dziewczyny, znalazłam taki kocyk za 20 zł. Wydaje się aż za tani jak na taki wygląd. Co myślicie?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4924147002&ars_source=ars&ars_socket_id=11&ars_rule_id=21
Naprawdę piękne te kocyki! I Wyglądają naprawdę porządzniehaneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Dziewczyny, znalazłam taki kocyk za 20 zł. Wydaje się aż za tani jak na taki wygląd. Co myślicie?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4924147002&ars_source=ars&ars_socket_id=11&ars_rule_id=21Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:21
haneczka lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4924147002&ars_source=ars&ars_socket_id=11&ars_rule_id=21
Fajne są! mam podobny z Biedronki, tzn ta strona mięciutka tak wygląda i on jest super w dotyku))
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja tez konto uswuwam zeby nie bylo ze ja ta najgorsza zostalam.Bo teraz tak będziecie mysleć o mnie jak o czarnej owcy .Albo po prostu odpuszcze i przeniose się na inny wątek gdzie siedze tez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:27
-
Ida wrote:Fasiu - a ten kocyk z Biedry, który kupiłaś, a ja mam taki sam - zaliczasz do grubszego czy cieńszego ? Bo on dość ciepły jest przez to futerko.
No właśnie on dość ciepły, ten polarek super grzeje. Moim zdaniem jest taki średni - ni to bardzo ciepły ni to cienkitak bym to ujęła
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy Kochana jeśli czytasz... Rozumiem trudną do sytuację, ale pamiętaj,że to tylko na forum i suchy tekst. Nie do końca jesteśmy na w stanie zrozumieć co kto chciał powiedzieć, często sobie dopowiadamy...źle interpretujemy albo nadinterpretujemy
nie wnikam w to co zaszło, ale warto filtrować wszytko... Bardzo mi żal, że nas opuściłaś, każda z nas wnosi tu kawałek siebie i zauważa się brak każdej...na prawdę
Zastanów się jeszcze może warto dać sobie jeszcze jedną szansę? Nie odbieraj sobie i nam możliwości wspólnego przeżywania tych ostatnich 3 miesięcyżarty, obawy, nadzieje tym wszystkim chcemy się dzielić w obie strony, a tak to tylko Ty możesz nas podczytać
Amy wracaj!Fasia, liloe, misia83, sylvia007, Angela89, mimka84, Anka1501, iwonka1077, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Masz rację, też tak myślę. A kupujesz jakiś jeszcze? Grubszy, cieńszy?
Mam jeden cieńszy, duży bo ma chyba z 1,5m x1,5 i raczej nic więcej nie kupuje. Ten z biedy będzie jako ten grubszy, bo on rzeczywiście grzeje, a tamten jako cieńszy. Także nie będę w kolejne inwestować. Chciałam zamówić komplet z minky z allegro - wrzucalam Wam kiedyś taki granatowy zygzak z czerwonym minky ale chyba sobie odpuszczę .. Zobaczymy może jeszcze się zdecyduję ale jesli już to wezmę cieniutkia Ty?
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:To ja tez konto uswuwam zeby nie bylo ze ja ta najgorsza zostalam.Bo teraz tak będziecie mysleć o mnie jak o czarnej owcy .Albo po prostu odpuszcze i przeniose się na inny wątek gdzie siedze tez.
liloe, sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, Ewelcia, Rudzia, Angela89, Ida, mimka84, Agusiek89, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość