Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moim zdaniem smyk jest bardzo drogi, nawet na przecenach. Jak lezałam w szpitalu z dziewczyną po cesarce, która już miała jedno dziecko to mówiła, że w smyku są dość kiepskie jakościowo rzeczy natomiast bardzo chwaliła sobie tesco i h&m
liloe, Angela89, misia83, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mogę z cała odpowiedzialnościa polecić taki kocyk
Mam go już cztery lata i wielokrotnie go prałam nawet w wyższych temperaturach i wciąż wygląda jak na początku i jest bardzo fajnyja mam akurat brązowy z pieskiem.
http://allegro.pl/koc-kocyk-bobas-wozka-lozeczka-niemowlat-dziecka-i4972584471.html
Mam też kocyk Baby Ono-taki bardzo cieply,typoeo zimowy i też jest super ale już droższy. Chyba 70zł kosztował.
Osobiście uważam, że dobrze mieć jeden cieplejszy a drugi cieńszy. Rodziłam syna na początku lipca i oba się przydały praktycznie od początku. Nie zawsze jest ciepło a tym bardziej będziemy rodzić w marcu/kwietniu a wtedy na bank przyda się cieplejszy kocyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 14:11
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka w szkole pracujesz jak ja?
My z racji, że macierzyński wypada nam w wakacje musimy mieć te dni oddane i doliczone, dzięki temu dojedziemy do wakacji kolejnych. Cały czas dostajemy kasę, 80% pensji usrednionej z chyba 12 miesięcy a po macierzyńskim tak samo kasa spływa. Nie jestem pewna czy wtedy to już nie 100% bo to już nie zasiłek macierzyński tylko normalny okres pracy tyle, że na zwrocie wolnych dniwięc nawet lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 14:13
Ida, mimka84 lubią tę wiadomość