Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimka ja bym chyba zrobiła tak jak mówi mantissa. Ależ byś jej nosa utarła
Podejrzewam że zrobiłoby sie jej głupio. Jak ciuszki są fajne i je chcesz a potrzebujesz to tym bardziej w ogóle bym się nie krępowała tylko kupiła od niej anonimowo.
KasiaKwiatek, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam z psem ze spaceru i siedzę ze słuchawkami na brzuchu
Miki na pewno już słyszy bo od razu na muzykę reaguje
Ida ja włączam dosyć głośno ale bez przesady, w wodach gorzej się dźwięk roznosi ale nie chcę ogluszyć synaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 14:55
Fasia, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Obiecałam ostatnio linka z promocjami na mleka i pieluszki (uwaga znowu coś reklamuję
ale to dlatego że sama korzystałam
)
http://www.mlekoipieluszki.pl/pieluszki
Dzięki.
Wrzuciłam już do ciekawych linków razem z promobaby, żeby nie zginęło.Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
Ciągle zastanawiam się nad tym termometrem co to większość z Was kupiła ... Wydatek spory, bo 150zł ... Doświadczone mamy - przydaje się przy dziecku taki bajer ??
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia ja kupiłam jak mała miała roczek bo akurat zachorowała a takiemu rocznemu ruchliwemu dziecku ciężko zmierzyć i mam z baby ono, taki biało-niebieski. Ma wiele funkcji bo oprócz mierzenia na czole można zmierzyc też w uszku. A jak nie używam to stoi na podstawce i pokazuje date godzine i temerature w pokoju
(akurat mi w sypialni) no i można włączyć taką opcję głosu że pani mówi jaką temeraturę zmierzyli
Kurcze nie chcę tu ciągle reklamować ale jakoś tak wychodzi
Fasia, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ciągle zastanawiam się nad tym termometrem co to większość z Was kupiła ... Wydatek spory, bo 150zł ... Doświadczone mamy - przydaje się przy dziecku taki bajer ??
A do wody mam termometr rybkę, tez bedzie mierzył temperaturkęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 16:33
weronika86, mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
Ja mam zwykły elektroniczny termometr z miękka końcówką i wg mnie jest bardzo fajny. Chyba canpola ale musze sprawdzić.
Wynik jest w ciągu kilkunastu sekund wiec dość szybko. Nie widzę potrzeby inwestować w bezdotykowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 16:45
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość