Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia może być zwykły bez kapturka ważne by był duzy , żeby maluszka całego owinąć. Ręczniki z kapturkiem to ,,fanaberie mam" i nowa moda. Ja przy młodym kupowałam zwykłe a z kapturkiem dostałam w prezencie od kogoś.
Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:A te ręczniki z kapturkiem to muszą być ? Tzn nie można zwykłego ręcznika ? Pyta niedoświadczona przyszła mama
Ja przy synu miałam zwykłe ręczniki kąpielowe i teraz też tak będę miała. Wg mnie te z kapturkiem są bez sensuFasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie, dziwię się niektórym, że twierdzą, że Tesco takie tanie. Nie wiem, może u Was są cały czas jakieś przeceny, ale jak patrzyłam kilkukrotnie to ceny ciuszków nie są takie fajne...
Ja byłam ostatnio kilka razy w tesco i nic ciekawego nie było. Kupiłam tylko 2pac takich spodni chyba za 17zł ale tak to uważam, że raczej drogie te rzeczy. Były też tanie body ale nie na napy tylko kopertowe. Takich to unikam -
Warszawskie dziewczyny pogoda jakaś niegłupia w przyszłym tyg to samo, wszystkie na L4 chyba już, to może jednak wróciłybyśmy do tematu jakiegoś posiedzonka w centrum? póki w miarę na chodzie jesteśmy? co Wy na to?
Będzie kolejna mobilizacja żeby chociaż włosy pomyćEwelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ja mam 3 takie cieńsze ręczniczki z kapturkiem, używane po kuzynce ale niezniszczone. Do tego zamierzam kupić jeden taki grubszy, większy, normalny. Może właśnie do Jyska się przejadę.
Dziewczyny, ciągle piszecie o tym Tesco i się zastanawiam. To w każdym Tesco są ubranka? U mnie sa trzy Tesco w mieście, ale wydaje mi się, że w większości to typowo spożywka. Nie chce mi się jechać specjalnie sprawdzać, bo blisko domu nie mam. -
Dzięki dziewczyny, to ja kupię zwykłe ręczniki - takie kapielowe duże wystarczą ?? Mam dwa z kapturkiem z tej wielkiej paki z Anglii ale one mi się jakieś takie szorstkie wydają i nie jestem do nich przekonana więc wolę kupić nowe ale te kapturki mnie nie przekonują. No i jak WY mówicie, że nie trzeba to nie kupię
Ja nie uważam, że tesco jest tanie. owszem czasem można coś w fajnej cenie kupić ale ogólnie jest drogo ..mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Napiszę Wam jeszcze jak to się z rodziną wychodzi...
Pisałam Wam kiedyś że mam taką kuzynkę co dużo obiecuje, ale zazwyczaj to puste słowa są i biorę na nią poprawkę dużąOczywiście tym razem też mówiła, co to ona nam nie da dla dziecka (sama ma obecnie 8 miesięczne). nie brałam tego na poważnie jak zwykle i dobrze zrobilam. Ostatnio dzwoni do mnie i mówi że jak się spotkamy to sobie powybieram ubranka, które ona też ma od kogoś i poprosiła tamtą osobę, czy może ich jeszcze nie oddawać tylko ja je jeszcze wykorzystam. Ja i tak nie bardzo chciałam bo potem oddawać komuś, a nie daj losie się coś zniszczy czy poplami. No ale jej tego nie powiedziałam tylko chciałam powiedzieć jak już się spotkamy, że ja tych ubranek nie chcę.
A wczoraj przypadkiem natknęłam się na ogłoszenia, które ona dała w duuużej ilości, że sprzeda to i tamto, wszystko po dziecku oczywiście, jakieś kombinezony i ubranka też. Za wielką pakę 200szt. chce 100zł. I wiecie co? Normalnie teraz już wszystko o niej wiem. Przecież ja też bym jej mogła te 100zł zapłacić za ubranka. Ale ona widocznie wyszła z założenia, że te co sama ma pożyczone, to może mi pożyczyć, ale swoje własne, za które zapłaciła to sprzeda nawet nie proponując mi, a naprawdę śliczne na zdjęciach. To samo z wieloma innymi rzeczami... Tych ogłoszeń dałą chyba z 15. Jeszcze celowo swoje imię zmieniła, ale znam jej tel. więc i tak wiem że to ona bo nawet lokalizacja się zgadza. Stwierdziłam, że się nawet nie przyznam że widziałam te ogłoszenia, ale mam teraz taki niesmak.
Widzę, że niezła agentka. Ja rozumiem, może jej głupio było rodzinę o kasę prosić, no ale kurczę, takich rzeczy się po prostu nie robi. Ja na twoim miejscu bym jej nosa przytarła. Umówiła się z nią anonimowo na zakup i odbiór osobisty. To by się dopiero zdziwiła jakby cię zobaczyła. xDmisia83, mimka84, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mimka z rodziną to na zdjęciach w środku się najlepiej wychodzi. Ja wychodze z założenia ze nie chce ani od kogoś ani komuś dawać czy brać. Potem chodzą gadają , że dali , że poniszczone a oni tak dbali. Cuda na kiju wymyślają więc wolę mieć swoje własne.
Ubrania tescowe są jakościowo nawet nawet ale ceny z kosmosu........mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Puściłam Julkowi muzykę na słuchawkach i sobie chyba słucha, bo tylko od czasu do czasu puknie od środka dając znać, że Mu się podoba
))
mimka84, Anka1501, KasiaKwiatek, Eweliśka, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość