Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Czary a jakie masz butelki???
Kupilam z Lovi 150 i 250 ml . nazywają się 'aktywne ssanie' , podobno SA antykolkowe. Aczkolwiek ja uważam ze te bajery antykolkowe to chwyt marketingowy i srednio w to wierze. Modle się żeby syneczek nie mial brzuszkowych problemow . -
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.babybum.com.pl%2F300-thickbox%2Ftermometr-elektroniczny-bezdotykowy-babyono.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.babybum.com.pl%2Fsk%2Fwagi-i-termometry%2F94-termometr-elektroniczny-bezdotykowy-babyono.html&h=684&w=700&tbnid=KefXL1UpDOOmAM%3A&zoom=1&docid=wOw7UQVlFVHqiM&ei=UYW2VP60MoieywOZtIHwAQ&tbm=isch&ved=0CCIQMygCMAI&iact=rc&uact=3&dur=809&page=1&start=0&ndsp=19
Ja mam taki jak na zdjęciusą na allegro, ja kupiłam u nas w hurtowni za ok. 90 zł
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Kupilam z Lovi 150 i 250 ml . nazywają się 'aktywne ssanie' , podobno SA antykolkowe. Aczkolwiek ja uważam ze te bajery antykolkowe to chwyt marketingowy i srednio w to wierze. Modle się żeby syneczek nie mial brzuszkowych problemow .
a z allegro kupowalas??????bo wlasnie wyczailam takie dwie za26 zl z przesylka???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:01
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy - jeśli to czytasz, to wiesz ze ja z utesknieniem na Ciebie tu czekam. Wracaj do gangu kwietniowek i czekaj z nami na narodziny bobasow. Brakuje tu Ciebie.
mimka84, Anka1501, Angela89, Fasia, KasiaKwiatek, misia83, liloe, Rudzia, weronika86, MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:aha no tez chce lowi kupic przy corce miala lovi i avent zastanawiałam sie jeszcze nad tommy ale to musze luknac które tansze beda
Na allegro te lovi wychodzą najtaniej. Jeden ze sprzedawców ma na nie promocje. Niestety z tableta nie mogę wkleic linka ale sprzedawca ma nicku 'okularki' -
CzaryMary wrote:Kupilam z Lovi 150 i 250 ml . nazywają się 'aktywne ssanie' , podobno SA antykolkowe. Aczkolwiek ja uważam ze te bajery antykolkowe to chwyt marketingowy i srednio w to wierze. Modle się żeby syneczek nie mial brzuszkowych problemow .
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Na allegro te lovi wychodzą najtaniej. Jeden ze sprzedawców ma na nie promocje. Niestety z tableta nie mogę wkleic linka ale sprzedawca ma nicku 'okularki'
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Bo dziudziunie wiedza co najlepsze
Pewnie, że wiedząpewnie kupie jakąś jedną butelkę Lovi lub TT ale nie będę płakać jak nie podejdzie małemu. Najwyżej będzie pił ze szklanki jak jego starszy brat
CzaryMary, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusiek89 wrote:moja koleżanka żadnej nie dopasowała córci, miała chyba z 6 firm różnych i w końcu podawała łyżeczką bo małej nic nie pasowało po cycu
także nie nastawiam się czy czasem nie będzie tak
Mój syn tak miał i córka przyjaciółki to samo... Wszystkie butelki w kibel poszły.Agusiek89 lubi tę wiadomość