Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Masz jakieś porównanie do innych ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:24
CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:U mnie też tak było z butelkami
ale będę chciała Mikiego przekonać, że butla nie gryzie i tata czasem też może go nakarmić
zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Tata tez będzie musiał dac cyca!
KasiaKwiatek, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:czary to znaczy uzytkownik ok????? bo jeszcze od razupare rzeczy bym zamowila u niego??
Tak, jestem zadowolona. Zamówienie zlozylam w sobotę a dzisiaj przesyłka była juz u mnie:-) zamowilam u niego jeszcze takie gaziki male X 100.iwonka1077, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Największy ubaw mieliśmy ze smoczkami uspokajajacymi.... Jak Alan był mały i zaczynał płakać i nie było wiadomo o co chodzi to dostawał uspokajacza i była nagle cisza... ale nie dlatego, że ssal tylko robił wielkie oczy i jakby był zdziwiony co dostał do buzi... Po trzech dniach daliśmy spokój i nie było smoków wcale
Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka ja termometr też mam bez dotykowy nie jakiś firmowy i powiem jestem zadowolona w 100% - zakupiłam go za punkty z jakieś karty lojalnościowej.
Mary daj pistacjee !!Uwielbiam nie umiem przestać ich jeść.
Ja po SR dziś o sposobach oddychania. Nic takiego ciekawego się nie dowiedziałam co bym mogła wam przetoczyćmimka84, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Tak, jestem zadowolona. Zamówienie zlozylam w sobotę a dzisiaj przesyłka była juz u mnie:-) zamowilam u niego jeszcze takie gaziki male X 100.
Własnie tez juz tego sprzedawcę upatrzylam parę dni temu i będę tam sporo zamawiaćCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wam powiem rzecz niesłychaną bo Ja przy młodym miałam butelki ........szklane.
Dlatego , że jak widziałam ( a często widze takie butelki) plastykowe ujeb... soczkami cherbatą i czym tam jeszcze to mi żołądek do gardła podchodził. Zraziłam się strasznie i kupiłam tylko szklane, takie jak kupowałam 20 lat temu dla brata. N iestety moje dziecko nie jadło z butki , nie tolerowało smoczków i cieszę się ze dałam rade wykarmić go piersiawką.mimka84, CzaryMary, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Mamusie które maja dzieciaczki - Otóż zastanawiam się czy przydatny jest dla dzidziusia spiworek? Macie jakieś doświadczenie ?
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ja wam powiem rzecz niesłychaną bo Ja przy młodym miałam butelki ........szklane.
Dlatego , że jak widziałam ( a często widze takie butelki) plastykowe ujeb... soczkami cherbatą i czym tam jeszcze to mi żołądek do gardła podchodził. Zraziłam się strasznie i kupiłam tylko szklane, takie jak kupowałam 20 lat temu dla brata. N iestety moje dziecko nie jadło z butki , nie tolerowało smoczków i cieszę się ze dałam rade wykarmić go piersiawką.
Ja jadlam z butelki po oranzadzie z nalozonym smokiem.Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja wam mogę powiedzieć po mojej SR (którą przeszłam podczas porodu
) żeby przy partych brodę mocno do piersi przyciskac
niby drobiazg ale bardzo pomaga
mimka84, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Mamusie które maja dzieciaczki - Otóż zastanawiam się czy przydatny jest dla dzidziusia spiworek? Macie jakieś doświadczenie ?
Ja używałam spiworka zamiast kolderkisyn się rozkopywal strasznie a w spiworku miałam pewność, że będzie przykryty cała noc
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość