Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Tez go kupiłam ale szybko poszedł w dostawke bo syn wolał zwykłą szklankę. Fajne są te kubki 360. Najbardziej mnie telepie jak widzę trzylatka, który pije ze smoczka
U nas Gabi zaczęła pić z tego kubka jak miała 6 miesięcyAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Zbierałam się za to chyba od miesiąca albo i lepiej .. kiedyś musiałam. Przecież to nic takiego, postać chwilę i przełożyć jedną tu, a drugą tu .. No ale w moim przypadku za dużo
katastrofa, naprawdę
ja nie będę mieć siły żeby iść z synem na spacer albo Go na rękach trzymać, bo taka będę sflaczała
mimka84, Anka1501, Agusiek89, weronika86, Ewelcia, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Fasia a jakieś "ciężkie" tytuły?
Najcięższe gabarytowoto - Margharet Thatcher "Moje lata na Downing Street" i Steve Jobs biografia
Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvia ja wiem, że mi długo nie wolno no ale kuźwa bez przesady
((
Angela - uwierz mi, że ja dw tyg przed porodem to będę już tylko leżeć i do kibla wychodzić, bo na więcej nie będę mieć siły ... gdybyście mnie zobaczyły to byście uznały, że chyba zaraz rodzę .. cięzko mi wstać z łóżka, ubrać skarpetki, zapiąć buty, ciężko mi chodzić - wyjście z domu do samochodu pod blokiem mnie męczy .. Nie jest tak różowo -
CzaryMary wrote:Fasia , babe uwazaj ! Blagam , odpusc sobie wszystkie prace. Kiedy idziesz na te sterydy ?
Nie wiem co ja z ubrankami zrobię, które trzeba będzie wyprasowaćwolę o tym nie myśleć ...
9lutego mam wizytę, wtedy dostanę skierowani do szpitala więc pewnie 10 lutego mnie położą -
mimka84 wrote:Ja niestety piłam z butli do ok. 4 roku życia. Nawet mannę mama dawała mi rano na śpiąco, jeszcze przed wyjściem do przedszkola. Dzięki temu nosiłam aparat przez prawie 3 lata i miałam straszną próchnicę
Zęby dało się wyleczyć, ale po zdjęciu aparatu niestety z powrotem zaczęły się cofać dolne. Ortodontka powiedziała że nic więcej już nie poradzi.
U mnie było to samo. Mama zawsze mówiła, że płakałam i nie miała serca mi odmowic -
nick nieaktualnyFasia wrote:Sylvia ja wiem, że mi długo nie wolno no ale kuźwa bez przesady
((
Angela - uwierz mi, że ja dw tyg przed porodem to będę już tylko leżeć i do kibla wychodzić, bo na więcej nie będę mieć siły ... gdybyście mnie zobaczyły to byście uznały, że chyba zaraz rodzę .. cięzko mi wstać z łóżka, ubrać skarpetki, zapiąć buty, ciężko mi chodzić - wyjście z domu do samochodu pod blokiem mnie męczy .. Nie jest tak różowo
No wiadomo ale położna mówiła że może być Ci wcześniej ciężko ale wtedy włącza się syndrom wicia gniazda i wtedy się nie wiadomo skąd bierze mega energia. -
Fasia wrote:Nie wiem co ja z ubrankami zrobię, które trzeba będzie wyprasować
wolę o tym nie myśleć ...
9lutego mam wizytę, wtedy dostanę skierowani do szpitala więc pewnie 10 lutego mnie położą
Dasz mężowi do prasowaniatylko narysuj instrukcje obsługi
zarcik taki
Fasia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Fasia zobaczysz jaka energia wstąpi w Ciebie po porodzie. To niesamowite, że wtedy nawet tego wstawania co 2 godziny w nocy tak się nie odczuwa. Natura nieźle to sobie ustawiła.
ja właśnie najbardziej boje się tego ze w nocy spać ni będę z wiadomych względów i podczas dnia będę musiała być sprawna fizycznie i psychicznie. Boje się ze ze zmęczenia mogę zaslabnac albo co...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:No wiadomo ale położna mówiła że może być Ci wcześniej ciężko ale wtedy włącza się syndrom wicia gniazda i wtedy się nie wiadomo skąd bierze mega energia.
Mi ogólnie energii i zapału do pracy nie brakuje natomiast fizycznie nie daję rady. Brzuch boli już po chwili. Ciągnie mnie w pachwinach po przejściu jakichś 300-400m .. No nic, byle do porodu a później to będę skakać ze szczęścia -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dasz mężowi do prasowania
tylko narysuj instrukcje obsługi
zarcik taki
Mój mąż ostatnio prasował ubranka małej i stwierdził że takie ubranka może prasować bo są małe i nie jest to takie trudneAle się wpakował w robotę
mimka84, Fasia, Anka1501, CzaryMary, Rudzia, mantissa, haneczka, Ewelcia, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Serio ? Milo się to czyta
ja właśnie najbardziej boje się tego ze w nocy spać ni będę z wiadomych względów i podczas dnia będę musiała być sprawna fizycznie i psychicznie. Boje się ze ze zmęczenia mogę zaslabnac albo co...
Spokojnieja przespalam pierwszą noc jak syn miał 21miesięcy a ja pracowałam na pełen etat
kobiety-matki są silne
Fasia, mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ok Laseczki, na tvn7 zaczał się film "Rzeka tajemnic" więc uciekam stąd. Już mi na dziś starczy komputera. Miłego wieczoru, nie piszcie za dużo
Dobrej nocy i do jutra!mimka84, sylvia007, iwonka1077 lubią tę wiadomość