Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj jazda w pasach to bardzo ważna sprawa. Wiem ze nie jest to specjalnie wygodne. Jakiś rok temu przejezdalam obok wypadku w którym zginęła kobieta w 6 miesiącu ciazy. Jechała bez pasów. Wyleciała przez szyberdach i przecielo ja w pol. Niestety dziecka tez nie udało się uratować
przepraszam e opisuje takie drastyczne historie ale to tak ku przestrodze.
-
Fasia wrote:Zbierałam się za to chyba od miesiąca albo i lepiej .. kiedyś musiałam. Przecież to nic takiego, postać chwilę i przełożyć jedną tu, a drugą tu .. No ale w moim przypadku za dużo
katastrofa, naprawdę
ja nie będę mieć siły żeby iść z synem na spacer albo Go na rękach trzymać, bo taka będę sflaczała
Fasia lubi tę wiadomość
-
W moim szpitalu pracuje taki młody strasznie przystojny lekarz, nazywa się Słodziński, a wszystkie pacjentki mówią o nim Słodziutki
i kiedyś jedna laska tak się do niego zwróciła : doktorze Słodziutki. Cały czerwony się zrobił, ona zresztą też.
mantissa, CzaryMary, Agusiek89, Gosha, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra buteleczki, przescieradlo, gaziki, sol fizjologiczna, przescieradlo i tetrowych kilka kupione na razie starczy mi na dzis
Musze sobie co jakiś czas dawkować emocje hehehesylvia007, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Słońce ale Ty nie powinnaś robić tego co zbędne, układanie książek to chyba nie jest najpilniejsza potrzeba. Oszczędzaj się Kochana! Jak będzie trzeba to przecież mąż nastawi pralkę, wyjmie, rozwiesi i wyprasuje. To nie takie skomplikowane
doceńmy trochę tych naszych Ukochanych
Ja Cię rozumiem, bo też mam zadyszkę po 400m. Jestem drobna (przed ciążą rozmiar XS) i z metra cięta, a teraz mam 100cm piłę przed sobą (mówię o obwodzie). Czuję te kilogramy, nie powiem. Dłużej postoję przy blacie w kuchni i muszę odpocząć, bo mnie pobolewa. Musimy ograniczyć aktywność i tylepotem będzie niezły zapieprz
-
Hej Dziewczyny
Miałam dziś teściową w gościach i tak sobie gadałyśmy o porodach i opowiedziała mi, że jak ona rodziła 27 lat temu, to na sali porodowej były same 17-latki i strasznie się wydzierały. A położna do nich "Co się drzecie? Trzeba było dupy nie dawać"Haha
To były czasyiwonka1077, Fasia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Ja miałam butelki z Avent i na pewno nie kupię ich więcej razy. Nie podpasowały mi. Tym razem myślę o Lovi właśnie, kupię ze 2 i starczy.
Ja kupiłam 2 Lovi "aktywne ssanie" z takim anatomicznym smoczkiem a'la sutkiemJedna na 150 ml, a druga 250zl. Czytałam, że jak się karmi piersią to na początek 2 wystarczą.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Ja kupiłam 2 Lovi "aktywne ssanie" z takim anatomicznym smoczkiem a'la sutkiem
Jedna na 150 ml, a druga 250zl. Czytałam, że jak się karmi piersią to na początek 2 wystarczą.
haneczka lubi tę wiadomość
-
Wrocilam właśnie ze spaceru do biedronki i upolowalam dwie sukienki ciazowe po 7 zł które z powodzeniem moga robić za koszule nocne do karmienia także koszule do szpitala juz mam i to za cale 7 zł a są sliczne
taka jestem zadowolona
mimka84, hwesta, haneczka, CzaryMary, Fasia, iwonka1077, Agusiek89, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Wrocilam właśnie ze spaceru do biedronki i upolowalam dwie sukienki ciazowe po 7 zł które z powodzeniem moga robić za koszule nocne do karmienia także koszule do szpitala juz mam i to za cale 7 zł a są sliczne
taka jestem zadowolona