X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, oczy mnie już pieką, trzeba dać im odpocząć. Do jutra.

relgh371djw8agni.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:46

• Lali Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny jest u mnie tesciowa przyjechala dzis do meza na urodziny, i siedzi do teraz a maz chce ja zawiesc do domu a ona sie uparla ze zostanie na noc!! Mam cisnienie chyba 200, nie znosze tej baby, Pola spi a ona drze morde, ze takiego syna ma strasznego, bo ona sama nie chce mieszkac a my tyle pokoi mamy!! Dziewczyny trzymajcie kciuki zebym dzis nie trafila do wiezienia bo mam ochote ja udusic :D

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ha, już wiem które są polskie - Canpol i BabyOno :) Ciekawe jak z dostępnością...
    O już wiem, z tego co pamiętam to canpol właśnie produkuje butelki Lovi na licencji.

Ida, liloe lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Jeny dziewczyny jest u mnie tesciowa przyjechala dzis do meza na urodziny, i siedzi do teraz a maz chce ja zawiesc do domu a ona sie uparla ze zostanie na noc!! Mam cisnienie chyba 200, nie znosze tej baby, Pola spi a ona drze morde, ze takiego syna ma strasznego, bo ona sama nie chce mieszkac a my tyle pokoi mamy!! Dziewczyny trzymajcie kciuki zebym dzis nie trafila do wiezienia bo mam ochote ja udusic :D
    Lali z całego serca Ci współczuję :-(
    Ok ją też zamykam, może uda mi się jakoś Gabi wcześniej uśpić.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali zaproponuj jej, że możesz jej Dom spokojnej starości poszukać jak nie chce być sama....

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:46

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    lali lacze sie z toba w bolu :D udus poduszka!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lali maz jedynak ?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wspolczuje Wam tesciowych jak tak czytam. Ja mam to szczęście ze mam wspaniałą teściową to jest kobieta anioł jak własną matka. Siedze teraz w domu nie mam żadnego przykazania żeby leżeć a ona mi jeszcze nieraz obiady gotuje zaproponowała ze posprzata ze pomoże w przeprowadzce a maz jedynak i to ze się urodził to cud...

mantissa, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nurtuje mnie od wczoraj. :0 Wiadomo, że taki noworodek to tak do pół roczku na samym mleku jedzie, jeśli chodzi o jedzenie. A jak to jest z piciem. Wodę, herbatki itp. to od kiedy się podaje? :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz ma jeszcze brata ktory jest w UK wiec ona twierdzi ze powinna mieszkac z nami a uwierzcie mi czlowiek by zglupial przy niej. Jak ja urodzilam corke to ona w szpitalu powiedziala od razu, ze Pola jest podobna do naszego kolegi( swoja droga geja :) ).boze ile sie wtedy dzialo, my jej znac nie chcielismy, jednak szybko wybaczylismy a ona dalej swoje, bo slubu wtedy nie bylo to dziecko moglo byc kazdego..chora baba, wyszla z domu teraz z krzykiem nie zwracajac uwagi, ze dziecko spi. Mowila dzis ze ona jest dobrym czlowiekiem bo chodzi co tydzien do kosciola, ja jej powiedzialam, ze to czy ktos chodzi czy nie nie jest wyznacznikiem dobroci czlowieka. A i imie dziecka powinno byc swiete, no a Pola nie jest... Ehhh corka czekala na nia z zabawkami na podlodze,lalki poukladane bo babcia przyjedzie a ona naqet nie zwrocila uwagi na to:( szkoda mi meza bo co on za to moze, ze ma taka matke?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:17

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butelki aktywne ssanie,,, o matko jaka nazwa ;) my to po ciazy możemy sobie łatki przykleić matki-aktywne ssanie, Haha... Jakos trzeba sobie radzić przez te 9 miesięcy jak nie mozna inaczej ;)

weronika86, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Dziewczyny, nurtuje mnie od wczoraj. :0 Wiadomo, że taki noworodek to tak do pół roczku na samym mleku jedzie, jeśli chodzi o jedzenie. A jak to jest z piciem. Wodę, herbatki itp. to od kiedy się podaje? :)
    Juz od 4 miesiąca herbatki podają, soczki tez. Zależy od mamy... Mój to koper włoski pił od 5 miesiąca gdzieś... Ale jak teściowa czy mama go dorwały to wiem ze i łyka rosołu dostawał ;) moja mama twierdzi ze mnie babcia nakarmiła barszczem jak miałam 4 miesiące... Ale wtedy były inne czasy ;) baki puszczałem po tym niby 3 dni!

mantissa, weronika86, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Maz ma jeszcze brata ktory jest w UK wiec ona twierdzi ze powinna mieszkac z nami a uwierzcie mi czlowiek by zglupial przy niej. Jak ja urodzilam corke to ona w szpitalu powiedziala od razu, ze Pola jest podobna do naszego kolegi( swoja droga geja :) ).boze ile sie wtedy dzialo, my jej znac nie chcielismy, jednak szybko wybaczylismy a ona dalej swoje, bo slubu wtedy nie bylo to dziecko moglo byc kazdego..chora baba, wyszla z domu teraz z krzykiem nie zwracajac uwagi, ze dziecko spi. Mowila dzis ze ona jest dobrym czlowiekiem bo chodzi co tydzien do kosciola, ja jej powiedzialam, ze to czy ktos chodzi czy nie nie jest wyznacznikiem dobroci czlowieka. A i imie dziecka powinno byc swiete, no a Pola nie jest... Ehhh corka czekala na nia z zabawkami na podlodze,lalki poukladane bo babcia przyjedzie a ona naqet nie zwrocila uwagi na to:( szkoda mi meza bo co on za to moze, ze ma taka matke?
    lali mam to samo! ja tez na porodowce pierwsze co uslyszalam : MASZ SZCZESCIE ZE MALY JEST PODOBNY DO PATRYKA! no kurwa mac! to byl moj pierwzy facet! a jaki byl szok jak z super tesciowej, skaczacej kolo mnie non stop, wydealizowanej..wyszlo cos takiego juz dzien po porodzie i tak sie ciagnie do dzis...albo teraz jak byla maz mowi : TO BEDZIE NAJPIEKNIEJSZA DZIEWCZYNKA NA SWIECIE a ona : NIE BADZ TAKI PEWNY, MOZE BYC BRZYDAL...wiecie cos poczulam sie jakby do mnie bila..ze ja brzydka jestem..tak dziwnie to zabrzmialo...decyzje mamy juz podjeta, nie bierzemy jej aby bylo nam latwiej, bo bedzie ciezej jedynie... jesli bedzie mieszkac u tescia to zajebiscie..bede ja widziec tylko 10min dziennie, jesli sie nie zgodzi to bedziemy brali mala do studia i tyle..klienci nie maja z tym problemu wogole..zreszta kolezanka z salonu powiedziala, ze jak cos to godzinke, dwie moze pobujac :D i jeszcze bedziemy od marca mieszkac w tamtym miasteczku wiec poradzimy sobie sami! zdania nie zmienie

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 ja też mam taka teściowa, cudowna. Bardzo na nią mogę liczyc,bardziej niż na własną matkę...

Ola89 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko jutro i piątek do 17 i zobacze małego :) nie mogę się doczekać juz :)

weronika86, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ola89 ja też mam taka teściowa, cudowna. Bardzo na nią mogę liczyc,bardziej niż na własną matkę...

Fajnie tak trafić bo niby za teściową za maz nie wychodzisz ale potrafi życie utruc skutecznie a nie odizolujesz jej zupełnie no bo to jest jednak matka...

mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Fajnie tak trafić bo niby za teściową za maz nie wychodzisz ale potrafi życie utruc skutecznie a nie odizolujesz jej zupełnie no bo to jest jednak matka...
    no wlasnie, nie chcialabym tego, dlatego jej przyjazd to byl moj pomysl..chcialam zyc jak rodzina..maz sie wzbranial i mowil co bedzie....teraz juz mi nie pozwoli na to.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, hwetsa zazdraszczam naprawde..mi sie marzy tak dom wielopokoleniowy, zeby zyc razem, razem siedziec, razem wspominac...ale coz...mamy z mezem plan ze zaczniemy nowa linie, bardziej tolerancyjna i planujemy mieszkac z synkiem i synowa...oczywiscie jeden dom, ale kazda osobne domostwo..bez klotni, bez wtracania sie..mysle ze dam rade..

Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ