Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dzień dobry
Ja za dwie godziny mam wizytę.
Gosha jak Ci się zmieniła waga od kiedy jesteś na cukrzycowej?
Ja jutro wizyta z diabetologiem, prawdopodobnie wprowadzamy insulinę.
KASIAKWIATEK teraz to będziesz miała labe w domu bez dziewczyn!szkoda ze ten Twoj wyjazd nie wypalił, ale moze i dobrze, odpoczniesz z nogami do góry, a co!
Edit.
ANKA możesz zobaczyc mój wykres wagi, mam udostępniony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:03
Anka1501, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry Dziewczynki
Ja już leżę na kanapie w salonie, zjadłam musli i piję herbatkę z miodem i sokiem malinowym. Korzystam z okazji i poleguję, bo potem trzeba się ogarnąć do ginekologa na 13,ale później na 14 idę sobie do kosmetyczki na mikrodermabrazję i maseczkę. Humor sobie poprawię
A wieczorem wielkie pakowanie dziewczyn bo jadą ze swoim tatą do Włoch.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dzień dobry:)
Rudzia gratulacje!!
Lali, wybrałaś łóżeczko? My wczoraj kupiliśmy używane, bo potrzebuję drugie na działkę. Teraz bije się z myslami czy zostawić to w domu czy to będzie działkowe. Wiem już na pewno, że szuflady oryginalnej nie chcę. W tą popierdułkę nic się nie zmieści, taki pic na wodę. Prowadnice są do bani, zastanawiam się czy samemu nie zrobić szuflady na kółkach w tedy będzie sporo większa a u mnie każdy centymetr się liczy.
Hej Misia, a jakie kupiliscie łóżeczko? ja chyba kupie to :
http://allegro.pl/biale-lozeczka-materac-danpol-g-p-k-podusia-i4961165422.html
tanie i zmateracem, ja mam materac po Poli ale kupie nowy.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hej, a ja mam dzisiaj luzacki dzień, Gabi z przedszkola odbierają moi rodzice i przywiozą wieczorkiem, obiadu też nie muszę robić, bo dostałam od mamy mojej 30 pierogów z mięsem jak im podrzuciłam fotelik. Także dzisiaj leniuszek na całego
A i zawitał dzisiaj do mnie listonosz ze skromnymi zakupami ze smyka, mała rzecz, a cieszy!!!
Krysti, Angela89, Gosha, Jaga, mantissa, Fasia, MartaAlvi, misia83, weronika86, haneczka, KasiaKwiatek, Rudzia, CzaryMary, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Kobitki :*
Rudzia już z górki
Rozstępy ehs nawet o tym nie chce myśleć mi się pojawił na boku ;/ No cóż muszę go pokochać wyjścia nie mam
Kasia ale fajnie masz z tą kosmetyczką mmm sama przyjemność.
Ja za to idę dziś do rodzinnego zobaczymy co pani dr wymyśli
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Ja mam dzien dzisiaj z dupki
Marcela do szkoły zaprowadziłam, okazało się , że moje dziecko ma strtasznie bujną wyobraźnie i uderzyło 2 dzieci . Jak się pani pytała dlaczego to zrobił to powiuedział ze jest Kosciotrupem i ze musi iść do portalu,zaczął się zachowywać jakby był chory psychicznie i widział rzeczy, wmawiając to wychowawczyni. Mówił ze mu kościotrupy przez okno w nocy wchodzą. Wstydu się najadłam , a syn ma zakaz oglądania bajek lego i innych. Zaczynam się zastanawiać czy on naprawde nie ma gorzej pod sufitem a ja tego poprostu nie zauwazyłam:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zrobiłam zapas jedzenia dla brzuszka i mogę Was poczytać.
Nie jestem obca, zmieniłam tylko avatarekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:59
Angela89, Anka1501, Fasia, Gosha, misia83, Ida, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A ja probowalam jeszcze zasnąć bo się strasznie dziś nie wyspalam ale te dzieci na gorze się non stop dra nawet 5 min spokoju nie ma nie wiem jak to można wytrzymać ... Przecież chyba 5 letnie dziecko to juz nie powinno się tak zachowywać nie wiem co z nimi nie tak... Ale matka taka sama wiec nie ma się co dziwić...
-
Ola szczerze współczuję, ja mam to samo obok. Tzn to dziecko ma ok dwa lata i się drze cała dobę ale ciężko się dziwić jak Ci rodzice drą się jeszcze głośniej i na siebie nawzajem i na tego chłopca. Mają fajnego synka tylko oni się zachowują jak zwierzęta, imprezy do 4/5 rano. To dziecko nie ma nic spokoju