Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia łożeczko bardzo ładne, brałabym w ciemno
Anka wszystkiego najlepszego młode dziewczyny z wasw porównaniu do mnie hehe
tak w ogóle to Dzień Dobry ale jakaś śpiąca jestem nie śpie od 8 rano mąż mnie obudziłtrochę sie nie wyspałam chyba kawkę machnę i posiedze tu z wami trochę chcociaż nie wiem czy to dobry pomysł bo dziecko zaczyna mi rozbierać choinkę a wieczorem miałam zamiar dopiero...
lali te twoje łozeczko też ładne a taki sam materac mam jak w aukcji nic się z nim nie działo jak ostanio patrzyłam ale jak będe w "graciarni" to popatrze czy dalej tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:54
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ania wszystkiego najlepszego kochana! faska ja tez koncze 29 w tym roki tyle ze 16 kwietnia...moge jeszcze jrodzic w swoje urodziny
ale bylyby jajca :-)bo wg om termin mam na 11ego a stasia urodzilam w 40tc5dni bez wywolywnia, jesli sutuacja sie powtorzy to chooj prezentu to ja juz nigdy nie dostane, tylko ten jeden rz ten wyjatkkowy
Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:MISIA świetne to łóżeczko, jsk piszesz cena przystępna, to moge wiedzieć ile? Bo linka nie moge otworzyć z tel.
Ja za swoje używane zapłaciłam 100 zł z materacem, który jest jak nowy. Zamierzam i tak kupić nowy, a ten będzie w tym łóżeczku w którym dziecię będzie przebywało dużo mniej.Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Aneczko wszystkiego najpiękniejszego!! Spełnienia wszelkich marzeń i lekutkiego porodu
btw. ja też pamiętny '89
ale mi się dzisiaj źle spałoco się chciałam obrócić to mnie bolało to krocze cholerne. Jak chodzę to tego nie czuję jakoś specjalnie, ale w nocy co zmiana pozycji to koszmar jakiś. Oczywiście byłam u lekarza we wtorek to nic mi nie dolegało, dopiero w środę się zaczęło! jak zwykle...
Wczoraj spotkałam sąsiadkę i okazało się, że dzisiaj ma termin cesarkiCiekawe czy moja Natalka zaprzyjaźni się z małą Hanią
hihi
Miłeg dnia Dziewczynki!
Powiedz jej o wyprawce z RMF FM. Załapie się.Anka1501, weronika86, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu wszystkiego najlepszego
Jaga to powiem Ci,ze nauczycielka bardzo odważna w sugestiach... sama jestem pedagogiem i nigdy,przenigdy nie powiedzialabym czegoś takiego rodzicowi 5 latka. 5 latki często fantazjuja,przenosza na grunt rzeczywistości zachowania z bajek, urozsamiaja się z bohaterami bajek. Z mojej strony proponuje zorganizować synkowi cos odwracajacego uwagę od tematyki kosciotrupow czy tego lego. Może jakieś zajęcia sportowe w zwiększonym wymiarze godzin? Nic się nie martw
Anka1501, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:No właśnie miałam pytać czy nie masz dziś urodzin, bo to 1501 wyglądało mi podejrzanie w nicku
wszystkiego dobrego, zdrowego Synka i możliwie bezbolesnego porodu! Sto lat
jaka stara, chyba jedna z najmłodszych na forum...
Ee, ja dopiero 25lat w grudniu skończyłam i doszły mnie słuchy, że są wśród nas jeszcze młodsze
Swoją drogą sto lat Ania! Szczęśliwego rozwiązaniaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Jaga ja bym poszła do psychologa dziecięcego. To nic złego a warto pójść. Ja byłam u psychologa z moim synem i u logopedy bo mały miał 2lata i nie mówił ani słowa. Oczywiście pewna życzliwa osoba nastraszyla mnie autyzmem... Pani psycholog pobawila się z Alanem, pocwiczyla z nim trochę i stwierdziła, że jest bardzo inteligentny i powiedziała jak zachęcić synka do mówienia. Czytanie książek i gadanie bez przerwy nic nie dawały
trzeba było go troszkę szantażowac
w trzy miesiące się rozgadal tak, że miałam dość
dzięki wszyscy byliśmy spokojniejsi
Fasia lubi tę wiadomość
-
Weronika ale by było gdybyś urodziła w swoje urodziny
życzę Ci innego terminu, bo serio tylko dziecko będzie zgarniać prezenty hihi
żarcik taki
Ja z 18 czerwca jestem
Edit - co do sutków to moje są ciemne, szczególnie ich obwódka ... i duże takie jakieś nienaturalnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:55
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Aniu wszystkiego najlepszego
Jaga to powiem Ci,ze nauczycielka bardzo odważna w sugestiach... sama jestem pedagogiem i nigdy,przenigdy nie powiedzialabym czegoś takiego rodzicowi 5 latka. 5 latki często fantazjuja,przenosza na grunt rzeczywistości zachowania z bajek, urozsamiaja się z bohaterami bajek. Z mojej strony proponuje zorganizować synkowi cos odwracajacego uwagę od tematyki kosciotrupow czy tego lego. Może jakieś zajęcia sportowe w zwiększonym wymiarze godzin? Nic się nie martw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:55
-
weronika86 wrote:dziewczyny te ktore maja jasny blond wlosy..sciemnialy wam sutki? kuzwa przy pierwszym dziecku tak nie mialam, teraz sa meeega ciemne i wielkie....
Mi też sciemnialy i sa może trochę większe. A ja ogólnie blada jestem i nie mam linea negraweronika86 lubi tę wiadomość
-
Jaga dokladnie moja ma 3,5 roku i też fantazjuje że jakaś postacia z bajki, nie przejęłam się tym bo też uważam że to normalne a 5 latki mają jeszcze bardziej rozwinieta fantazje, ja bym zmieniła rozdzaj bajek ale przezuciła się na jakieś zajęcia jak Hwesta radzi....
-
weronika86 wrote:dziewczyny te ktore maja jasny blond wlosy..sciemnialy wam sutki? kuzwa przy pierwszym dziecku tak nie mialam, teraz sa meeega ciemne i wielkie....
A siku w nocy to dopiero od jakiegoś tygodnia, a pije duzo... Tak jakos inaczej wszystko teraz. Przy pierwszej na tym etapie to 3 razy w nocy wstawałam
I linea negra tez brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:01
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Weronika ale by było gdybyś urodziła w swoje urodziny
życzę Ci innego terminu, bo serio tylko dziecko będzie zgarniać prezenty hihi
żarcik taki
Ja z 18 czerwca jestem
Edit - co do sutków to moje są ciemne, szczególnie ich obwódka ... i duże takie jakieś nienaturalnie ...moj stas urodzil sie 7ego czerwca 2003. no z tymi prezentami to nie smieszne, i tak wszystko juz moj syn zgarnia
a jakie macie znaki zodiaku? zobaczymy co tu przewaza!!!! jm baran jak widac z zachowania na forum :-)hahjaa
-
Aniaa sto lat!
)
A ja w nocy spac nie moglam to szperalam w necie cos na rozstepy i zamowilam 2 buteleczki olejku migdalowego.. moze chociaz troche uda mi sie zastopowac to..ehh
Wstajemilego dnia
Anka1501 lubi tę wiadomość