Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Mi też sciemnialy i sa może trochę większe. A ja ogólnie blada jestem i nie mam linea negra
z duzej b, malej c na f..i jeszcze rosna..dzizas bede wiaderka na gumce nosic hajaa
Gosha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Aniaa sto lat!
)
A ja w nocy spac nie moglam to szperalam w necie cos na rozstepy i zamowilam 2 buteleczki olejku migdalowego.. moze chociaz troche uda mi sie zastopowac to..ehh
Wstajemilego dnia
sam tak powiedzial
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Weronika - ja jeszcze bliźniak
podwójna natura - podwójna osobowość
oj tak
No ja też pisałam właśnie co do rozstępów, że jak się pojawią to będą mi o Julku przypominać. Wolałabym nie ale jak się pojawią to nic nie zrobię -
Ida wrote:Ja zawsze chciałam urodzić dzieci przed 30, ale z różnych względów urodzę tylko pierwsze, bo w tym roku 29... Więc nie da rady wszystkich przed 30
A nasz wiek mamy w naszej tabelcedonrze ze moj 7 lat starszy to mial dwojke dzieci w domu za to tak bardzo go kocham...my onchodzimy 13ta rocznice teraz 12ego maja
Fasia lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:nie ma znaczenia pewnie, pytam bo widziałam takie nowe na jakiejs stronie a to chyba dobra firma jest nie? to fajna okazja jak za 100 zł!
-
Fasia wrote:Weronika - ja jeszcze bliźniak
podwójna natura - podwójna osobowość
oj tak
No ja też pisałam właśnie co do rozstępów, że jak się pojawią to będą mi o Julku przypominać. Wolałabym nie ale jak się pojawią to nic nie zrobięmoj syn nie jest dwulicowy ale tesciowa juz tak
hahaa
-
Rudzia wrote:No tak werka ale mi facet nie powie ze ze kocha moje zostepy bo duzo mi zawdziecza
znam osobiscie wielu anglikow ktorzy zaadaptowli dzieci jak swoje...dasz komus dom i zycie rodzinne, to duza zasluga!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:14
Rudzia, Fasia, haneczka, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Wercia ale ja nie jestem dwulicowa, spadaj
Podwójna osobowość to nie to samowe mnie są jakby dwie osoby - z jednej miła, grzeczna, bardzo nieśmiała jak myszka, a z drugiej dusza towarzystwa, rozgadana, wesoła, bardzo śmiała
wszystko zależy od sytuacji i grona osób w którym się znajduję. Może i Wy też tak macie ale u bliźniąt to jest dość widoczne
Rudzia, iwonka1077, misia83 lubią tę wiadomość