Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra ruszam dupkę do gina. Dam znać co i jak.
Ania STO LAT KOCHANA! LEKKIEGO PORODU W TERMINIE
Mikrodermabrazję uwielbiam, jakby mnie kto odkurzaczem wyczysciłświeżo i czysto się czuję.
Jadę, odezwę się albo spod gabinetu jak będę czekać albo po wszystkimFasia, weronika86, MartaAlvi, Ida, Gosha, iwonka1077, mantissa, CzaryMary, haneczka, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:robotka pewnie po tym sniadaniu to sraczka murowana....! hahaha
Ja marzę o sraczce ! Serio ! Takie mieszanki robię, że normalnie to bym tydzień z kibla nie wychodziła, a tu kuźwa ani mnie nie zakręciBambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek, Eweliśka, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja marzę o sraczce ! Serio ! Takie mieszanki robię, że normalnie to bym tydzień z kibla nie wychodziła, a tu kuźwa ani mnie nie zakręci
ja mam codziennie..w sumie zanim sie dowiedzialam o tej nietolrencji glutenu..zatwardzenia w ciazy nie mialam ...przez te biegunki mam anemie..ale juz sie poprawia po odstawieniu glutenu
-
Cześć dziewczyny!
Zdrówka i 100 lat z okazji urodzin Aniu małolato:)
Ja dziś obudziłam się z bólem gardła a do niedzieli leczyłam przeziębienie...a tu znowu coś. Tym razem do lekarza idę bo jak widać naturalne metody średnio skuteczne dla mnie.
Dzidzia za to w brzuchu szaleje i chyba zdrowa.
5 latki mają najbujniejszą wyobraźnię, Jaga nie martw się to minie i będziesz wspominać ze śmiechem kiedyś.
A i jeszcze do Idy jakby czytała poza tym, że ortopeda nie chciał zbytnio pomóc z tym spojeniem to powiedział, że nie jest to groźne i miednica nie pęknie w czasie porodu bo hormony rozluźniają tam na dole wszystko i jeśli spojenie się uszkodzi przy porodzie to się samo zagoi więc coś tam pocieszył.Powiedział, że można to ćwiczyć wkładając piłkę między uda i ściskając ale jak się martwie to on odsyła do ginekologa.
Ja też chodzę jak kaczka i to od jakiegoś miesiąca... jak pomyslę że jeszcze 3 miechy przede mną to mi słabo się robi. Jakie jeszcze przygody mnie czekają?
Miłego dnia, ściskam:)
Ida, Fasia, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Ja mam z mydlarni balsam shea - liść oliwki. Boski jest! Też idealnie natłuszcza całą skórę, stosuję co pare dni i uważam, że jest mega!
ja nawet odswiezacY nie moge uzywac ani perfum bo maz i syn maja tak wyczulony wech ze jak czuja chemiczny zapach to sa zieloni na twarzy
-
weronika86 wrote:oj uwazaj o co prosisz
ja mam codziennie..w sumie zanim sie dowiedzialam o tej nietolrencji glutenu..zatwardzenia w ciazy nie mialam ...przez te biegunki mam anemie..ale juz sie poprawia po odstawieniu glutenu
No widzisz, a ja jadę na zatwardzeniu od kilku tygodni i aż mi sie hemoroidy od tego porobiłyboli w ciul ... wolałabym sraczkę
-
Dziewczyny a ja od 3-4 tyg przytylam tylko kilogram... ucieszylam sie ze tak malo a mama do mnie z tekstem ze moze powinnam wiecej bo dzidzia rosnie i sie zmartwilam... moze fsktycznie za malo co? Jem normalnie jak zawsze..
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Dziewczyny a ja od 3-4 tyg przytylam tylko kilogram... ucieszylam sie ze tak malo a mama do mnie z tekstem ze moze powinnam wiecej bo dzidzia rosnie i sie zmartwilam... moze fsktycznie za malo co? Jem normalnie jak zawsze..
Dziecko bierze sobie od Ciebie to co jest mu potrzebne. Nie ma sensu opychać się zeby Twoja waga skakała do góry. Ważne, że córcia rośnie w brzuszku -
nick nieaktualny
-
Fasiu miałam tragiczne zatwardzenia i pomagają 2 mandarynki i pomarańcza dziennie oraz do obiadu np ryż brązowy i sraczkopędny makaron razowy. Miałam takie problemy, że już nawet czopki nie chciały pomagac i żadne metody w stylu siemiania lnianego, suszonych sliwek namoczonych na noc, ani kiwi, ani grapefruty, ani środki dozwolone typu lactuloza czy duphalac.
Dobra już więcej się nie wtrącam:)
trzymajcie się
-
FASIA wlasnie ja nie wiem czy Ona rosnie jak powinna.. poki waga leciala w gpre to sie tym nie martwilam.. a ja sie nie obycham po prostu jem jak jestem glodna wczesniej tylam bo mala rosla a teraz tylko kilo od 4 tyg..