Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Wercia ale ja nie jestem dwulicowa, spadaj
Podwójna osobowość to nie to samowe mnie są jakby dwie osoby - z jednej miła, grzeczna, bardzo nieśmiała jak myszka, a z drugiej dusza towarzystwa, rozgadana, wesoła, bardzo śmiała
wszystko zależy od sytuacji i grona osób w którym się znajduję. Może i Wy też tak macie ale u bliźniąt to jest dość widoczne
z drugiej strony w baranie sa tez dwa oblicza...mhmh ....rogi...i...doopa
haha
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Wercia ale ja nie jestem dwulicowa, spadaj
Podwójna osobowość to nie to samowe mnie są jakby dwie osoby - z jednej miła, grzeczna, bardzo nieśmiała jak myszka, a z drugiej dusza towarzystwa, rozgadana, wesoła, bardzo śmiała
wszystko zależy od sytuacji i grona osób w którym się znajduję. Może i Wy też tak macie ale u bliźniąt to jest dość widoczne
Ja tez taka jestem a jestem SkorpionemFasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
werka niemozliwa jestes
w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście
ja jako koziorożec też czasem łagodna poukładana a czasem jak wybuchnę to uciekać przede mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:22
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak pingwin powoli zaczynam chodzić
Jak idziemy z mężem na spacer, to tak go to bawi że w pewnym momencie nie może się powstrzymać i mnie naśladuje
Gosha, Fasia, iwonka1077, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Anka1501, misia83 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Ja jak pingwin powoli zaczynam chodzić
Jak idziemy z mężem na spacer, to tak go to bawi że w pewnym momencie nie może się powstrzymać i mnie naśladuje
weronika86, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello melduje ze zyje jakby co,ale jakos tak kiepsko troche. Czytam caly czas, ale na pisanie weny nie mam.
ANKA sto lat!!, najlepsze życzenia urodzinowe : ). Skoro Ty stara dupa to nie wiem co napisze Wam w marcu o sobie, ale jest jeszcze czas wiec moze cos wymysle .
IDA tez mialam plany miec dzieci do 30tki i co? ani jednego nie zdaze ale prawie . Jak Cie dalej boli poszukaj tego ortopedy, widzialam, ze Nadzieje splawil, ale to zalezy od szczescia, moze akurat Ty trafisz na takiego co uzna rozejscie spojenia za schorzenie ortopedyczne , warto sprawdzic uwazam.
FASIA moja siostra tez ma 18.06 urodziny.
Powodzenia na wizytach dziewczyny, ja jutro.weronika86, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
Ania 100 lat!! wszystkiego najlepszego:D
Ja jak Mantissa-panna:D
Wera Ty młoda dupa jesteśja w tym roku 30 skończę
i też chciałam drugie dziecko urodzić przez trzydziestką
ej laski nie gadajcie że rozstępy będą wam o dzieciach przypominaćnie wystarczy że do roku czasu będą nam te dzieci na cyckach wisiały? a potem i tak będziemy o nich myślały no stop prawie??
rozstępom mówimy nie:D
byłam wczoraj w mydlarni u mnie w mieście, boshhhh jaki zapach!!!! weszłam i mówię"ale tu pięknie pachnie, proszę pani przyszłam tutaj bo chce ręcznie robione naturalne mydełko" ahhaha
wybrałam grejfrutowe, no boskie!! i olejek migdałowy:D tak jak Rudzia:)
można nim potem dzidzia smarować na codzień nie używając zbędnych kosmetyków:) jak skończę pierwsze opakowania tych co zamówiłam to kupię znów albo migrałowy albo już kokosowy:)
aaaa i bardzo zainteresowało mnie mydło marsylskie, bardzo duża kostka, podobno idealna do mycia ran poporodowych a także tych pooperacyjnych, no i najważniejsze bardzo dobre dla dzieci od pierwszych dni życia:) ahhh pójdę tam jeszcze ale po kolejnej wypłacie;) mydło marsylskie sobie kupię na pewno:)
a ten olejek migdałowy idealnie nawilża skóręprzy nim dopiero widzę że te palmersy czy ziajki to pikuś choć do palmersa nie mam nic:)
co tam jeszcze? aaaa lecę za 2 godzinki do ortodonty no i teraz mam zamiar na spacerek wyskoczyć bo pogoda znów wiosenna:D nawet pomyślałam o przepraniu kocyków może ale się uspokoiłam:) mam czas w końcu:)
zjadłam sobie własnie parówki, kanapkę z dżemem i popiłam kakao:D mniam:DGosha, Fasia, mantissa, Krysti, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość