Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ola szczerze współczuję, ja mam to samo obok. Tzn to dziecko ma ok dwa lata i się drze cała dobę ale ciężko się dziwić jak Ci rodzice drą się jeszcze głośniej i na siebie nawzajem i na tego chłopca. Mają fajnego synka tylko oni się zachowują jak zwierzęta, imprezy do 4/5 rano. To dziecko nie ma nic spokoju
Znerwicowane takie dzieci i tyle nie ma się co dziwic ale wkurza niezle. Szkoda mi takich maluchow bo potem to się na nich odbija na ich charakterze i zachowaniu w przyszłości
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Znerwicowane takie dzieci i tyle nie ma się co dziwic ale wkurza niezle. Szkoda mi takich maluchow bo potem to się na nich odbija na ich charakterze i zachowaniu w przyszłości
No dokładniea najlepsze jest to, że jak sąsiadów spotykam to taką szczęśliwą rodzinke udają, ona to taka dobra mamusia a za ściana ciągłe wyzwiska słychać
-
Anka1501 wrote:A tak przy okazji -dziś kończę 26lat
stara dupa ze mnie
Anka1501, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień po raz drugi
Zasnęłam po 8 i obudziłam się o 11, teraz dopiero czuję się w miarę wyspana
KasiaKwiatek wolna chata się szykujeuhuhuhu będzie się działo
będzie leeenistwo
Lali super to łóżeczko. Bardzo fajna cena, wygląda nowocześnie, materac w zestawie - brałabym
Sylvia jakie cudne body! No mała królewna będzie jak nic
Ja też w tym roku kończę 29 latale w czerwcu
Liloe nie pokazywałam tego lekarce, bo przed wizytą nie miałam takiego bólu kolo pępka. Kolejną wizytę mam 9.02 więc ewentualnie wtedy spytam chyba, że do tego czasu to już będę jak zeberka ... Smaruję się codziennie rano i wieczorem Palmersem. To jedyny balsam, który nawilża mi skórę więc nie chcę go zmieniać.
Chyba mam podobnie jak Ty z tym staniem - chwila dłużej i odczuwam mocny dyskomfort. Brzuch jest duży, to fakt więc może to i racja z tą wielkością... No nic, trzeba będzie jeszcze więcej leżeć o ile to możliwe
Anka Stooooooooooooooooooooooooo lat !! Zdrówka, zdrowego bobaska, bezbolesnego porodu i przespanych nocy pono i szczęścia i spełnienia marzeń!
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:32
Anka1501, sylvia007, Lali, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry Dziewczynki
Ja już leżę na kanapie w salonie, zjadłam musli i piję herbatkę z miodem i sokiem malinowym. Korzystam z okazji i poleguję, bo potem trzeba się ogarnąć do ginekologa na 13,ale później na 14 idę sobie do kosmetyczki na mikrodermabrazję i maseczkę. Humor sobie poprawię
A wieczorem wielkie pakowanie dziewczyn bo jadą ze swoim tatą do Włoch.
Mikrodermabrazja to raczej nic przyjemnegoAle sama wizyta u kosmetyczki- miła odmiana dla domowych pieleszy
Też się wybiorę w lutym, bo moja ma wszystko minus 50%, ale może tym razem zamiast oczyszczania, jakiś masaż twarzy:)
-
Ania wszystkiego naaaaaajlepszego , krótkiego bezbolesnego porodu i spokojnej końcówki ciąży. Zdrowego dzidka i spełnienia marzeń
Marcel ma 5 lat. Tu nie tylko chodzi o to , że ma bujną wyobraźnie ale jak to stwierdziła nauczycielka obawia się , że może to później być problem rozdwojenia jaźni i osobowości. Kurcze już sama nie wiem co o tym myśleć bo albo Marcel znalazł sposób na ujście z niego całej zabawy wkręcając wychowawczynie w swoje fantazje albo faktycznie jest coś nie tak. Często młody bawi się sam ze sobą , że walczy z potforami ale nie zauważyłam u niego nic podejrzanego. Mam go na codzien więc moze mi to umyka.
Pomyślałam nawet o psychologu dziecięcym , żeby z nim pogadać bo naprawde zwariowałam i zgłupiałam po tym co mi powiedziała.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Hej Misia, a jakie kupiliscie łóżeczko? ja chyba kupie to :
http://allegro.pl/biale-lozeczka-materac-danpol-g-p-k-podusia-i4961165422.html
tanie i zmateracem, ja mam materac po Poli ale kupie nowy.
My kupiliśmy używane, coś takiego jak to:
Chcę pomalować na czarno brązowe szczebelki a resztę na biało i ewentualnie zmienić szufladę. Całe białe u nas na pewno nie będzie pasowało i rozważam jeszcze nowe w kolorze wenge a to wywieźć na działkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:49
Gosha, Anka1501, weronika86, Lali, mantissa, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
Aneczko wszystkiego najpiękniejszego!! Spełnienia wszelkich marzeń i lekutkiego porodu
btw. ja też pamiętny '89
ale mi się dzisiaj źle spałoco się chciałam obrócić to mnie bolało to krocze cholerne. Jak chodzę to tego nie czuję jakoś specjalnie, ale w nocy co zmiana pozycji to koszmar jakiś. Oczywiście byłam u lekarza we wtorek to nic mi nie dolegało, dopiero w środę się zaczęło! jak zwykle...
Wczoraj spotkałam sąsiadkę i okazało się, że dzisiaj ma termin cesarkiCiekawe czy moja Natalka zaprzyjaźni się z małą Hanią
hihi
Miłeg dnia Dziewczynki!Anka1501, Fasia, misia83, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość