Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Weronika widze, ze jedziemy na tym samym wozku
jesli chdozi o tesciowa. Juz Maz ja zawiozl i delektuje sie cisza ktora po niej pozostala. Ja tez mowie czesto, zeby zadzwonil do matki zapytal co u niej ale M woli sie nie denerwowac i nie dzwoni. Teraz popatrze na lozeczka dla relaksu
Gosha, mantissa, Fasia, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Liloe ja też przed ciąża rozmiar XS, a teraz w pepku mam 95cm
wiem, że nie powinnam stac tyle przy książkach no ale nie sądziłam, że kilkadziesiąt minut to już za dużo dla mnie..
Na szczęście wszystko przeszło
Czuje, ze rozstepy to kwestia czasu. Od wczoraj mam tak strasznie napięty brzuch, że aż mnie skóra boli.. szczególnie przy pepku..
Współczuje Wam teściowych, naprawdę! Moja jest super, pomocna, nigdy się nie wtrąca. Jej teściowa była wredna wiec ona taka nie chce czy:D
A z ddzisiejszych fajnych informacji - mąż podczas remontu znalazł elektroniczna nianie z firmy philips avent))
Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ahhhhh wreszcie 3 z przodu!!! Zaczelismy 30 tydzien !
Ja dzis zobaczylam kolejne male rozstepy na drugim boku.. ;/ takze juz wiem ze bede zeberka ;/ pomimo ze smaruje roznymi kremami
Gosha, Fasia, misia83, Krysti, Angela89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
A ja jeszcze na ta cholerna glukoze nie pojechalam, jade w piatek bo nie bede miec wyjscia
za mna dZis ciezki dzien, nie dosc, ze tesciowa to jeszcze Polcia wczoraj zaszalal i zjadla pasek czekolady( a normalnie nie przepada za czekolada) i nie mogla kupki zrobic, caly dzien placz, serce mi pekalo. W koncu na szczescie zrobila wieczorem. A tak marginesie jak jadla
Wczoraj czekolade to mowila"ja moge bo jestem chuda" ... Nie wiem gdzie to uslyszala
Dobranoc LaskiRudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoc nie przespana ,cierpie na bezsennosć Ignaś nie daje spać w nocy rusza się non stop .Dzis przyjdzie facet o 9 rano prysznic robić bo się zepsuł krotko chodzi a prysznic 7 min wczoraj bralam bo się francowaty wylączyl
milego dnia życzę
ja dziś po sklepach pochidzę jak spać nie będe nadrabiac nocy.
-
Dzien dobry
Tak sobie mysle, ze Wy juz obkupione a ja w ciemnej d z zakupami
Fasia spore te zakupy w gemini ale w sumie wszystko potrzebne jak przejrzalam. Ja to zazwyczaj kupuje kilka rzeczy przy okazji wizyty w aptece albo w rossmannie i mam nadzieje, ze tym sposobem uzbieram wszystko i nie odczuje wydatku:)
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hej ja juz nie się mój maz skutecznie mnie dzisiaj obudził zjem cis i pewnie jeszcze się przespie. Mały razem ze mną się obudził bo krzyknelam do męża
doszło dzisiaj do mnie ze te nasze maluchy wszystko słyszą skubane
Lali, hwesta, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Rudzia gratuluje 3 z przodu)) coraz bliżej do dnia, który zmieni nasze życie bezpowrotnie
Lwica mam nadzieje, ze jednak rozstepy się nie pokażą na naszych brzuszkach, a jeśli mimo wszystko tak będzie to nic nie poradzimy. Będziemy je kochać, bo będą pamiątką, że nasze dzieci były w brzuchutak sobie będę mówić
Lali mi jest wygodniej zamówić wszystko za jednym razem, bo na chodzenie po sklepach jest mi już za ciężko.. tez wolałabym to sobie rozłożyć, bo kwota mnie trochę przeraza ale z drugiej strony ceny w tej aptece są naprawdę bardzo niskie także tak czy siak oszczędzam
Zaczynają mnie męczyć te codzienne pobudki o 5.. Leżę później do 7 aż budzik męża nie zadzwoni.. we własnym domu to bym poszła cos robić, a tak trzeba leżeć i się męczyćno więc teraz idę odsypiac
Lali, Angela89, Rudzia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
Ja już leżę na kanapie w salonie, zjadłam musli i piję herbatkę z miodem i sokiem malinowym. Korzystam z okazji i poleguję, bo potem trzeba się ogarnąć do ginekologa na 13,ale później na 14 idę sobie do kosmetyczki na mikrodermabrazję i maseczkę. Humor sobie poprawię
A wieczorem wielkie pakowanie dziewczyn bo jadą ze swoim tatą do Włoch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:51
misia83, Gosha, Krysti, Fasia, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny