X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a jesli rzeczywiscie sie sprawdza ze dzieci po urodzeniu maja podobny rytm dobowy co w brzuszku to mam po prostu przegizdane... moj daje czadu prawie caly czas , a wieczor i noc to w ogole jakies szalenstwo.
    Pamietacie jak mowilam ostatnio ze mi komórka do kałuży wpadła ale działą? to wczoraj przestala, maz zawiozl do serwisu moze czyszczenie cos da, jak nie to jeszcze kom bede musiala nowy kupic, a teraz mam super wypasiony telefon zastepczy- jakas plastikowa niebieska nokie mi dali, ale dobrze ze da sie dzwonic

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:05

Kati86 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati jasne, że pamiętamy. Nawet Cie tu wspominałyśmy ostatnio :-)

Ida, Kati86, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:05

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:06

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERA a przypomnij bo nie moge znalzez , to dostalas dopochwowo czy doustnie
    HWESTA za miesiac? tak ambitnie, ja tak jak IDA chcialabym do konca marca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:34

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka, jeśli fotelik ma być od siostry to spokojnie możesz brać bo przynajmniej masz pewność, że jest BEZWYPADKOWY. No chyba, że podejrzewasz siostrę o to, że miała wypadek i Ci o tym nie powiedziała... ale nie sądzę :)

Kati86, współczuję straty, sama straciłam pierwsze Maleństwo więc wiem jak to boli :( z resztą dużo tu dziewczyn po stratach... ale dobrze, że się podniosłaś i wyszłaś z tego "obronną ręką". Myślę, że wzięcie pieska w takim momencie było bardzo dobrym posunięciem, przynajmniej mogłaś na kimś skupić myśli :)

Powodzenia w staraniach życzę i wysyłam ogrom ciążowych wirusków dla Ciebie! :)

Kati86, mantissa, CzaryMary, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wszystko możliwe , że wydarzyć sie może coś wcześniej. Donoszona ciąża jest od 38 tygodnia. Czyli jak ktoś ma początek kwietnia to niech się liczy , że może urodzić w końcu marca. Do tego trzeba wziąść poprawke , że tfu tfu ale można wylądować wcześniej w szpitalu czego oczywiście nikomu nie życzę , więc miesiąc wcześniej powinno być przygotowane torba dla mamy i dziecka do szpitala. Pamiętam jak kuzynke gnałam , żeby ogarnia ła wszystko w pażdzierniku bo na grudzien miała termin. 6 listopada skonczyła wsio prac spakowała torbe itp a 8 listopada wylądowała w szpitalu. Wychodziła i 2 dni później znów szpital i tak do konca ciąży. Dziękowała a ja mam nauczke , że warto siebie słuchac:D

Ida lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati86 współczujemy przejść, trzymamy kciuki za plany :-)
    Synuś śliczny!!! Też mam beaglowatego :-P to też mój Synuś :-D

Liloe ja na allegro też znalazłam kilka, ale pomyślałam o Natalii, bo cena może być podobna a miałabym wszystko do kompletu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:37

Kati86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati kochana - zalewam Cie wiruskami ciazowymi:-) trzymaj się ciepło.

Liloe- jestem uczulona niestety na koty a będąc teraz na wsi mam ich tu 3 :-)

Ida - 4 dni to troszkę malo jak na malowanie mieszkania. Ale jak się chłop zepnie
    to ogarnie temat :-)

Hwesta- rożek drogawy. Ja swój kupiłam za niecałe 30 zeta.

Mialam cos jeszcze napisać ale zapomnialam co :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:38

Kati86, ziolko, liloe lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mary - mówisz że mało? Ale będzie miał na pewno jedną osobę do pomocy... kurczę, mam nadzieję, że zdąży. Chce wziąc pt i pon wolny + sob i niedz. Raczej nie mamy innego wyjścia...

Jak będzie miał pomoc to spokojnie sie wyrobi. Myslalam ze sam wszysciutko. A tak to spokojna głowa :-). Przerabialam temat niedawno :-) chociaż jak patrzę na te ściany to z chęcią pomalowalabym je jeszcze raz :-)

Ida, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA no z tym koncem to sama sobie dorobilam ; ) , hih idelanie by bylo tak za 2 miesiace miec wszystko, ja bym byla miesiac do terminu. Kurcze to juz tak niedlugo ze az niemozliwe, stad mi sie pomieszalo.Koniec lutego jeszcze lepszy, w pierwszym momencie wydalo mi sie to tak szybko, ale rzeczywiscie czasu coraz mniej.

Fasia, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :P czapki nie kupiłam, bo jak wyszłam ze sklepu żeby do Was napisać (bo na dole nie było zasięgu) to już mi się wracać nie chciało :P

RUDZIA no stress! Ja Ci zazdroszczę, że znasz dzień porodu. Mi dałoby to ogromny luz psychiczny. Mogłabym się na spokojnie przygotować. Trzeba się doszukiwać w każdej sytuacji pozytywów i wystrzegać negatywnych myśli :) 7 tyg to jeszcze chwila czasu więc dasz radę zorganizować wszystko do końca :)

WERKA ja też się męczę z grzybkiem od początku ciązy. Brałam antybiotyki dopochwowe nawet przez 14 dni ... Teraz zapobiegawczo mam 3 różne globulki i biorę codziennie na zmianę zeby się ustrzec przed infekcją ..

KATI86 ja również przesyłam wiruski ciążowe ! Na pewno w końcu się uda, a kwiecień to piekny miesiąc na to aby zostać przyszłą mamą :)) psiak słodki :)

Zaraz wrzucę Wam fotki moich dzisiejszych zdobyczy dla Julka, no chyba że nie chcecie :P

Kati86, CzaryMary, Rudzia, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - chcemy fotki!!

Bambi85, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:07

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez juz sie zestresowalam dopiero byly dwie kreski na tescie a teraz juz polowa stycznia aaaaa

Ida, ziolko, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Jestem :P czapki nie kupiłam, bo jak wyszłam ze sklepu żeby do Was napisać (bo na dole nie było zasięgu) to już mi się wracać nie chciało :P

RUDZIA no stress! Ja Ci zazdroszczę, że znasz dzień porodu. Mi dałoby to ogromny luz psychiczny. Mogłabym się na spokojnie przygotować. Trzeba się doszukiwać w każdej sytuacji pozytywów i wystrzegać negatywnych myśli :) 7 tyg to jeszcze chwila czasu więc dasz radę zorganizować wszystko do końca :)

WERKA ja też się męczę z grzybkiem od początku ciązy. Brałam antybiotyki dopochwowe nawet przez 14 dni ... Teraz zapobiegawczo mam 3 różne globulki i biorę codziennie na zmianę zeby się ustrzec przed infekcją ..

KATI86 ja również przesyłam wiruski ciążowe ! Na pewno w końcu się uda, a kwiecień to piekny miesiąc na to aby zostać przyszłą mamą :)) psiak słodki :)

Zaraz wrzucę Wam fotki moich dzisiejszych zdobyczy dla Julka, no chyba że nie chcecie :P
    Chcemy chcemy!!!!

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    tez juz sie zestresowalam dopiero byly dwie kreski na tescie a teraz juz polowa stycznia aaaaa

Doookldnie. Jakie ja miałam plany na ta ciąże... Podczas zwolnienia miałam nadrobić zaległości ksiazkowe, miałam szlifowac język i w ogóle cuda wianki. Suma summarum zblizam się do rozwiazania a plany w zaden sposób niezrealizowane.

Ale wyskoczylo cos bardzo pozytywnego, o czym nie myslalam - Poznalam Was :-)

Ida, Fasia, Eweliśka, liloe, misia83, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Gosha, Anka1501 lubią tę wiadomość

‹‹ 2088 2089 2090 2091 2092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ