Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Doookldnie. Jakie ja miałam plany na ta ciąże... Podczas zwolnienia miałam nadrobić zaległości ksiazkowe, miałam szlifowac język i w ogóle cuda wianki. Suma summarum zblizam się do rozwiazania a plany w zaden sposób niezrealizowane.
Ale wyskoczylo cos bardzo pozytywnego, o czym nie myslalam - Poznalam WasCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ciuszki z komisu, stan idealny jak nówki - za wszystko 44,50zł
a te szare spodnie dresowe oryginalne z Adidasa za całe 9zł
Pierwszy 3 częściowy komplet - 12zł, a drugi - śpiochy z kaftanikiem 6złmasakra nie wiedziałam, że można tak tanio kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:01
Bambi85, Rudzia, Ida, Eweliśka, sylvia007, Justinka, CzaryMary, liloe, misia83, mimka84, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Angela89, Gosha, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bambi mi jak przyjdzie zamówienie z gemini to też będę pakować torbę. Wypiorę i wyprasuję kilka ciuszków dla Julka tak na wszelki wypadek
Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mary - mówisz że mało? Ale będzie miał na pewno jedną osobę do pomocy... kurczę, mam nadzieję, że zdąży. Chce wziąc pt i pon wolny + sob i niedz. Raczej nie mamy innego wyjścia...
mąż jako do pomocy wujkowi który zajmuje się wykończeniówką... wujek mówi że spokojnie w jeden dzień ogarną ten temat
więc myślę, że jak bardzo się zepniecie to i Wam się uda w te 4 dni
ja już się nie mogę doczekać tego remontu, po 3 latach mieszkania coś się tu zmieni, odświeży
zwłaszcza że planuję po generalne porządki [z pomocą mamy, żeby nie było
] tak, żeby wszędzie było czyściutko i jakbyśmy znowu się wprowadzali hehe
Ida, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - śliczne te rzeczy! To ten komis, o którym mówiłaś? Gdzie o jest, przypomnij proszę.
Na ZWMie koło Kościoła. Na rogu budynku zaraz przy parkingu. Wracałam z miasta, a że mam samochód męża to postanowiłam wstąpić. Gdybym nie miała kombinezonu na zimę, bo raczej w marcu będzie zimno to na pewno coś bym dziś kupiła. Takie grube były coś koło 30zł w super stanie. W sklepie nowe nawet na przecenach to koszt 50-60zł, a pewnie użyte będą raz albo dwa, jesli w ogóle. Także jeśli nie masz to polecam tam pojechać. Nie ma jakoś super dużo rzeczy, wydaje mi się, że dla dziewczynek dużo więcej ale ja coś tam dla siebie wybrałamIda lubi tę wiadomość
-
A wiecie jaka to jest męczarnia psychiczna jak człowiek tak jak ja nie zna dnia ani godziny ? w gruncie rzeczy wszystko może się zacząć nawet za chwilę .. to dopiero stres .. Dlatego tak Rudzi zazdroszczę, że wie kiedy ...
Bambi85, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chciałabym poprac i poprasowac ciuszki ale w związku z tym ze mam nowe szafy i jeszcze nie udało mi się wywietrzyc'tego' zapachu to się wstrzymuje.
Muszę ogarnąć okno w pokoju małego bo nic w nim nie mam, nawet karniszy
- złożyć lozeczko
- skleic kołyskę
- przymocowac i kupić polki
- praymocowac i kupić jakieś obrazki
- kupić wanienke, Sab simplex, cos na brodawki, pampersy 1, prześcieradła do lozeczka, przewijak.... I chyba tyle
Na liście dodatkowej są:
Lezaczek bujaczek
Woombie
Chusta
Laktator
Podgrzewacz
Niania
Mata edukacyjna
Posciel do lozeczka ? -
Fasia wrote:RUDZIA - Sofii będzie najładniej ubranym dzieckiem na tym forum
mała strojnisia
Glupoty gadaszja to w te opaski to bede ja stroić tak po 3 miesiacach albo i pozniej bo na poczstku to bym sie bala przeciez to moze ja cisnac czy cos ..
-
Rudzia wrote:Glupoty gadasz
ja to w te opaski to bede ja stroić tak po 3 miesiacach albo i pozniej bo na poczstku to bym sie bala przeciez to moze ja cisnac czy cos ..
Wcale nie głupoty! Ona ma takie cudne ciuszki pokupowane przez Ciebie)
A! dziś jak byłam w tym komisie to widziałam body dla dziewczynki - białe w różowe słoniki, identyczne jak masz na kocyku) cudne były !
-
IDA no to dobrze, że masz coś bardzo ciepłego i lżejszego. Ja też mam kilka takich kombinezonów - pogody nikt nie zna, a same wiemy jak to często wygląda w marcu i kwietniu. Myślę, że warto tam zerknąć, może coś sobie upatrzysz
Edit. A co do zabierania karty to mój dziś mógł to zrobićPojechałam do Solarisa zobaczyć czy są gdzieś jakieś koszule nocne w promocji. Niestety nic nie znalazłam więc będę musiała zamówić na allegro.
No ale oczywiście musiałam coś kupić i w Reserved i w StradivariusieJeszcze w Bershce był taki super płaszcz zimowy, fajnie przeceniony .. No i gdyby rozsądek nie wziął góry nad emocjami to bym go wzięła
Trochę żałuję, bo cena fajna, płaszcz mega porządny, bardzo ciepły bo z piórami no ale teraz jest tyle wydatków, że sobie odpuściłam
Mój zakupoholizm musi zrozumieć, że na głowie kredyt, remont i dziecko więc czas skończyć szastać kasą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:14
Ida lubi tę wiadomość