Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadłam ryż zapiekany z jabłkami i bitą śmietaną i tak mnie teraz mdli, że nie wiem czy go nie oddam
Mój sprzedawca nadal nie wznowił aukcji ze smoczkami,. więc dzisiaj już sobie daruję chyba zakupy, a swoją drogą jakby wiedział, co jedna cężarna sobie o nim myśli to szybciutko by się ogarną -
Ida wrote:Rudzia - mam pytanie do Ciebie, ale zupełnie nie związane z dziećmi
Jak bardzo w Szwecji są znane zespoły takie jak Royksopp czy First Aid Kit?
powiem Ci ze nie wiem bo nie znam tych zespolowale pewnie tak znane jak polskie zespoly w PL..
Ida lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Cześć!!!
Rudzia, zazdroszczę Ci że już za tak niedługo zobaczysz swoją malutką...też bym chciała. Wiem, że nie chciałaś cesarki, ale widocznie lekarz uważa to za zasadne. Będzie dobrze.
Misia, mój pies też się boi odkurzacza. Jak mąż odkurza to ucieka do łazienki i tam sobie siedzi do czasu aż nie skończy
Wercia, dobrze że to "tylko" bakteria, a nie coś innego. Wyleczysz i będzie ok. Ja bym Ci radziła nie probiotyki doustne, tylko dopochwowe, nie wiem czy jest u Was Invag, ale jest bardzo dobry. Kiedyś pytałam ginki czy mogę zamiast dopochwowych coś doustnego po leczeniu, to powiedziała, że po stanach zapalnych w pochwie zawsze trza bezpośrednio działać, a te doustne to po zwykłych infekcjach organizmu całego.
Ja dziś znów byłam w H&M i kupiłam kolejny stanik do karmienia...Obiecuję że na tym kończę zakupy dla siebie - te związane z ubraniami oczywiście.mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jest zła na tego lekarza,masakra. Miałam mieć usg 3 trymestru i pomiar szyjki- przede wszystkim, a tu sie okazuje,ze sobie poszedł na URLOP,zajebiście. Teraz nie wiem co robić... do 3 lutego nie wchodzi w grę z szyjka czekać, inni lekarze odległe terminy... chyba podjadę po prostu na izbe przyjęć żeby mi zmierzyli ta szyjke...
-
hwesta ale ze nie dal ci znac? nieladnie cholera...muisz mierzyc jesli byly szyjkowe problemy...cholera ja sie poloze za 40min a jak nie przejda te bole to jade na pogotowie tez...polozna nadal nie odzwonila! postaram sie przespac ze 2 godzinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 16:03
-
hwesta no nieciekawa sytuacja ... Domyślam sie, że ciężko jest się teraz gdziekolwiek umówić ? nawet prywatnie ? Na Twoim miejscu pojechałabym na IP gdybym nie miała jak się dostać do jakiegokolwiek lekarza ...
Wercia ludzie są niepoważnicholera ... jeśli nie przejdzie to jedź, nie ma co czekać jesli coś Cię niepokoi. Trzeba to sprawdzić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 16:04
-
nick nieaktualnyCiężko, terminy odległe są. Istotne to badanie bylo,bo miał ocenić czy mimo leżenia te skurcze które wciąż mam po kilka razy na dzień skracają szyjke... niepowazny facet,gdybym wiedziała to poszlabym wczoraj do niego i na usg i na mierzenie szyjki. jestem tAaaaaaaka zła, no nic,najwyzej w niedziele na ip pojedziemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOh Fasia Twój rozsądek i na mnie zadziałał. Sprawdziłam wszystkie rzeczy, które dostałam dla Mikiego od przyjaciół i okazuje się, że mam dwa cienkie kocyki, mały i duży i do tego otulacz, o ktorym zapomniałam
nie kupuję już tego do fotelika
tym bardziej, że u Natalii trochę drogo on by wyszedł
Fasia, Ewelcia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Oh Fasia Twój rozsądek i na mnie zadziałał. Sprawdziłam wszystkie rzeczy, które dostałam dla Mikiego od przyjaciół i okazuje się, że mam dwa cienkie kocyki, mały i duży i do tego otulacz, o ktorym zapomniałam
nie kupuję już tego do fotelika
tym bardziej, że u Natalii trochę drogo on by wyszedł
Hihi no widzisz? Chyba wiele z nas nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele maJa ostatnio jak przejrzałam ciuszki to się okazuje, że w zasadzie to niczego mi już nie potrzeba
Jeszcze będziemy mieć tyle wydatków, że lepiej sobie odpuścić
A co do mojej siły woli to wciąż z nią walczęTak mi się ten płaszcz wbił w mózg, że nie mogę przestać o nim myśleć
nie cierpię tego uczucie gdy wychodzę ze sklepu i żałuję, że czegoś nie kupiłam .. oh ja durna
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia najważniejsze że wyszłaś ze sklepu, teraz tylko zapomnieć
My już chyba też wszystko mamy ; braki to fotelik, wózek i wanienka chyba tyle o ile o niczym nie zapomniałam.
Hwesta i Weronika lepiej nie raz jechać na Ip i mieć spokojne myśli.
Misia moja psina na dopiero rok i wcześniej bała się odkurzacza teraz z nim walczy
Mary ja przy wysiłku nie raz mam z tym problem. A przez upławy noszę też podpaskę bo wkładki nie dają rade.Ida lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Fasia najważniejsze że wyszłaś ze sklepu, teraz tylko zapomnieć
Już kombinuję jakby tam wrócićMoże powinnam pojechać, założyć raz jeszcze i powiedzieć sobie, że przecież wcale mi się nie podoba ? Może to poskutkuje?
Angela czyli w zasadzie to jesteście gotowi na przyjście maleństwa na świat?) nam w zasadzie brakuje tylko fotelika z takich najważniejszych rzeczy bez, których nawet szpitala nie opuścimy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Już kombinuję jakby tam wrócić
Może powinnam pojechać, założyć raz jeszcze i powiedzieć sobie, że przecież wcale mi się nie podoba ? Może to poskutkuje?
Angela czyli w zasadzie to jesteście gotowi na przyjście maleństwa na świat?) nam w zasadzie brakuje tylko fotelika z takich najważniejszych rzeczy bez, których nawet szpitala nie opuścimy
Lepiej nie jedzJa bym pewnie wróciła i wyszła z nim
dlatego nie ryzykuj pomyśl.
Tak mi się wydaje. Teraz tylko czekanie nam zostajeFasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Lepiej nie jedz
Ja bym pewnie wróciła i wyszła z nim
dlatego nie ryzykuj pomyśl.
Tak mi się wydaje. Teraz tylko czekanie nam zostaje
Właśnie mam nadzieję, że z nim wyjdęhahaha jaka ja durna jestem !
na bank już go nie ma, bo był ostatni
KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Właśnie mam nadzieję, że z nim wyjdę
hahaha jaka ja durna jestem !
na bank już go nie ma, bo był ostatni
Tak myśl że był ostatni i go nie ma - tak się łatwiej pogodzisz
Ja mam tak samo z zakupami więc nie jesteś durnaNa mnie najlepiej działa mąż on jest takim zimnym prysznicem - jego pytania a potrzebne ci, masz już taką bluzkę - zniechęcają mnie tak że chętnie bym wyszła. Choć wczoraj mnie zdziwił i sam kazał mi kupować
Fasia lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Mam pytanie do dziewczyn które zamawiały lub się orientują... chciałam kupić ten tiul dekoracyjny 15cm x 9 m... aby zrobić te kule/pompony... i już coś mnie trafia bo od ponad miesiąca nigdzie nie ma koloru szarego, a ja koniecznie potrzebuje... wiecie może gdzie są dostępne - na jakiej aukcji, w jakim sklepie? dzięki za info
http://allegro.pl/tiul-na-szpulce-50-cm-x-9-m-szary-jasny-siwy-slub-i4982214550.html
i
http://allegro.pl/tiul-polsztywny-kolor-jasny-szary-i4988592616.htmlFasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Tak myśl że był ostatni i go nie ma - tak się łatwiej pogodzisz
Ja mam tak samo z zakupami więc nie jesteś durnaNa mnie najlepiej działa mąż on jest takim zimnym prysznicem - jego pytania a potrzebne ci, masz już taką bluzkę - zniechęcają mnie tak że chętnie bym wyszła. Choć wczoraj mnie zdziwił i sam kazał mi kupować
Z moim mężem jest to samo, dlatego jak wyszłam z przymierzalni to zadzwoniłam i spytałam czy potrzebuję no i On oczywiście głosem rozsądku powiedział, że za rok znajdę znowu jakąś fajną okazję, że teraz mam kurtkę na brzuszek, że mamy kredyt i dom w remoncie i, że Julek się niedługo urodzi, a to wszystko generuje ogromne koszty więc płaszczyk nie jest mi potrzebnyNo wiem, że ma rację i poszłam, a teraz sie męczę hehehheh