Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Witaj Mila79
Gosha super, że obędzie się bez insuliny! To zapewne sprawka trzymania diety. Brawo!
Dziewczynki, czy Wy kupujecie Tantum Rosa? Widziałam to w kilku listach wyprawkowych jednak jak patrzę na opis to pisze żeby nie używać w czasie laktacji.. hmm?
U nas podobno trzeba mieć do szpitala i znajoma mówiła, że też po porodzie płukanki robiła z tego. Więc pewnie kupię.
Mila, tutaj masz typy wózków jakie dziewczyny wybierają lub mają:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10TALCXXAW4ikh2TlpUdrGPrJxFrGbBboyyKAUsYpzjw/edit#gid=0
I w ogóle uzupełnijcie tą listę dziewczyny.
Ja jeszcze nie wybrałam, byliśmy dziś popatrzeć w sklepie i dla mnie to wszystko tak samo wygląda.Jedyne co wiem, to raczej na pewno skrętne koła, bo ciężko z tymi nieskrętnymi jak nie wiem co, za niska chyba jestem do takiego.
Szkoda, bo bardziej mi się podobają. W kazdym razie my kupujemy używany. Zerknęłam na tego Jedo fyn z bliska i jest bardzo prawdopodobny. Zresztą obsługa w sklepie była jakaś taka średnia, bo niby stały dwie babki a żadna nawet nie podeszła zaapytać, doradzić itp.
Swoją drogą, szkoda, że to forum nie ma wyszukiwarki, prawda? -
Witajcie wieczorowa pora,
Czekam na męża jak przywiezie obiad, dzis mi sie nie chce gotować...
Widze ze temat wózków- ja mam Mamas & Papas ale bez gondoli niestety...
Wczoraj zakupiłam szczoteczkę do czesania i obcinak to paznokci dla maluszka.
Czy któraś z was cierpi na hemoroidy w ciazy? -
Lwica mi się pojawil jeden.. Mialam źle żelazo które powodowalo zaparcia i się pojawil.. Lekarka przepisala mi czopki Posterisan i powoli przechodzi.. No ale 2 dni temu najgirzej bolało na tylku usiąść sie nie dalo
mam nadzieje ze za pare dni już całkiem zniknie. I jak mi zmienila zelazo i dala syrop na zaparcia jest lepiej.
-
Lali wrote:LWICA ja tez mam mamas&papas luna spacerowke i bylam bardzo zadowolona, zastanawiam sie czy nie dokupic tylko na kilka miesiecy miekkiej gondoli do tego? A Ty masz zamiar kupic gleboki czy wlasnie taka miekka gondole?
Ja mam Mamas &Papas Primo Viaggio spacerówkę i fotelik do samochodu. Patrzyłam na gondole ale nie mogłam znaleźć...
Myślałam o zakupie bo spacerówka na siedząco od 6mca co prawda ta spacerówkę możesz rozłożyć i maluch moze leżeć bo niby ta spacerówka od urodzenia, ale maluch jest skierowany nie do mnie a gondola to jednak takie łóżeczko i możesz widzieć maluszka... -
nick nieaktualnyBylam w H&M i kupilam takie dresiki dla Igna<3ia http://naforum.zapodaj.net/thumbs/486a012c5032.jpg i body z dlugim rękawem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3627f8d10cd.jpg i skarpetusie w Next http://naforum.zapodaj.net/thumbs/667286b9693a.jpg
dopiero zaczynam kupować
jutro tkmaxx zaliczam .
Lali, Gosha, Rudzia, Fasia, Anka1501, mantissa, MartaAlvi, Ewelcia, Eweliśka, sylvia007, Ida, Justinka, liloe lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Witaj Mila79
Gosha super, że obędzie się bez insuliny! To zapewne sprawka trzymania diety. Brawo!
Dziewczynki, czy Wy kupujecie Tantum Rosa? Widziałam to w kilku listach wyprawkowych jednak jak patrzę na opis to pisze żeby nie używać w czasie laktacji.. hmm?MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
A wiecie... Myśle nad imieniem i ograniczyłam sie do dwóch jyz tylko: Adam lub Krzys. Wybiorę miedzy nimi... Zdania raczej nie zmienię
shimmer_lip, Rudzia, Fasia, Ewelcia, Krysti, mimka84, ziolko, KasiaKwiatek, Bambi85, Ida, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Eee no ja od dzis mam oficjalnie -lekarka mi dała maść ....a myślałam ze mnie ominie to cholerstwo -pije duzo wody, wcinam śliwki :(a tu dupa (dosłownie) i tak..
Ja też dużo piję, biorę probiotyk dzięki któremu nie miałam problemów z zaparciami ale w chwili obecnej nic nie pomaga ... Wizyty w toalecie to męczarnia, nie wspominając o dyskomforcie podczas chodzenia -
Witam wieczorowo...
Wstałam dziś rano oczywiście z bólem krzyża, pośladka i lewego uda... jednak mogłam chodzić a to już coś
No i głupia Ania postanowiła zrobić generalne porządki i poprzebierałam wszystkie ciuchy i spakowałam 4 duże worki na PCK (nie mam pojęcia skąd tyle ciuchów miałam). Jeszcze TŻ wróci i swoje też przebierze. W szafach wszystko od nowa poukładałam, nagle się okazało, że mamy bardzo dużo miejsca
Teraz znowu nie mogę chodzić, nie jestem wstanie stanąć na lewą nogę i krzyż mnie tak napieprza, że mam dość... Ale jestem dumna z siebie, że tak dużo zrobiłam
RUDZIA jej... 7 tygodni tylko
MILA witaj serdecznieto u Ciebie kobiety górą a ja będę z trzema facetami w domu