Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:SHIMMER gdzie Ty sie podziewałas?!
MANTISSA z telefonu nie dam rady, w wolnej chwili kiedyś uzupełniępoza tym nikt tu za mną nie tęsknił z tego co widzę
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Witam wieczorowo...
Wstałam dziś rano oczywiście z bólem krzyża, pośladka i lewego uda... jednak mogłam chodzić a to już coś
No i głupia Ania postanowiła zrobić generalne porządki i poprzebierałam wszystkie ciuchy i spakowałam 4 duże worki na PCK (nie mam pojęcia skąd tyle ciuchów miałam). Jeszcze TŻ wróci i swoje też przebierze. W szafach wszystko od nowa poukładałam, nagle się okazało, że mamy bardzo dużo miejsca
Teraz znowu nie mogę chodzić, nie jestem wstanie stanąć na lewą nogę i krzyż mnie tak napieprza, że mam dość... Ale jestem dumna z siebie, że tak dużo zrobiłam
To ja Cię gorąco zapraszam do siebieJa nie umiem wywalać rzeczy.W mojej garderobie nie ma miejsca. Wszystko chomikuje i twierdzę że przyda się przecież.A przychodzi co do czego do mam kilka ubrań które bym mogła nosić ciągle. Buty uwielbiam i z nimi to już w ogóle nie umiem się rozstać.
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A trzeba było kochana załatwić sprawy związane z pogrzebem babci i z rzeczoznawcą po stłuczce. Potem mnie czekają zakupy płytek i innych głupot bo okazuje się, ze remont łazienki i kibelka zaczynamy za tydzień. Ja się wyprowadzam do taty i tak jakoś
poza tym nikt tu za mną nie tęsknił z tego co widzę
Ewelcia, shimmer_lip, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dziewczęta czy któraś wie czym różni się Jedo Fyn Memo wersja 2014 od wersji 2015???
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:To ja Cię gorąco zapraszam do siebie
Ja nie umiem wywalać rzeczy.W mojej garderobie nie ma miejsca. Wszystko chomikuje i twierdzę że przyda się przecież.A przychodzi co do czego do mam kilka ubrań które bym mogła nosić ciągle. Buty uwielbiam i z nimi to już w ogóle nie umiem się rozstać.
U mnie to samo ale stwierdziłam, że nie mam miejsca na rzeczy dla maluszka. Więc jak się wzięłam za pakowanie to mam teraz pół kuchni zastawione dużymi torbami do wyniesienia a w szafach luźno się zrobiłoale jeszcze dwie komody dokupimy do sypialni, bo się przydadzą. Mój się tylko załamie jak przyjedzie w niedziele i zobaczy ile tych toreb musi wynieść do PCK
-
Kasia Kwiatek ja właśnie u Natali zamówiłam ten kocyk do fotelika zamiast zwykłego bo zwykły sobie mogę sama uszyć a takiego wypasionego to nie dam rady
i tak sobie dziś pomyślałam, że gdyby nie te różne ostatnie dziwne akcje w moim życiu i zbliżający się remont i zrujnowanie całej chałupy to mogłyśmy się warszawskie pipy umówić i sobie wspólnie uszyć po kocyku
w końcu pewnie nie każda ma maszynę
ja akurat mam ;)i by było miło i pożytecznie
ostatnio często mi dobre pomysły przychodzą o jakiś miesiąc za późnoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość