Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie są w normie tak powiedział tylko ze bliżej dolnej granicy i jak za te 2,5 tygodnia nie ubedzie ich to po prostu taka moja uroda gorzej jak ubedzie ale mam nadzieje ze będzie ok... Szyjka w porządku z czego się cieszę brzuszek mieciutki z Wojtusiem ok tylko te wody ehh zawsze cos musi człowieka gryźć...
-
mimka84 wrote:Oj to sorki, ktoś u nas pamiętam miał mało wód i uzupełnił dużo pijąc.
Pamiętam, że któraś z dziewczyn o tym pisała ale jest nas tu tyle, że nie pamiętam kto to byłnatomiast masz rację, że chyba zwiększenie przyjmowanych płynów wpływa na zwiększenie wód
-
Ja wczoraj po lekarzu byłam z mężem w 3 sklepach z wózkami, mi podobały się xlandery i stokke( ten odpada ze wzgledu na cenę) a mój mąż uparł się na mutsy evo nomad kolor ciemno szary ze skórzaną rączką i czarnym stelażem, to byl w sumie nasz pierwszy wybór i chyba na tym zostanie
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Pamiętam, że któraś z dziewczyn o tym pisała ale jest nas tu tyle, że nie pamiętam kto to był
natomiast masz rację, że chyba zwiększenie przyjmowanych płynów wpływa na zwiększenie wód
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Muszę się zmobilizowac żeby więcej pić chociaż ja i tak malo nie pije także nie wiem czy to cos da. Pytał się mnie czy mi cos wycieka raczej nie no ale teraz oczywiście będę miała schize... Żeby te dwa tygodnie szybko minęły chociaż tak sobie myślę ze jakby miało cos być źle to by mnie chyba nie uspokajal a raczej spokojny był
-
Anka1501 wrote:Rudzia uświadomiłaś mi, że muszę się streszczać przygotowaniami...
Do połowy marca musi być już wszystko na TIP TOP a ja nie mam nic!! Jeszcze jedno zamówienie w Gemini mnie czeka, na Allegro, nie mam ciuchów, łóżeczka a za wozkiem to się nawet nie rozejrzałam... No i malowanie pokoju sobie wymyśliłam teraz...Z tym, że dodatkowo jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie będziemy mieszkać.
Jestem przerażona tym, że czas tak szybko leci.
-
.;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:46
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny tez popuszczam troszke heh myslaam ze to wody dlugo sie martwilam ale ostatnio zauważyłam ze jak mam pelny pecherz ide do wc to juz wkladka mokra i wlasnie przezroczysta a tak w dzien raz sie zdarzy ta normalna wydzielina bialawa wiec chyba troszke mi leci przy pelnym pecherzu. Myslicie ze po porodzie to minie ? Chyba zaczne sciskac kegla haha nie chce żeby bylo gorzej
a na szkole rodzenia nam kazali 3 razy dziennie po 50 zaciśnięć robić
I jeszcze mi się przypomniało, że nam babeczka odradzała używane laktatory elektryczne bo te z wypożyczalni mają jakieś specjalne filtry które się wymienia a te normalne ich nie mają i zaciągają do silniczka wszystkie bakterie i zarazki. Mówiła, że nawet jak się kupi wszystkie zewnętrznę części i wymieni to i tak mozna sobie przywlec np grzybicę cycorów bo silniczka się nie da odkazić. -
shimmer_lip wrote:Ja sobie na kegla aplikację ściągnęłam bo mi się liczyć nie chcę
a na szkole rodzenia nam kazali 3 razy dziennie po 50 zaciśnięć robić
I jeszcze mi się przypomniało, że nam babeczka odradzała używane laktatory elektryczne bo te z wypożyczalni mają jakieś specjalne filtry które się wymienia a te normalne ich nie mają i zaciągają do silniczka wszystkie bakterie i zarazki. Mówiła, że nawet jak się kupi wszystkie zewnętrznę części i wymieni to i tak mozna sobie przywlec np grzybicę cycorów bo silniczka się nie da odkazić.
Też o tym czytałam, ale kurczę, ja będę miała pożyczony od przyjaciółki na poczatek, niby używany, ale wiem, że żadnych zapaleń czy grzybic nie miała, więc chyba w porządku, prawda?
Podaj nazwę tej aplikacji, też sobie ściągnę, bo mi się liczyć nie chce i przy 20 kończę. -
Oluś bedzie gitnie nie martw sie na zapas mysl pozytywnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:00
Ola89 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Też o tym czytałam, ale kurczę, ja będę miała pożyczony od przyjaciółki na poczatek, niby używany, ale wiem, że żadnych zapaleń czy grzybic nie miała, więc chyba w porządku, prawda?
Podaj nazwę tej aplikacji, też sobie ściągnę, bo mi się liczyć nie chce i przy 20 kończę.to raczej chodzi o takie niby nowe z allegro. Co z tego, ze ktoś pisze, że dwa razy użył jak w środku mamy gratis grzyba
A aplikację mam Kegel exercise z takim zielonym kółeczkiem i mam ustawioną na 3 sekundy zaciśnięcia, 2 sekundy relaksu i 50 powtórzeńmimka84, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość