X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    oczywiscie stringi :P??
    Ja wszystkie przekładam :) stringi najbardziej :D ogólnie dobrze, ze termin mam po świętach to przynajmniej umyta będę rodzić :D trzeba żyć ekologicznie i oszczędnie :P

Lali, Angela89, Lwica, Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja to już je nawet kupiłam :D boję się tych pasów ale ja ogólnie panikara jestem :D

Ja tez mam już 2 pary ale dokupię jeszcze z 5:))

Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja wszystkie przekładam :) stringi najbardziej :D ogólnie dobrze, ze termin mam po świętach to przynajmniej umyta będę rodzić :D trzeba żyć ekologicznie i oszczędnie :P
    |Jak sie zacznie przed swietami to tez dobrze bo po wszystkim umyjesz sie w szpitalu a w domu wode zaoszczedzisz... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:49

Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    shimmer_lip dlatego ja kupiłam już laktator w razie Wu aby nie latać szukać wysyłać męża i tak samo z kilkoma innymi rzeczami zrobiłam. Jestem przygotowana (mam taka nadzieje ) jak na wojnę :D

Jak coś się nie przyda to albo sprzedam albo oddam koleżance jak jakaś zaciąży po mnie :)
    Ja pewnie też tak zrobię i ta medela mini electric do mnie przemawia :) Ja to wszystko kupuję z myślą o dwójce dzieci, nic nie będę oddawać bo za rok trzeba znowu być w ciaży :D ciężkie jest to życie :D

mantissa lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja tez mam już 2 pary ale dokupię jeszcze z 5:))
    Lwica a ty gdzie kupilaś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja z lutowek ale wstapilam do was bo widze ze jestescie najbardziej rozpisanym watkiem na forum. Zastanawiam sie wiec czy tak duzo rozmasiacie czy tak duzo was jest? Tak z ciekawosci pytam ile was jest kwietniowki? ;)
    Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze :)

Lali, mantissa, Krysti, sylvia007, KasiaKwiatek, Bambi85, misia83, Fasia, weronika86, Ewelcia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Lwica ja ją mam na telefonie z androidem :) Kegel exercise z zielonym kółeczkiem :) w niej można samemu sobie program ustawić :):D

Tez ściągnęłam sobie właśnie na telefon, tez mam z Androidem.
    iPada mam z pracy, i ostatnio szefowa go odemnie pożyczyła głupio jakby zobaczyła aplikacje na mięśnie kegla;)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    |Jak sie zacznie przed swietami to tez dobrze bo po wszystkim umyjesz sie w szpitalu a w domu wode zaoszczedzisz... :D
    W szpitalu to będę latać co godzinę żeby w domu zaoszczędzić :) któraś kiedyś pytała jak często będziemy myć nasze dzieci :) ja oczywiście tak jak siebie czyli na Boże Narodzenie i Wielkanoc :D

Lwica, Lali, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Hej dziewczyny. Ja z lutowek ale wstapilam do was bo widze ze jestescie najbardziej rozpisanym watkiem na forum. Zastanawiam sie wiec czy tak duzo rozmasiacie czy tak duzo was jest? Tak z ciekawosci pytam ile was jest kwietniowki? ;)

OOOO popularne się robimy :D My duuuuużo piszemy :D

Krysti, Suri97, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Myślę, ze raczej chodzi o to, ze nam się ryjki nie zamykają ale zaraz z ciekawości nas policzę :D
    59 osób jest na oficjalnej liście :D ale udziela się mniej mam wrażenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:54

Lwica, Suri97, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lwica a ty gdzie kupilaś.

Jedne mam z nextA a drugie z primarka

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    W szpitalu to będę latać co godzinę żeby w domu zaoszczędzić :) któraś kiedyś pytała jak często będziemy myć nasze dzieci :) ja oczywiście tak jak siebie czyli na Boże Narodzenie i Wielkanoc :D
    Kurdę a ja chciałam właśnie pisać że jak bedziesz maleństwo kąpać to będziesz mogła umyć bynajmniej pachy i podmyć cipkę jak maleństwo wykąpiesz :P Ale tu i tak w święta więc kicha

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Myślę, ze raczej chodzi o to, ze nam się ryjki nie zamykają ale zaraz z ciekawości nas policzę :D
    Ale policz te które się udzielają :P

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A ha w primark tez są pojde zobacze jutro.

Lwica lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    pewnie, po co zmywać bariere ochronna dziecku :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kurdę a ja chciałam właśnie pisać że jak bedziesz maleństwo kąpać to będziesz mogła umyć bynajmniej pachy i podmyć cipkę jak maleństwo wykąpiesz :P Ale tu i tak w święta więc kicha
    Śmiej się śmiej :) głupio Ci będzie jak za oszczędnośći z wody i mydła sobie dom na Hawajach kupię :D żeby Cię zazdrość zjadła z raz Cię z Martynką zaproszę :D ale bez mycia :P

sylvia007, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ale policz te które się udzielają :P
    To ze 34 sztuki będą :)

Lwica, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:

Z Nexta fajne tylko ciekawe czy mi sie w nie pupka wciśnie bo mam je juz pare lat. I jak chcesz z nextA polecam bo moje mam długo a wyglądają jak od zakupu...a primarkowe nadal ściagają ale kolor sie sprał..

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kolor pewnie nie ma znaczenia bo tez mam pare lat i tez ściagają nadal czy robią swoją robotę:)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Śmiej się śmiej :) głupio Ci będzie jak za oszczędnośći z wody i mydła sobie dom na Hawajach kupię :D żeby Cię zazdrość zjadła z raz Cię z Martynką zaproszę :D ale bez mycia :P
    Zbudujesz z bali od razu przy wodzie i będziesz tam się kąpać:P Ażebyś wiedziała że Ci tego życzę :D Ja zacznę oszczędzać na na na no właśnie nie wiem na czym bo bez prądu to bez Was a tak się nie da :P Woda to Twoja działka :P Może na benzynie ona taka droga :D

shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

‹‹ 2098 2099 2100 2101 2102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ