X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    oczywiscie stringi :P??
    Ja wszystkie przekładam :) stringi najbardziej :D ogólnie dobrze, ze termin mam po świętach to przynajmniej umyta będę rodzić :D trzeba żyć ekologicznie i oszczędnie :P

Lali, Angela89, Lwica, Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja to już je nawet kupiłam :D boję się tych pasów ale ja ogólnie panikara jestem :D

Ja tez mam już 2 pary ale dokupię jeszcze z 5:))

Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja wszystkie przekładam :) stringi najbardziej :D ogólnie dobrze, ze termin mam po świętach to przynajmniej umyta będę rodzić :D trzeba żyć ekologicznie i oszczędnie :P
    |Jak sie zacznie przed swietami to tez dobrze bo po wszystkim umyjesz sie w szpitalu a w domu wode zaoszczedzisz... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:49

Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    shimmer_lip dlatego ja kupiłam już laktator w razie Wu aby nie latać szukać wysyłać męża i tak samo z kilkoma innymi rzeczami zrobiłam. Jestem przygotowana (mam taka nadzieje ) jak na wojnę :D

Jak coś się nie przyda to albo sprzedam albo oddam koleżance jak jakaś zaciąży po mnie :)
    Ja pewnie też tak zrobię i ta medela mini electric do mnie przemawia :) Ja to wszystko kupuję z myślą o dwójce dzieci, nic nie będę oddawać bo za rok trzeba znowu być w ciaży :D ciężkie jest to życie :D

mantissa lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja tez mam już 2 pary ale dokupię jeszcze z 5:))
    Lwica a ty gdzie kupilaś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja z lutowek ale wstapilam do was bo widze ze jestescie najbardziej rozpisanym watkiem na forum. Zastanawiam sie wiec czy tak duzo rozmasiacie czy tak duzo was jest? Tak z ciekawosci pytam ile was jest kwietniowki? ;)
    Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze :)

Lali, mantissa, Krysti, sylvia007, KasiaKwiatek, Bambi85, misia83, Fasia, weronika86, Ewelcia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Lwica ja ją mam na telefonie z androidem :) Kegel exercise z zielonym kółeczkiem :) w niej można samemu sobie program ustawić :):D

Tez ściągnęłam sobie właśnie na telefon, tez mam z Androidem.
    iPada mam z pracy, i ostatnio szefowa go odemnie pożyczyła głupio jakby zobaczyła aplikacje na mięśnie kegla;)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    |Jak sie zacznie przed swietami to tez dobrze bo po wszystkim umyjesz sie w szpitalu a w domu wode zaoszczedzisz... :D
    W szpitalu to będę latać co godzinę żeby w domu zaoszczędzić :) któraś kiedyś pytała jak często będziemy myć nasze dzieci :) ja oczywiście tak jak siebie czyli na Boże Narodzenie i Wielkanoc :D

Lwica, Lali, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Hej dziewczyny. Ja z lutowek ale wstapilam do was bo widze ze jestescie najbardziej rozpisanym watkiem na forum. Zastanawiam sie wiec czy tak duzo rozmasiacie czy tak duzo was jest? Tak z ciekawosci pytam ile was jest kwietniowki? ;)

OOOO popularne się robimy :D My duuuuużo piszemy :D

Krysti, Suri97, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Myślę, ze raczej chodzi o to, ze nam się ryjki nie zamykają ale zaraz z ciekawości nas policzę :D
    59 osób jest na oficjalnej liście :D ale udziela się mniej mam wrażenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:54

Lwica, Suri97, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lwica a ty gdzie kupilaś.

Jedne mam z nextA a drugie z primarka

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    W szpitalu to będę latać co godzinę żeby w domu zaoszczędzić :) któraś kiedyś pytała jak często będziemy myć nasze dzieci :) ja oczywiście tak jak siebie czyli na Boże Narodzenie i Wielkanoc :D
    Kurdę a ja chciałam właśnie pisać że jak bedziesz maleństwo kąpać to będziesz mogła umyć bynajmniej pachy i podmyć cipkę jak maleństwo wykąpiesz :P Ale tu i tak w święta więc kicha

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Myślę, ze raczej chodzi o to, ze nam się ryjki nie zamykają ale zaraz z ciekawości nas policzę :D
    Ale policz te które się udzielają :P

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A ha w primark tez są pojde zobacze jutro.

Lwica lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    pewnie, po co zmywać bariere ochronna dziecku :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kurdę a ja chciałam właśnie pisać że jak bedziesz maleństwo kąpać to będziesz mogła umyć bynajmniej pachy i podmyć cipkę jak maleństwo wykąpiesz :P Ale tu i tak w święta więc kicha
    Śmiej się śmiej :) głupio Ci będzie jak za oszczędnośći z wody i mydła sobie dom na Hawajach kupię :D żeby Cię zazdrość zjadła z raz Cię z Martynką zaproszę :D ale bez mycia :P

sylvia007, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ale policz te które się udzielają :P
    To ze 34 sztuki będą :)

Lwica, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:

Z Nexta fajne tylko ciekawe czy mi sie w nie pupka wciśnie bo mam je juz pare lat. I jak chcesz z nextA polecam bo moje mam długo a wyglądają jak od zakupu...a primarkowe nadal ściagają ale kolor sie sprał..

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kolor pewnie nie ma znaczenia bo tez mam pare lat i tez ściagają nadal czy robią swoją robotę:)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Śmiej się śmiej :) głupio Ci będzie jak za oszczędnośći z wody i mydła sobie dom na Hawajach kupię :D żeby Cię zazdrość zjadła z raz Cię z Martynką zaproszę :D ale bez mycia :P
    Zbudujesz z bali od razu przy wodzie i będziesz tam się kąpać:P Ażebyś wiedziała że Ci tego życzę :D Ja zacznę oszczędzać na na na no właśnie nie wiem na czym bo bez prądu to bez Was a tak się nie da :P Woda to Twoja działka :P Może na benzynie ona taka droga :D

shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

‹‹ 2098 2099 2100 2101 2102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ