Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam niestety czasu czytać wszystkich postów, ciągle jeszcze pracuje :(mam do was pytanie. Od kilki dni mam bóle (kłucie) w okolicy pupy, troche powyżej
czy któraś z was ma może podobnie? nie wiem czy mam się zgłosić do lekarza cz to normalne.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:nie mam niestety czasu czytać wszystkich postów, ciągle jeszcze pracuje :(mam do was pytanie. Od kilki dni mam bóle (kłucie) w okolicy pupy, troche powyżej
czy któraś z was ma może podobnie? nie wiem czy mam się zgłosić do lekarza cz to normalne.
Hmm, nie kojarzę, żeby ktoś narzekał na takie coś. Ale w sensie, że z tyłu, gdzieś przy krzyżu? -
Ulka, a to nie będzie rwa kulszowa? Czasem promieniuje na pośladek właśnie. Ja miałam coś takiego 2 razy, ale mi to akurat się zdarzyło jakoś we wcześniejszej ciąży.
Kilka dziewczyn boryka się tu z rwą kulszową to pewnie zaraz napiszą czy to to czy niekoniecznieweronika86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Witaj Mila79
Gosha super, że obędzie się bez insuliny! To zapewne sprawka trzymania diety. Brawo!
Dziewczynki, czy Wy kupujecie Tantum Rosa? Widziałam to w kilku listach wyprawkowych jednak jak patrzę na opis to pisze żeby nie używać w czasie laktacji.. hmm?bole delikatnie ustaly, spalam 2 godziny jam zabita, ale juz chyba znam powod..nie jest mi jeszcze ciezko wiec czesto sie schylam, napinajac przy tym brzuch...teraz musze pamietac i ugi ac nogi a nie zginac sie w pol..spalabym pewnie do rana ale maz z synem na kolanach proszac objdzili mnie..MAMUS SERNIK PLEASEEE! no i nie moge im sie oprzec
zrobilam szybki na zimno a jutro zrobie z 2kg sera to beda mialy bandziorki
gosha ja sernik robie na mace ziemniaczanej wiec dla slodkich mam tez super i bardzo szybki, tradycyjny...
MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff narobiłam a nie było mnie 3 godziny
Lutówko my jesteśmy rekordzistkami gadania, wcale nie dużo nas a stron...nadprodukcja, rozpusta, plotkarstwo
Mila79 witaj kobietomożemy sobie rękę podać, ja 38 lat dwie córki 16 i 11 lat, różnica między nami taka, że ja oczekuję chłopczyka teraz
Shimmer ja jednak już nie kupię tego kocyka u Natalii bo znalazłam dwa i jeden poproszę mamę to mi zrobi te otwory na pasy -
Ulka84 wrote:nie mam niestety czasu czytać wszystkich postów, ciągle jeszcze pracuje :(mam do was pytanie. Od kilki dni mam bóle (kłucie) w okolicy pupy, troche powyżej
-
właśnie siostra mi powiedziała że lepiej kupić Tantum Rosa bo działa też znieczuleniowo a rivanol nie.. no i tantum się podmyć można a jak np rivanol żel ktoś kupi i posmaruje a tu wiadomo, będzie z nas lecieć to sobie smarować można..
weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:ja juz mam kupione i bede stosowac, stosowalam przy pierwszym do podmywania i leczylam sie po sn ekspresowo!. mila witamy w naszym gronie! fasia koniec z zakupami! lwica i co umowilas te szczepionke czy nie robisz? mi chcieli robic dzisiaj ale z powodu infekcji przelozono na 26ego na 9.30 rano. wole,zeby mnie ukluto niz maluszka mojego poznien bo serce mi peknie
bole delikatnie ustaly, spalam 2 godziny jam zabita, ale juz chyba znam powod..nie jest mi jeszcze ciezko wiec czesto sie schylam, napinajac przy tym brzuch...teraz musze pamietac i ugi ac nogi a nie zginac sie w pol..spalabym pewnie do rana ale maz z synem na kolanach proszac objdzili mnie..MAMUS SERNIK PLEASEEE! no i nie moge im sie oprzec
zrobilam szybki na zimno a jutro zrobie z 2kg sera to beda mialy bandziorki
gosha ja sernik robie na mace ziemniaczanej wiec dla slodkich mam tez super i bardzo szybki, tradycyjny...
Dawaj przepis na ten sernik.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Justinka pytalas dzis o ten tiul, ja zamawialam u innego sprzedawcy ale na allegro znalazlam taki szary:
http://allegro.pl/tiul-na-szpulce-50-cm-x-9-m-szary-jasny-siwy-slub-i4982214550.html
To jest 50 centymetrowy ale chyba maja w ofercie tez wezsze.
Ida mysle, ze w trojke to sie wyrobia w 4 dni, samo malowanie to pikus najgorsze sa przygotowania, odstawianie mebli, okrywanie mebli i te inne sprawy organizacyjneale pozniej takie odswiezone i wysprzatane mieszkanie super!
Nie napisalam jakie mam wyniki z glukozy, wiec tak : na czczo 82, po godzinie 52, po dwoch 90Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:09
Ida, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello, jestem i ja, ale doczytac Was to masakra, zostawić takie na pół dnia a potem godzina czytania.
Jestesmy po wizycie no i jest lepiej, szyjka ma 35mm, tzn ta zamknieta czesc bo ten "lejek" tez jest ale nie powieksza sie, za to szyjka wydluzyla wiec powiedzmy ze jestem usatysfakcjonowana. A maly wazy 1150g : ).
Mila 79 witaj.
WERA sorki ze dopiero teraz, widze ze troszke lepiej sie czujesz, ale juz powoli przychodzi czas, ze wszystkie powinnysmy sie oszczedzac. Metronidazol doustnie- ogolnie lubie ten antybiotyk bo fajnie dziala na bakterie beztlenowe, 3x400 to taka srednia dawka, w ciazy ma kategorie B wiec niby mozna aczkolwiek ja nawet nie w ciazy zachowuje ostroznosc za nim go komus wlacze- niewydolnosc nerek, uszkodzona watroba itp. Ulatwilo by nam dedukcje gdyby w ogole Ci powiedzieli co Ci tam wyszlo, moze rzeczywiscie antybiogram jest taki ze nie bylo co innego dac. A z drugiej strony nieleczone, przewlekajace sie infekcje sa niebezpieczne dla dziecka- hipotrofia, przedwczesny porod . Z reszta taka infekcja (znowu bym nam ulatwilo gdybysmy wiedzialy jaka dokladnie) moze byc nawet wskazaniem do cc albo przynja,mniej do podania antybiotyku po porodzie i Tobie i dziecku. Podsumowiujac jednak zaufalabym temu GP- widzial w koncu ten posiew i bierze odpowiedzialnosc i leczyla infekcje bo plusow wydaje sie byc wiecej. A bedziesz miala jakas kontrole, kontrolny posiew itp???mantissa, Angela89, Gosha, KasiaKwiatek, Lali, Ida, Fasia, weronika86, Krysti, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
Gosha imię Adaś super
mój mąż tak ma
jest fajne bo krótkie, ma zdrobnienie
Krzyś mi się też podoba ale nie tak bardzo bo wersja Krzysztof już średnio brzmi.. ale to moje zdanie
Dzisiaj pokazywałam mamie nad jakimi kolorystykami kocyka się zastanawiam, a ona nad kocykiem rozmyślasz zamiast dziecku imię wybraćhehe myślałam że wybór kocyka będzie łatwiejszy niż imienia, ale i tu byłam w błędzie, za duży wybór, hehe zresztą jak i za dużo imion
A opcji chyba mamy z 5... stwierdziłam że w lutym pomyślimy...
Ja polecam Tantum Rosa - moja położna teżi najlepiej kupić taki rozpylacz jak do kwiatków, wtedy lepiej można to 'zaaplikować'
http://jysk.pl/do-domu/art-gosp-domowego/sprzatanie/rozpylacz-price-star-480-ml-mix
no i polecam maść nagietkowąu mnie zdała egzamin, chociaż na początku miałam mega opory aby tam dotykać, a tym bardziej smarować...
ok póki co tyle.. czytam dalej jeszcze 7 stronGosha, mantissa, Lali, MartaAlvi lubią tę wiadomość