Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Z Nexta fajne tylko ciekawe czy mi sie w nie pupka wciśnie bo mam je juz pare lat. I jak chcesz z nextA polecam bo moje mam długo a wyglądają jak od zakupu...a primarkowe nadal ściagają ale kolor sie sprał..
Lusha Wam również zazdroszczę
i jeszcze dostepności soap and glory
ogólnie wychodzi na to, że ja zazdrośnica jestem
Krysti, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Z Nexta fajne tylko ciekawe czy mi sie w nie pupka wciśnie bo mam je juz pare lat. I jak chcesz z nextA polecam bo moje mam długo a wyglądają jak od zakupu...a primarkowe nadal ściagają ale kolor sie sprał..
-
Angela89 wrote:Zbudujesz z bali od razu przy wodzie i będziesz tam się kąpać
Ażebyś wiedziała że Ci tego życzę
Ja zacznę oszczędzać na na na no właśnie nie wiem na czym bo bez prądu to bez Was a tak się nie da
Woda to Twoja działka
Może na benzynie ona taka droga
to by było
34 baby i 69 niemowlaków
Gosha, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:To ze 34 sztuki będą
Nie no, chyba nie aż tyle, co?
A wiecie co się dziś okazało? Że jednak u mnie w szpitalu też nie myją dzieciaczków.I trzeba mieć jakiś kocyk albo rożek ze sobą, żeby dzieciątko miało w czym leżeć w tym ichnim łóżeczku.
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Nie no, chyba nie aż tyle, co?
A wiecie co się dziś okazało? Że jednak u mnie w szpitalu też nie myją dzieciaczków.I trzeba mieć jakiś kocyk albo rożek ze sobą, żeby dzieciątko miało w czym leżeć w tym ichnim łóżeczku.
nie liczyłam tych, których nicki mi nic nie mówią
-
shimmer_lip wrote:Zazdroszczę Wam primarka
Lusha Wam również zazdroszczę
i jeszcze dostepności soap and glory
ogólnie wychodzi na to, że ja zazdrośnica jestem
Nie ma co zazdrościć Primark to nie jest taka dobra jakość większość rzeczy z primarka po jednym praniu wyglada okropnie....
Kupuje tam rajstopy, ręczniki, piżamy i papcie
LUSH no ok ale drogo... Dawno juz nie byłam w Lushu
Takze pewnie w Polandzie możesz znaleźć lepsze substytutyshimmer_lip, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:No tez mysle ze next lepszy ,w primark to ja ręczniki kupije i pizamy bo są dobre jakisciowo
No ja podobnie. Chociaż możesz sobie te gacie ściągające kupić bo nie sa złe jakościowo-kolor tak intensywnie nie wyglada ale sie nie rozwlekly ani nic ...
Ja sobie do szpitala jakias piżamę kupie z primarka.Krysti lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Nie no, chyba nie aż tyle, co?
Tzn nie myją po porodzie? Czyli dają ci takiego z mazi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:No ja podobnie. Chociaż możesz sobie te gacie ściągające kupić bo nie sa złe jakościowo-kolor tak intensywnie nie wyglada ale sie nie rozwlekly ani nic ...
Ja sobie do szpitala jakias piżamę kupie z primarka. -
Angela89 wrote:Ta maź to najlepsze co może być, ja w planie porodu chce uwzględnić to aby dziecko nie było za szybko myte jak się da to w ogóle
takiego zamaziowanego i zakrwawionego i całe małe boskie ciałko bym mogła wycałować
Lwica, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia tuta jest taki: http://allegro.pl/pas-poporodowy-regulowany-roz-m-lodz-i4954344952.html trochę drogi mi się wydaje, no ale regulowany
W lidlu też mieli ostatnio takie majty wyszczuplająceteż by mogły zdac egzamin
Edit:
ten ma dosyć szeroki rzep i lepsiejszą cenę : http://allegro.pl/poporodowy-pas-wyszczuplajacy-mocny-na-rzep-gratis-i4984906439.html
ten ma rozmiar s-l więc pewnie też jakiś regulowany: http://allegro.pl/pas-gorset-poporodowy-sciagajacy-36-40-fiszbiny-i4966133365.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:21
shimmer_lip, Lwica, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Tzn nie myją po porodzie? Czyli dają ci takiego z mazi?
W sensie, że tylko wycierają po porodzie, ale nie kąpią aż do wyjścia do domu, bo ponoć ten śluz jest ochronny. wiedziałam, że w Anglii tak jest, ale u nas w Polsce się nie spotkałam.Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A czemu? A co ma takiego dobrego napisz, to ja skopiuje za tobą
Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:W sensie, że tylko wycierają po porodzie, ale nie kąpią aż do wyjścia do domu, bo ponoć ten śluz jest ochronny. wiedziałam, że w Anglii tak jest, ale u nas w Polsce się nie spotkałam.
No proszę to ja nie wiedziałam.
Ja tez mykam sie wykapać i moze zmiażdżyć jakiś film na Netflixie i spac;)
Miłego wieczoru!
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość