X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kupujecie pas poporodowy? Chcę zamówić na Gemini ale cholera nie wiem jaki rozmiar bo nie mierzyłam brzucha przed ciążą :/ Teraz mam 105 cm. Rozmiar S jest na 80-90 a M na 90-100 i jak? S nie będzie za bardzo uciskał? Bo M może być znów za luźny :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedna osoba miała mało wód ale nicku nie będę pisała :P

OOO Ewelcia dzieki że przypomniałaś że dalej czegoś nie mam :) Pas wydaje mi się że pas powinien być w tym rozmiarze który nosimy normalnie.

Ja laktator kupiłam już elektryczny, koleżanka chciała mi pożyczyć identyczny ale stwierdziłam że to chyba osobista rzecz i podziękowałam, zwłaszcza że teraz go ma jeszcze jedna koleżanka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:27

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jeszcze jedna osoba miała mało wód ale nicku nie będę pisała :P
    Tamta to miała za dużo z tego co pamiętam :D o ile mówimy o tej samej :D

mimka84, Bambi85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia zamów sobie najlepiej pas regulowany na takie przylepce, i w miare jak brzuszek sie zmniejsza to sobie go dociskasz :)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Oluś bedzie gitnie nie martw sie na zapas mysl pozytywnie. Ja tez mam stresik bo maluch jest niziutko dno macicy mam na 26cm a powinnam na 29 cm miec. Boje sie zeby malemu sie nie pospieszylo za bardzo na ten swiat ale staram sie duzo odpoczywac i myslec pozytywnie. Takze glowa do gory;)

Trzeba myśleć pozytywnie nic innego nam nie zostało. Trzeba się cieszyć ze inne rzeczy są ok :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Tamta to miała za dużo z tego co pamiętam :D o ile mówimy o tej samej :D
    No pewnie o tej samej :P Ona coś tam pisała o tych wodach więc nie załapałam tylko co :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzunio môj :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5792f59c7806.jpg

mimka84, sylvia007, mantissa, Lwica, Lali, Agusiek89, Gosha, KasiaKwiatek, Ida, Bambi85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie zamiast pasa majtki obsciskujące w tali .

Lwica, Ida lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Też o tym czytałam, ale kurczę, ja będę miała pożyczony od przyjaciółki na poczatek, niby używany, ale wiem, że żadnych zapaleń czy grzybic nie miała, więc chyba w porządku, prawda?

Podaj nazwę tej aplikacji, też sobie ściągnę, bo mi się liczyć nie chce i przy 20 kończę. :P

Ja narazie nie kupuje żadnych laktatorów, chyba jedna dziewczyna już tu na forum napisała ze nie potrzebne bynajmniej na początek. Chyba ze chcesz do pracy wcześnie wrócić to bedzie co potrzebny do odciągania w pracy.

Ja tez poproszę o nazwę aplikacji na mięśnie legła:)) a to na Ipada??

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja kupie zamiast pasa majtki obsciskujące w tali .
    Ja tez:))

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja narazie nie kupuje żadnych laktatorów, chyba jedna dziewczyna już tu na forum napisała ze nie potrzebne bynajmniej na początek. Chyba ze chcesz do pracy wcześnie wrócić to bedzie co potrzebny do odciągania w pracy.

Gdyby nie to że mam stary laktator, to bym nie kupowała tym razem. Poprzednio jak Krzyś miał 3 tygodnie śmigałam na studia dzienne, więc wtedy się przydawał.

Lwica lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś w next widzialam takie gatki z wysokim stanem obsciskujące talie :) fajne spodobaly mi się ,az mi się przypomnialo jak jedna z kolezanek w Irlandi tez takie nosila jakis czas po porodzie

mimka84, Lwica lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale majtek to kilka par trzeba, chyba że będziecie co wieczór je prac :P

Angela89, Krysti, Lwica, Gosha lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:

Ja tez poproszę o nazwę aplikacji na mięśnie legła:)) a to na Ipada??
    Lwica ja ją mam na telefonie z androidem :) Kegel exercise z zielonym kółeczkiem :) w niej można samemu sobie program ustawić :)

Ja co do tego laktatora mam mieszane uczucia. Położna nam mówiła, że jak dziecko dobrze ogarnia pierś to nie jest potrzebny ale jak jest trochę mniejsze czy trochę mniej ogarnięte to się przyda zeby zapalenia nie dostać (mówiła, ze jak się robią cycorki twarde to nie czekać aż będą bolały tylko odrobinę odciągnąć i to podobno zapobiega zapaleniom). A ja już Wam pisałam, że nie wierzę w wyskoczenie do sklepu jak juz dzieć będzie po drugiej stronie brzucha :D

Lwica lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ja będę na drugą stronę przekładać :P

mimka84, Lali, Angela89, Krysti, mantissa, Lwica, Gosha, Bambi85, misia83, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    W next fajne są:)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja to już je nawet kupiłam :D boję się tych pasów ale ja ogólnie panikara jestem :D

Krysti, Lwica lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja będę na drugą stronę przekładać :P

oczywiscie stringi :P??

Bambi85 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Pewnie ze z 7 par trza bedzie kupić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip dlatego ja kupiłam już laktator w razie Wu aby nie latać szukać wysyłać męża i tak samo z kilkoma innymi rzeczami zrobiłam. Jestem przygotowana (mam taka nadzieje ) jak na wojnę :D

Jak coś się nie przyda to albo sprzedam albo oddam koleżance jak jakaś zaciąży po mnie :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

‹‹ 2097 2098 2099 2100 2101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ