Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a kupujecie pas poporodowy? Chcę zamówić na Gemini ale cholera nie wiem jaki rozmiar bo nie mierzyłam brzucha przed ciążą
Teraz mam 105 cm. Rozmiar S jest na 80-90 a M na 90-100 i jak? S nie będzie za bardzo uciskał? Bo M może być znów za luźny
-
nick nieaktualnyJeszcze jedna osoba miała mało wód ale nicku nie będę pisała
OOO Ewelcia dzieki że przypomniałaś że dalej czegoś nie mamPas wydaje mi się że pas powinien być w tym rozmiarze który nosimy normalnie.
Ja laktator kupiłam już elektryczny, koleżanka chciała mi pożyczyć identyczny ale stwierdziłam że to chyba osobista rzecz i podziękowałam, zwłaszcza że teraz go ma jeszcze jedna koleżanka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:27
-
MłodaDama wrote:Oluś bedzie gitnie nie martw sie na zapas mysl pozytywnie. Ja tez mam stresik bo maluch jest niziutko dno macicy mam na 26cm a powinnam na 29 cm miec. Boje sie zeby malemu sie nie pospieszylo za bardzo na ten swiat ale staram sie duzo odpoczywac i myslec pozytywnie. Takze glowa do gory;)
Trzeba myśleć pozytywnie nic innego nam nie zostało. Trzeba się cieszyć ze inne rzeczy są ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Też o tym czytałam, ale kurczę, ja będę miała pożyczony od przyjaciółki na poczatek, niby używany, ale wiem, że żadnych zapaleń czy grzybic nie miała, więc chyba w porządku, prawda?
Podaj nazwę tej aplikacji, też sobie ściągnę, bo mi się liczyć nie chce i przy 20 kończę.
Ja narazie nie kupuje żadnych laktatorów, chyba jedna dziewczyna już tu na forum napisała ze nie potrzebne bynajmniej na początek. Chyba ze chcesz do pracy wcześnie wrócić to bedzie co potrzebny do odciągania w pracy.
Ja tez poproszę o nazwę aplikacji na mięśnie legła:)) a to na Ipada??Ida lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja narazie nie kupuje żadnych laktatorów, chyba jedna dziewczyna już tu na forum napisała ze nie potrzebne bynajmniej na początek. Chyba ze chcesz do pracy wcześnie wrócić to bedzie co potrzebny do odciągania w pracy.
Gdyby nie to że mam stary laktator, to bym nie kupowała tym razem. Poprzednio jak Krzyś miał 3 tygodnie śmigałam na studia dzienne, więc wtedy się przydawał.
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Ja narazie nie kupuje żadnych laktatorów, chyba jedna dziewczyna już tu na forum napisała ze nie potrzebne bynajmniej na początek. Chyba ze chcesz do pracy wcześnie wrócić to bedzie co potrzebny do odciągania w pracy.
Ja tez poproszę o nazwę aplikacji na mięśnie legła:)) a to na Ipada??Kegel exercise z zielonym kółeczkiem
w niej można samemu sobie program ustawić
Ja co do tego laktatora mam mieszane uczucia. Położna nam mówiła, że jak dziecko dobrze ogarnia pierś to nie jest potrzebny ale jak jest trochę mniejsze czy trochę mniej ogarnięte to się przyda zeby zapalenia nie dostać (mówiła, ze jak się robią cycorki twarde to nie czekać aż będą bolały tylko odrobinę odciągnąć i to podobno zapobiega zapaleniom). A ja już Wam pisałam, że nie wierzę w wyskoczenie do sklepu jak juz dzieć będzie po drugiej stronie brzuchaLwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip dlatego ja kupiłam już laktator w razie Wu aby nie latać szukać wysyłać męża i tak samo z kilkoma innymi rzeczami zrobiłam. Jestem przygotowana (mam taka nadzieje ) jak na wojnę
Jak coś się nie przyda to albo sprzedam albo oddam koleżance jak jakaś zaciąży po mnieshimmer_lip lubi tę wiadomość