Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem po wizycie. Wiec z małym wszystko ok 1250 g wazy także idealnie. Ja mam trochę malo wód mieszczą się w normie także kazał się nie martwić. Szyjka 32 mm wszystko pozamykane tez powiedział ze ok chociaż delikatnie się skrocila. Teraz IDE na kontrole tych wód 4 lutego oby tylko ich nie ubyło... Kurcze taka miałam nadzieje ze wyjde taka uspokojona a tu tak średnio...
mimka84, Fasia, Anka1501, shimmer_lip, Eweliśka, MartaAlvi, Bambi85, Ida lubią tę wiadomość
-
OLA ale przeciez nie ma złych wieści!!! Kontrola wód jak lekarz powiedział ze sa w normie to sie nie stresuj
Mały tez wazy idealnie
głowa fo góry, uśmiech na twarz
Ciekawe jak BAMBI po wizycie bo miała chyba na 18..?mimka84, Lali, Ola89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Ja doszłam do wniosku, ze całą trzynastkę przeznaczę na wózek czyli jakieś 1500 bedzie i w tym zakresie +/-300 zł szukam
ten jedo do mnie przemawia bo ma baaardzo dużo opinii i w większości są pozytywne (zwłaszcza wersja od 2014), a z wyglądu jeszcze carera mi się podoba i holland.
Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
Rudzia uświadomiłaś mi, że muszę się streszczać przygotowaniami...
Do połowy marca musi być już wszystko na TIP TOP a ja nie mam nic!! Jeszcze jedno zamówienie w Gemini mnie czeka, na Allegro, nie mam ciuchów, łóżeczka a za wozkiem to się nawet nie rozejrzałam... No i malowanie pokoju sobie wymyśliłam teraz... -
Macie racje kazał się nie martwić wiec się nie martwie
w szpitalu ten miesiąc temu tez nie miałam jakiegoś wysokiego poziomu także chyba taka moja uroda
fajnie ze teraz wizyta za 2,5 tygodnia to szybko minie i skontroluje wszystko.
mimka84, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:SHIMMER a jednak decyzja podjęta i Wozek Bartek odpada?
więc chyba tak
znaczy śrubka trzymająca połowę wystrzeliła w kosmos z takim psztykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:48
mimka84, Gosha, mantissa, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość