Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
IDA no to prawda - teraz trzeba myśleć o tym małym pożeraczu pieniędzy co to niedługo się urodzi hihi
Ale kurde szkoda mi trochę ... fakt, ze na teraz się nie przyda ten płaszcz aczkolwiek ma troczek w pasie więc można poluzować albo ściągnąć bardziej. Przeleżałby do przyszłej zimy, a tak jak mąż powiedział za rok w styczniu pewnie będą nowe promocje i okazje
No ale wiesz jak to jest - jak sobie baba ubzdura to koniec
teraz siedzę i myślę o nim cały czas
-
nick nieaktualnyFasia- maz ma racje. Beda nowe promocje i będziesz mogła sprzymierzyć go na swoja 'normalna' figurę. Wiec juz nie myśl o nim. Jestem z Ciebie dumna ze się powstrzymalas
A ja mam problem.... Ale nie wiem czy napisze o nim bo się wstydze ... ;PFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Fasia- maz ma racje. Beda nowe promocje i będziesz mogła sprzymierzyć go na swoja 'normalna' figurę. Wiec juz nie myśl o nim. Jestem z Ciebie dumna ze się powstrzymalas
A ja mam problem.... Ale nie wiem czy napisze o nim bo się wstydze ... ;P
Dawaj, dawaj! Jak problem to tylko do nas - zawsze pomagamy
Ja też jestem z siebie dumna się łamię -
CzaryMary wrote:Ehhhh no ten tegesssss smialam się niedawno z Kegla i cholernik zapukał do mych drzwi jednak....
Wiecie przy alergii kicham non stop i nie kontroluje pewnych spraw....straszne to
Welcome to my world ... ehhCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ehhhh no ten tegesssss smialam się niedawno z Kegla i cholernik zapukał do mych drzwi jednak....
Wiecie przy alergii kicham non stop i nie kontroluje pewnych spraw....straszne to
Wkładka i śmigasz. Mi też się czasem zdarza... Chyba trzeba sie z tym pogodzić po prostuFasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Mary ja podsikuje się niestety ciągle przez to , że mała duskiem jest w dole i bardzo nisko. Przed świętami aż wylądowałam w szpitalu na ip bo się wystraszyłam , że to wody lecą. Niestety taki urok, ja chodze w podpaskach niestety bo wkładka pół h i cała mokra
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Fasia normalnie jestem dumna ze sie powstrzymalas. Ja chyba tylko dla siebie ciuchow nie kuuje bo nie wychodze z domu za bardzo, a wole przymierzyc. Za to inne rzeczy kupuje przez internet wiec z oszczedzaniem to chyba tak srednio i tak mi wychodzi
. Moja mama wlasnie dzwonila ze kupila malemu rozek i spiworek wiec odhaczam nastepne pozycje na liscie
. I ide sie ogaraniac bo juz 14, a trzeba sie odgruzować przed wizyta jakos
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie ogarnelam dom wzielam prysznic pomalowalam sobie nawet paznokcie ze wzorkami z czego jestem niezmiernie dumna
i czekam na mezusia z obiadkiem i lecimy podejrzec małego
Bambi85, hwesta, Krysti, Fasia, sylvia007, weronika86, Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:WERA a przypomnij bo nie moge znalzez , to dostalas dopochwowo czy doustnie
HWESTA za miesiac? tak ambitnie, ja tak jak IDA chcialabym do konca marca.czekam tylko na synka do 15.15 podam obiad i sie klade bo az strach