X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu - no właśnie z tych względów, które wypisałaś cc byłoby dla mnie lepszym rozwiązaniem. Pewnie tak to się skończy .. Wyjścia za bardzo nie mam :P
    Panikara jestem ... Przed operacją założenia szwu tak ryczałam, że szok. Nie wiem co to będzie przed cesarką :P

Kasia - ja to ciągle mówię, że mam nadzieje, że Julek w jakiś magiczny sposób teleportuje się z mojego brzuszka w bezbolesny sposób :D

Lwica na pewno masz rację - jak z synem będzie wszystko dobrze to cała reszta przestanie mieć dla mnie znaczenie :)))

Lwica, KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wy kobietki ktore rodzilyscie mniej więcej wiecie co i jak tam a ja w obcym kraju ,masakra .

Krysti sama kiedys napisałaś ze mieszkasz długo w UK- ja tez długo i nie czuje sie obco chyba w Polsce czułabym sie bardziej obco..
    Znasz język takze nie ma sie czego obawiać:))

KasiaKwiatek, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica ja też mam stres, że mi kotka będzie chciała wskoczyć jak mały będzie w środku i najbardziej w tej wizji przeraża mnie fakt, że kosz razem z małym może spaść na ziemię :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ale Ty tam już jak u siebie, tyle lat... Ważne, że opieka jest dobra :-) Ty zdrowa :-) Ignacy też, będzie dobrze.
    Zobaczycie już niedługo będziemy pisać o kupach...ale nie naszych :-P i o karmieniu cycem, o spacerach i ubieraniu :-)

Anka1501, Fasia, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wy kobietki ktore rodzilyscie mniej więcej wiecie co i jak tam a ja w obcym kraju ,masakra .

Ja pamiętam, że im bliżej było porodu tym mniej się bałam. Chciałam, żeby synek już był z nami a cały poród jakoś tak bez stresu się odbył.
    Fakt, za bardzo byłam już zmęczona, żeby się stresować. Będzie dobrze :)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia skup się na tym, że nie będziesz musiała przechodzić przez poród sn i niech to będzie dla Ciebie ta lepsza strona medalu :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Lwica ja też mam stres, że mi kotka będzie chciała wskoczyć jak mały będzie w środku i najbardziej w tej wizji przeraża mnie fakt, że kosz razem z małym może spaść na ziemię :/

Wiesz co ja miałam podobny koszmar kilka razy ze zasnęłam a kotka wskoczyła do koszyka i go przewróciła -bo ten stojak to napewno nie wytrzyma jej masy...
    Juz myślałam zeby koszyk brać do łóżka i spac z koszykiem tzn dziecko w koszyku...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o koty się nie obawiajcie. U mnie obie dziewczyny kocica przyjęła ze zrozumieniem, nie narzucała się ale od początku była przyjazna. Jak podrosły to spała i z jedną i z drugą usypiając je mruczeniem :-) śmiejemy się, że nasza kocia mamka będzie miała trzecią zmianę teraz :-D

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na początku nie wpychała się, pokazałam jej dziecko to powachała i już nie wciskała się

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwcia z koszykiem w łóżku będzie niewygodnie :P no ale też myślę jak to rozwiązać ..

Kasia z tym że moja kotka to wredotka :) jest strasznie upierdliwa, nie daje się głaskać wtedy kiedy nie chce i jak tylko wyciągamy rękę to drapie i gryzie. Stęka pod drzwiami jak się ją za nie wypuści w nocy. Ogólnie nie wiem jak to będzie :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ale na początku nie wpychała się, pokazałam jej dziecko to powachała i już nie wciskała się

Hmm to jest myśl dać powąchać kotce maluszka ze śmierdząca Pielucha moze to odstraszy hihihi

FASIA nasza kocicha znowu w odwrotna stronę non stop by sie dała glAskac jakby jej pozwolić to by spała z nami, my siedzimy na sofie to ona przyzwycAjona ze jest na naszych nogach, lubi noszenie na rękach i boimy sie ze moze byc zazdrosna bo ma swoje pieszczotowe rytuały z nami juz i po narodzeniu maluszka nie bedzie czasu na Zabawy i noszenie kota :)

weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuchy patrzcie co dorwalam w uzywanym sklepie..wyglada jak nowka..nie mam aparatu przy sobie, ale wrzucam zdjecie identycznej z googla..moja ma jeszcze ten pasek przez ramie i jest koloru ciemny fiolet/purpura! jest usztywniana w srodku idealnie do szpitala na jakies pierdolki czy pozniej do noszenia malej pierdziulek :D za jedynie 4.99f :D w sklepie za nowke CHANGING BAG musze zaplacic ze 30-40f taka usztywniana jak kuferek :D ale mam farta :D

out.php?i=935902_35.jpg

Lwica, Krysti, Anka1501, mantissa, Fasia, MartaAlvi, Angela89, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Krysti sama kiedys napisałaś ze mieszkasz długo w UK- ja tez długo i nie czuje sie obco chyba w Polsce czułabym sie bardziej obco..
    Znasz język takze nie ma sie czego obawiać:))
    Pewnie lwica damy rade :) to nasz dom praktycznie :)

Lwica lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane moje - mam plan na dziś, który próbuję zrealizować od miesiąca :P
    Biorę się za segregowanie ciuszków. Muszę je policzyć, poukładać rozmiarami albo wielkością, bo czasem te 56 wyglądają jak 62 i odwrotnie :P A może jak już posegreguję to wypiorę? Zobaczymy. Póki co najważniejsze aby to ogarnąć, bo się gubię :P

Lwica, KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Dziewuchy patrzcie co dorwalam w uzywanym sklepie..wyglada jak nowka..nie mam aparatu przy sobie, ale wrzucam zdjecie identycznej z googla..moja ma jeszcze ten pasek przez ramie i jest koloru ciemny fiolet/purpura! jest usztywniana w srodku idealnie do szpitala na jakies pierdolki czy pozniej do noszenia malej pierdziulek :D za jedynie 4.99f :D w sklepie za nowke CHANGING BAG musze zaplacic ze 30-40f taka usztywniana jak kuferek :D ale mam farta g[/IMG]

Zazdroszcze ja juz długo poluje na fajna torbę, musze zrobić rundkę bo Second handach

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti ale Ty tam już jak u siebie, tyle lat... Ważne, że opieka jest dobra :-) Ty zdrowa :-) Ignacy też, będzie dobrze.
    Zobaczycie już niedługo będziemy pisać o kupach...ale nie naszych :-P i o karmieniu cycem, o spacerach i ubieraniu :-)
    No tak :) ale rodzinka daleko a tak bym chciala ich miec przy sobie w tym waznym dla nas dniu az się ryczec chce .Dam rade ;) skeypa odpale na telefonie na porodówce :)

KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dziewczyny o koty się nie obawiajcie. U mnie obie dziewczyny kocica przyjęła ze zrozumieniem, nie narzucała się ale od początku była przyjazna. Jak podrosły to spała i z jedną i z drugą usypiając je mruczeniem :-) śmiejemy się, że nasza kocia mamka będzie miała trzecią zmianę teraz :-D
    ja sie bardziej obawiam o psy bo sa strasznie rozpieszczone, wskakuja na lozko..nasza wina, ale nie myslelicsmy,ze kiedykolwiek uda nam sie zajsc w ciaze...zmieniamy chate na wieksza, i maz stanowczy ze psy beda miala swoje pomieszczenie z swoja sofa itd..psi pokoik...brucik zachowuje sie nadal jak szczenie a ma 3 lata..wie ze cos jest na rzeczy bo wacha brzuch, nie odstepuje mnie na krok i dziwnie przyglada sie brzuchowi jak mala kopie..moze dojrzeje jak mala sie pojawi? kotka trzyma sie z daleka od ludzi, ona tylko toleruje i kocha mojego meza..ma juz 9 lat..o najmlodzsza psinke sie nie martwie, 2 letnia suczka bardzo potulna...brucik nie zrobi krzywdy ale jednak co waga to waga a menda wazy dobre 35kg

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Zazdroszcze ja juz długo poluje na fajna torbę, musze zrobić rundkę bo Second handach
    lwica w charity shopie upolowalam..w pierwszym z brzegu :D

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika fajna torba i duzo wlozysz w nià .

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzinoswa sukieniusie od 4-6 miesiaca..zaraz poszukam moze znajde na googlu identyczna :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2105 2106 2107 2108 2109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ