X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu - no właśnie z tych względów, które wypisałaś cc byłoby dla mnie lepszym rozwiązaniem. Pewnie tak to się skończy .. Wyjścia za bardzo nie mam :P
    Panikara jestem ... Przed operacją założenia szwu tak ryczałam, że szok. Nie wiem co to będzie przed cesarką :P

Kasia - ja to ciągle mówię, że mam nadzieje, że Julek w jakiś magiczny sposób teleportuje się z mojego brzuszka w bezbolesny sposób :D

Lwica na pewno masz rację - jak z synem będzie wszystko dobrze to cała reszta przestanie mieć dla mnie znaczenie :)))

Lwica, KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wy kobietki ktore rodzilyscie mniej więcej wiecie co i jak tam a ja w obcym kraju ,masakra .

Krysti sama kiedys napisałaś ze mieszkasz długo w UK- ja tez długo i nie czuje sie obco chyba w Polsce czułabym sie bardziej obco..
    Znasz język takze nie ma sie czego obawiać:))

KasiaKwiatek, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica ja też mam stres, że mi kotka będzie chciała wskoczyć jak mały będzie w środku i najbardziej w tej wizji przeraża mnie fakt, że kosz razem z małym może spaść na ziemię :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ale Ty tam już jak u siebie, tyle lat... Ważne, że opieka jest dobra :-) Ty zdrowa :-) Ignacy też, będzie dobrze.
    Zobaczycie już niedługo będziemy pisać o kupach...ale nie naszych :-P i o karmieniu cycem, o spacerach i ubieraniu :-)

Anka1501, Fasia, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wy kobietki ktore rodzilyscie mniej więcej wiecie co i jak tam a ja w obcym kraju ,masakra .

Ja pamiętam, że im bliżej było porodu tym mniej się bałam. Chciałam, żeby synek już był z nami a cały poród jakoś tak bez stresu się odbył.
    Fakt, za bardzo byłam już zmęczona, żeby się stresować. Będzie dobrze :)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia skup się na tym, że nie będziesz musiała przechodzić przez poród sn i niech to będzie dla Ciebie ta lepsza strona medalu :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Lwica ja też mam stres, że mi kotka będzie chciała wskoczyć jak mały będzie w środku i najbardziej w tej wizji przeraża mnie fakt, że kosz razem z małym może spaść na ziemię :/

Wiesz co ja miałam podobny koszmar kilka razy ze zasnęłam a kotka wskoczyła do koszyka i go przewróciła -bo ten stojak to napewno nie wytrzyma jej masy...
    Juz myślałam zeby koszyk brać do łóżka i spac z koszykiem tzn dziecko w koszyku...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o koty się nie obawiajcie. U mnie obie dziewczyny kocica przyjęła ze zrozumieniem, nie narzucała się ale od początku była przyjazna. Jak podrosły to spała i z jedną i z drugą usypiając je mruczeniem :-) śmiejemy się, że nasza kocia mamka będzie miała trzecią zmianę teraz :-D

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na początku nie wpychała się, pokazałam jej dziecko to powachała i już nie wciskała się

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwcia z koszykiem w łóżku będzie niewygodnie :P no ale też myślę jak to rozwiązać ..

Kasia z tym że moja kotka to wredotka :) jest strasznie upierdliwa, nie daje się głaskać wtedy kiedy nie chce i jak tylko wyciągamy rękę to drapie i gryzie. Stęka pod drzwiami jak się ją za nie wypuści w nocy. Ogólnie nie wiem jak to będzie :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ale na początku nie wpychała się, pokazałam jej dziecko to powachała i już nie wciskała się

Hmm to jest myśl dać powąchać kotce maluszka ze śmierdząca Pielucha moze to odstraszy hihihi

FASIA nasza kocicha znowu w odwrotna stronę non stop by sie dała glAskac jakby jej pozwolić to by spała z nami, my siedzimy na sofie to ona przyzwycAjona ze jest na naszych nogach, lubi noszenie na rękach i boimy sie ze moze byc zazdrosna bo ma swoje pieszczotowe rytuały z nami juz i po narodzeniu maluszka nie bedzie czasu na Zabawy i noszenie kota :)

weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuchy patrzcie co dorwalam w uzywanym sklepie..wyglada jak nowka..nie mam aparatu przy sobie, ale wrzucam zdjecie identycznej z googla..moja ma jeszcze ten pasek przez ramie i jest koloru ciemny fiolet/purpura! jest usztywniana w srodku idealnie do szpitala na jakies pierdolki czy pozniej do noszenia malej pierdziulek :D za jedynie 4.99f :D w sklepie za nowke CHANGING BAG musze zaplacic ze 30-40f taka usztywniana jak kuferek :D ale mam farta :D

out.php?i=935902_35.jpg

Lwica, Krysti, Anka1501, mantissa, Fasia, MartaAlvi, Angela89, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Krysti sama kiedys napisałaś ze mieszkasz długo w UK- ja tez długo i nie czuje sie obco chyba w Polsce czułabym sie bardziej obco..
    Znasz język takze nie ma sie czego obawiać:))
    Pewnie lwica damy rade :) to nasz dom praktycznie :)

Lwica lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane moje - mam plan na dziś, który próbuję zrealizować od miesiąca :P
    Biorę się za segregowanie ciuszków. Muszę je policzyć, poukładać rozmiarami albo wielkością, bo czasem te 56 wyglądają jak 62 i odwrotnie :P A może jak już posegreguję to wypiorę? Zobaczymy. Póki co najważniejsze aby to ogarnąć, bo się gubię :P

Lwica, KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Dziewuchy patrzcie co dorwalam w uzywanym sklepie..wyglada jak nowka..nie mam aparatu przy sobie, ale wrzucam zdjecie identycznej z googla..moja ma jeszcze ten pasek przez ramie i jest koloru ciemny fiolet/purpura! jest usztywniana w srodku idealnie do szpitala na jakies pierdolki czy pozniej do noszenia malej pierdziulek :D za jedynie 4.99f :D w sklepie za nowke CHANGING BAG musze zaplacic ze 30-40f taka usztywniana jak kuferek :D ale mam farta g[/IMG]

Zazdroszcze ja juz długo poluje na fajna torbę, musze zrobić rundkę bo Second handach

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti ale Ty tam już jak u siebie, tyle lat... Ważne, że opieka jest dobra :-) Ty zdrowa :-) Ignacy też, będzie dobrze.
    Zobaczycie już niedługo będziemy pisać o kupach...ale nie naszych :-P i o karmieniu cycem, o spacerach i ubieraniu :-)
    No tak :) ale rodzinka daleko a tak bym chciala ich miec przy sobie w tym waznym dla nas dniu az się ryczec chce .Dam rade ;) skeypa odpale na telefonie na porodówce :)

KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dziewczyny o koty się nie obawiajcie. U mnie obie dziewczyny kocica przyjęła ze zrozumieniem, nie narzucała się ale od początku była przyjazna. Jak podrosły to spała i z jedną i z drugą usypiając je mruczeniem :-) śmiejemy się, że nasza kocia mamka będzie miała trzecią zmianę teraz :-D
    ja sie bardziej obawiam o psy bo sa strasznie rozpieszczone, wskakuja na lozko..nasza wina, ale nie myslelicsmy,ze kiedykolwiek uda nam sie zajsc w ciaze...zmieniamy chate na wieksza, i maz stanowczy ze psy beda miala swoje pomieszczenie z swoja sofa itd..psi pokoik...brucik zachowuje sie nadal jak szczenie a ma 3 lata..wie ze cos jest na rzeczy bo wacha brzuch, nie odstepuje mnie na krok i dziwnie przyglada sie brzuchowi jak mala kopie..moze dojrzeje jak mala sie pojawi? kotka trzyma sie z daleka od ludzi, ona tylko toleruje i kocha mojego meza..ma juz 9 lat..o najmlodzsza psinke sie nie martwie, 2 letnia suczka bardzo potulna...brucik nie zrobi krzywdy ale jednak co waga to waga a menda wazy dobre 35kg

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Zazdroszcze ja juz długo poluje na fajna torbę, musze zrobić rundkę bo Second handach
    lwica w charity shopie upolowalam..w pierwszym z brzegu :D

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika fajna torba i duzo wlozysz w nià .

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzinoswa sukieniusie od 4-6 miesiaca..zaraz poszukam moze znajde na googlu identyczna :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2105 2106 2107 2108 2109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ