Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
jeśli aktywność Natalki po przyjściu na świat będzie podobna do tej z brzucha to mam przechlapane! W dzień cisza, a przez pół nocy dyskoteka!
Adk co zrobiłaś? Współczuję bardzoRobotka1, Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Witajcie:)
Ja już wiem jak nasz dzień będzie wyglądal, a szczególnie noc - po aktywności Dzida. Ma pewno karmienie 23-24, później 3-4, a 6-7 trzeba będzie wstawać. I tak co 3 godziny. W tych godz jest najbardziej aktywny.
Co do spania to nie mogę leżeć na plecach, bo się duszę i drętwieją mi ręce, zostają boki na których bolą mnie biodra. Spanie to sama radość
To identycznie jak u mnieno, wieczorem może 22-24
A na plecach od 3 dni też spac nie mogę bo dokładnie dzieje m się to samoIda lubi tę wiadomość
-
A mam takiego zaniedbanego trzonowca. Moja wina. Blomba mi wypadla jakis czas temu, nic z tym nie zrobilam i dzisiaj jedna sciana ppstanowila sie odlamac ale niestety nie odpadla tylko dalej jest wczepiona w dziąsło
najwazniejsze że nie boli, żyć nie przeszkadza, więc w poniedziałek dzwonie do dentysty. Mogłabym pojechać na pogotowie dentystyczne ale ponieważ on bedzie do rwania juz teraz bo kilka razy dentystka próbowała go uratować ale co do niego włoży to wypada to wole zeby to zrobila moja stala pani doktor. A przy okazji umowie sie na zrobienie jeszcze paru drobiazgów przed porodem żeby nie latac od razu po urodzeniu i ratować sytuacji jak zacznę karmić i moje i tak słabe i kruche zęby pójdą w rozsypkę.
-
Ida ja mam identycznie ze spaniem na plecach...tylko boki wchodza w gre a i tak czesto sie musze przekrecac bo mi biodro dretwieje...na szczescie nieprzespanych nocy mam malo, ja niestety nie moglabym odespac w ciagu dnia, bo nadal do pracy chodze..nawet dzisiaj od 11.30 do 17.00 w pracy i jutro cholera tez od 14 do 19.00
dobrze ze nie jest to ciezka praca i przy tych klientach w ten weekend bede mogla sobie usiasc
adk co sie stalo z tym zebem? wspolczuje..nienawidze zadnych problemow dotyczacych uzebienia!
anka ja tez jak tylko wstaje to ssie mnie niemilosiernie!hwesta sen erotyczny mowisz? mnie zawsze maz wybudza bo zazdrosny jest i nie wierzy,ze o nim snilamhahahhaah kaska ale mi smaka na mleczko zrobilas! ale mam te w tubce!
a i witam siezapomnialam! gdzie moje maniery!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 09:24
Ida, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
niestety chyba już nikt nie uleży na plecach dłużej niż kilka sekund;)
ja na szczęście wyleczyłam wszystkie zęby na początku ciązy bo wiedziałam że potem może być tylko gorzej.
u mnie okej, moja mała podobnie jak u MartyAlvi, w dzień sko==pokój a w nocy dyskoteka:)
nie mogę spać w nocy!!! kręcę się i wiercę po 2 godziny a potem zasypiam na chwilę żeby wstać i już funkcjonować. tak mnie nogi "drą" że szkoda mówić.
młoda wtedy jak ja wstaję też wstaje:) słodkie to jest i tez mniej więcej wiem jak u nas będą karmienia wyglądały:)
byłam wczoraj z mężem na SR. obchód po porodówce i oddziale położniczym:)
jestem zachwycona, nowy budynek piękna sala porodowa, piękne sale po urodzeniu dla mam i dzidziusiów, wanna wbudowana na sali do ewentualniego kąpania noworodka, super przygotowany kącik do przebierania maluszka z takim jakby ogrzewaniem u góry żeby maluchowi rozebranemu zimno nie było:)
troszkę łóżka wąskie ale myślę że damy radę
powiem wam że od wczoraj nie mogę się doczekać młodej na świecie! całą noc o tym myślałam:)
a dziś zamawiam sobie stetoskop:) myślę że ostatni trymestr to idealny czas na podsłuchiwanie serduszka:) bo nie powiem ostatnio mnie trochę stresowało to że jej nie czułam prawie cały dzieńAnka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a dziś zamawiam sobie stetoskop:) myślę że ostatni trymestr to idealny czas na podsłuchiwanie serduszka:) bo nie powiem ostatnio mnie trochę stresowało to że jej nie czułam prawie cały dzień
kochana, wczoraj poprosiłam żeby mi dziadek przywiózł stetoskop z takiego normalnego ciśnieniomierza. Nie słychać nic totalnie! Nawet jak Młoda wali prosto w słuchawkę
Nie wiem, może to nowsze stetoskopy są jakieś lepsze, ten mój nie działa totalnie -
MARTA a jesteś pewna że dobrze mierzysz?? moja kuzynka miała i mówiła że sie nieźle musiała nagimnastykować żeby załapać jak to się robi:)
no nie wiem, kilka złotych najwyżej stracęchoć wierzę że raczej usłyszę to serducho):
-
Wiem jak mała jest ułożona więc szukałam w tym potencjalnym miejscu ale ani pół szumu nie udało mi się wyłapać
Nie wiem, może u mnie jeszcze za wcześnie, albo ten stetoskop jakiś dupiaty.
Mam nadzieję, że Tobie pójdzie lepiej -
hehe Marta może stetoskop dupiaty:) tzn tak sobie najlepiej tłumaczyć
no nic, zobaczymy, pewnie też się bedę gimnastykować ale nie poddam się
oki lecę coś porobić bo jak zwykle szkoda mi dnia:) potem spacerek a wieczorem na parapetówkę
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
robotka ja tez nie moge sie juz doczekac..normalnie usycham
dzisiaj po pracy wlacze pierwsz pranko i poprasuje je..skoro lapia mnie bole przy staniu to wole sobie zaoszzcedzic 10 pralek i prasowania w marcu..pzrechowam wszystko w zamknietych pojemnikach to sie nie zakurzy chyba co?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ADK współczuję tego zęba
Ja za swoje ósemki miałam się wziąć w wakacje i już miałam jechać zrobić prześwietlenie szczęki ale byłam tak zalatana i taki rush w pracy, że tego nie zrobiłam a potem dowiedziałam się o ciąży ... kiedyś te ósemki usunę -
nick nieaktualny