Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, dziewczyny!
Widzę, że problemy ze snem już się na dobre zaczęły. U mnie na szczęście jeszcze nie, mimo że 2 razy wstaję siku, to z ponownym zaśnięciem problemów nie ma. Zresztą z leżeniem na plecach też nie.ADK, to októrej ty spać chodzisz, że już cię o 4 z wyra wywiewa?
Za to od dwóch dni mnie w ciągu dnia łapią takie krótkie skurcze przez całą nogę, od pachwiny aż do stopy. Porażka. ;/
KASIA, piękny brzunio i kociaki, chociaz szkoda, że zdjęcie takie małe. Nie można się przyjrzeć.Ja też się obawiam, że moja opanuje łóżeczko, a ona jak sobie miejsce ubzdura to jej nie wygnasz. Na szczęście ma takie etapy i przez trzy miesiące potrafi leżeć w jednym miejscu a później przenosi się na kolejne.
Dobrze, że przypomniałaś o tym odrobaczaniu, bo chyba już u mnie minęły jakoś teraz 3 miesiące. No i zaszczepić muszę zanim się mały urodzi, bo w zeszłym roku jakoś mi to uciekło. ;/ Kurczę, znowu wydatki. ;/
Fasia, nie bój się.Będzie dobrze z tym CC, przynajmniej datę będziesz dokładnie znała.
A dziewczyny, które już miały cesarkę, czy u was też tak było, że czekali na rozwarcie i dopiero wtedy cesarka. Bo znajomej ostatnio stwierdzili niewspółmierność, więc było pewne, że będzie CC (oczywiście nic jej wcześniej nie powiedzieli, dopiero jak przenosiła 2 tyg.) a później i tak podawali jej przez trzy dni oxy, bo nie było rozwarcia i dopiero jak ruszyło to wtedy CC.
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taka..identyczny material, identyczny kroj, tylko ta moja jest jednolitego koloru
z nexta na dodatek za jedyne 1.49f! musze chowac bo maz mnie zabije
za duzo rzeczy juz mam
przy przeprowadzce same rzeczy malej trzeba bedzie w land roverze wiezc na dwa razy
-
Zmykam sobie robić Full English Breakfasta:)
Krysti to odpal Skaypa hihi mi tam maz wystarczy na porodówce; mama chciala przyjechać ale stwierdziłam ze wole jej wolne wykorzystać pózniej, niż na samym poczatku kiedy moj maz tez bedzie miał tacierzyński i mi pomoże a pozatym będziemy poznawać sie z maluszkiem ...
Dasz radęzobaczysz rodzinka pewnie po tak ci sie rozdzwonił ze bedzie wyłączać tel...
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Jestem chora na punkcie sówek...
Ja też !!będę robić karuzelę z sówkami. Kupiłam już filc tylko waty ciągle zapominam i dupa
weronika86, Lwica, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobra Kochane moje - mam plan na dziś, który próbuję zrealizować od miesiąca
Biorę się za segregowanie ciuszków. Muszę je policzyć, poukładać rozmiarami albo wielkością, bo czasem te 56 wyglądają jak 62 i odwrotnieA może jak już posegreguję to wypiorę? Zobaczymy. Póki co najważniejsze aby to ogarnąć, bo się gubię
;P
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja też !!
będę robić karuzelę z sówkami. Kupiłam już filc tylko waty ciągle zapominam i dupa
nawet probowalam ja uszyc to moj syn skomentowal to tak : MUM, THIS OWL LOOKS LIKE 1 PENNY SPONGE BOB
..no to mnie dziecko pocieszylo
hahaha
Fasia, Anka1501, KasiaKwiatek, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Wercia ja mam zamiar prasować na siedząco
nie ma opcji żebym stała dłużej niż 5min, bo później brzuch boli to bardzo
A co do CC to ja nie wiem jak to u mnie będzie ... Moja lekarka przyjmuje w innym mieście, a ja rodzić będę raczej u siebie. Powiedzcie mi czy to się wypisuje jakieś skierowanie na cc ?? Czyli ona coś takiego będzie mogła wystawić, a ja z tym mam iść wcześniej do mojego szpitala żeby mnie w jakiś grafik wpisali czy co ?? -
nick nieaktualnyLwica wrote:Zmykam sobie robić Full English Breakfasta:)
Krysti to odpal Skaypa hihi mi tam maz wystarczy na porodówce; mama chciala przyjechać ale stwierdziłam ze wole jej wolne wykorzystać pózniej, niż na samym poczatku kiedy moj maz tez bedzie miał tacierzyński i mi pomoże a pozatym będziemy poznawać sie z maluszkiem ...
Dasz radęzobaczysz rodzinka pewnie po tak ci sie rozdzwonił ze bedzie wyłączać tel...
jak Ignas bedzie na ràczkach u mnie ale radosc bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:18
-
Mnie tydzień po terminie położyli na patologię i przez 8dni dostawałam oxy i zastrzyki na wywołanie ale moja lekarka już wcześniej chciała zrobić mi cesarkę bo przenoszenie o tyle też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Powiedziałam, że na cc się nie zgadzam skoro nie ma wskazan i urodziłam 16 dni po terminie syna z wagą 4000.
-
weronika86 wrote:ja tez je uwielbiam
nawet probowalam ja uszyc to moj syn skomentowal to tak : MUM, THIS OWL LOOKS LIKE 1 PENNY SPONGE BOB
..no to mnie dziecko pocieszylo
hahaha
Buahahhakoniecznie musisz nam tą sówkę pokazać
weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Takà mam na moje drobne rzeczy plus tego muszè kupic większà na Ignasia rzeczy .Choc mam pumy fajnà tez ale to na silownie ona
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf2e312c9f67.jpg
-
Anka1501 wrote:Mantissa dziwnie u niej z tą cesarka... ja nie miałam cesarki ale wiem, że dobrze z cesarka poczekać bo wtedy np. laktacja się naturalnie rozwija itp. Ale dwa tyg po terminie to nie powinni tyle czekać.
Ale u nas zawsze chyba czekają do dwóch tygodni po terminie, to mnie akurat nie zdziwiło.Może to niecałe dwa były, nie pamiętam dokładnie. Też tak myślałam, że to po to, żeby organizmowi dać sygnał, ale kurczę przez 3 dni ciągle ktg i skurcze a później i tak cesarka. Porażka. ;/ A problemy z mlekiem i tak były niestety.;/
-
nick nieaktualny