Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:24
KasiaKwiatek, Ida, mantissa, hwesta, Angela89, Bambi85, Rudzia, misia83, sylvia007, Ola89, Fasia, MartaAlvi, Ewelcia, Justinka, natt, Krysti, CzaryMary, weronika86, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie wydaje ze to standard, ja nastepna wizyte tez mam w 32tc , tez juz z ktg bedzie i pozniej wizyty co 2 tyg kazda z ktg, pod sam koniec co tydzień. Na prawde robi sie powaznie .
Liloe, Shimmer- super ze dobre wiesci z wizyty .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:26
liloe lubi tę wiadomość
-
Wiecie ci mnie tylko w tygh koszulach z if i innych denerwuje? Ciezko znslezc cos za kolano, najczęściej są dużo przed a ja sie w takiej długości bardzo niekomfortowo czuję
po domu spoko ale do szpitala muszę mieć coś dłuższego. Zresztą to samo jest ze szlafrokami
weronika86 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A! Zapomniałam! Pierwsza!
A no i zaczęłam dzisiaj III trymestr! Finiszujemy!Jestesmy na tym samym etapie
Sylvia torta sama sobie??? Czyzbys byla dzisiejsza solenizantka???Fasia, weronika86, adk_1989, KasiaKwiatek, Krysti, Rudzia, Eweliśka, Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien. Kolejna, nasta noc z rzedu nie przespana.. pobudka standardowo o 4 i koniec spania..
Maz wyszedl, teraz sniadanie i do lozka, znowu sie obudze po 11 i pol dnia bede miec w tyle..
Sylvia daj znac jak te torby. Tez mam zamiar kupic jesli beda fajne. Moze pojdziesz szybciej niz ja
Adk gratuluje III trymestru!! Teraz to z gorki
Lali również gratuluje)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 07:52
Lali lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Już po wizycie
wszystko super, Niunia waży 1574g i jest piękna!
szyjka 34mm, za 2 tyg pierwsze KTG
Obróciła się!
klocuszeksu[er wiadomosci
Lali wrote:Ja na dnaich jade IF i przymierze jeszcze rozmiar S tej mojej koszuli bo mam 7 dni na wymiane, mam kroj Fasiowy tylko w kratke nie w kwiaty,kupie od razu szlafrok ale jakis cieniutki i maly rozmiar zebym mogla po ciazy nosic.
Aaa i nie pisalam wczoraj, ze u mnie wstepnie umowiony termin cc na 16 kwietnia15 jade do szpitala, przygotowanie, badanie krwi i 16 moj doktor robi mi cc.
ja sie urodzilam 16 kwietnia..najlepsza data ever
dziecko na bank bedzie inteligentne
fajnie,ze znasz termin
shimmer gratuluje rowniez poznania wagi Baski
i weitam sie z ranawczoraj poprasowalam druga ture pranka...tragedia z plecami
dobrze,ze zabralam sie za to teraz
a jeszcze tyyyyyle kuzwa zostalo!
Lali, liloe lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
ja dzis zabieram ciuszki do siostry wstawiamy pranie i pozniej do suszarki i bede miec suche i mieciutke po godzinke, tylko zostanie poprasowac
moglabym w domu prac ale wieszanie na suszarce to dla mnie koszmar ostatnio, kregoslup wysiada. Fasia ja chyba przegapilam jak pokazywalyscie te torby z lidla, to zaczekam na zdjecia jak kupicie.