Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:24
nick nieaktualny, Ida, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, Rudzia, misia83, sylvia007, Ola89, Fasia, MartaAlvi, Ewelcia, Justinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też wróciłam
wszystko git
Baśka waży 1300 
nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, Rudzia, misia83, sylvia007, Fasia, MartaAlvi, Ewelcia, Justinka, Lwica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie wydaje ze to standard, ja nastepna wizyte tez mam w 32tc , tez juz z ktg bedzie i pozniej wizyty co 2 tyg kazda z ktg, pod sam koniec co tydzień. Na prawde robi sie powaznie .
Liloe, Shimmer- super ze dobre wiesci z wizyty .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:26
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Wiecie ci mnie tylko w tygh koszulach z if i innych denerwuje? Ciezko znslezc cos za kolano, najczęściej są dużo przed a ja sie w takiej długości bardzo niekomfortowo czuję
po domu spoko ale do szpitala muszę mieć coś dłuższego. Zresztą to samo jest ze szlafrokami
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A! Zapomniałam! Pierwsza!

A no i zaczęłam dzisiaj III trymestr! Finiszujemy!
nick nieaktualny, Fasia, weronika86, misia83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, Rudzia, Eweliśka, Bambi85, Ewelcia, mantissa, Ida, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Adk gratuluję!!!
Ja się dzisiaj wybieram do lidla zobaczyć te torby, jak mi się spodobają to się zaopatrzę i muszę upiec dzisiaj tort sama sobie, a tak mi się nie chce
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja tez, ja tez zaczelam dzis III trymestr w takim razieadk_1989 wrote:A! Zapomniałam! Pierwsza!

A no i zaczęłam dzisiaj III trymestr! Finiszujemy!
Jestesmy na tym samym etapie 
Sylvia torta sama sobie??? Czyzbys byla dzisiejsza solenizantka???
Fasia, weronika86, adk_1989, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rudzia, Eweliśka, Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien. Kolejna, nasta noc z rzedu nie przespana.. pobudka standardowo o 4 i koniec spania..
Maz wyszedl, teraz sniadanie i do lozka, znowu sie obudze po 11 i pol dnia bede miec w tyle..
Sylvia daj znac jak te torby. Tez mam zamiar kupic jesli beda fajne. Moze pojdziesz szybciej niz ja
Adk gratuluje III trymestru!! Teraz to z gorki
Lali również gratuluje
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 07:52
Lali lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Już po wizycie
wszystko super, Niunia waży 1574g i jest piękna!
szyjka 34mm, za 2 tyg pierwsze KTG
Obróciła się!
klocuszek
su[er wiadomosci 
lali superLali wrote:Ja na dnaich jade IF i przymierze jeszcze rozmiar S tej mojej koszuli bo mam 7 dni na wymiane, mam kroj Fasiowy tylko w kratke nie w kwiaty,kupie od razu szlafrok ale jakis cieniutki i maly rozmiar zebym mogla po ciazy nosic.
Aaa i nie pisalam wczoraj, ze u mnie wstepnie umowiony termin cc na 16 kwietnia
15 jade do szpitala, przygotowanie, badanie krwi i 16 moj doktor robi mi cc.
ja sie urodzilam 16 kwietnia..najlepsza data ever
dziecko na bank bedzie inteligentne
fajnie,ze znasz termin 
shimmer gratuluje rowniez poznania wagi Baski
i weitam sie z rana
wczoraj poprasowalam druga ture pranka...tragedia z plecami
dobrze,ze zabralam sie za to teraz
a jeszcze tyyyyyle kuzwa zostalo!
Lali, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
ja dzis zabieram ciuszki do siostry wstawiamy pranie i pozniej do suszarki i bede miec suche i mieciutke po godzinke, tylko zostanie poprasowac
moglabym w domu prac ale wieszanie na suszarce to dla mnie koszmar ostatnio, kregoslup wysiada. Fasia ja chyba przegapilam jak pokazywalyscie te torby z lidla, to zaczekam na zdjecia jak kupicie.