Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Wow Lali jesteś pierwsza! Podałaś termin porodu czyli...Już przez całe życie urodziny Twego dziecka
!!!
Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Myślicie, żeby ta sesje zrobić już jak mały będzie miał parę miesięcy? w wakacje jakoś? bo pierw pomyslalam o brzuszkowej sesji ale jednak nie chce teraz
-
liwi wrote:ta ostatnia różowa jest super, tylko czemu z długim rękawem jak na porodówkach są tropiki.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Teraz sa modne sesje noworodkowe do 20 dnia zycia ale nie wiem czy to dobre dla dzidka?
Wiem, że są modne ale ja bym chyba była zbyt zestresowana z takim maluszkiem... a w lipcu lub sierpniu to już całkiem fajnie by byłotak mi się wydaje... fotograf jest super i bede u niej zamawiać sesje na chrzciny
-
a rogal, który zamówiłam i niby wczoraj mi doszedł jest w .....no właśnie gdzie? o to musze zrobic jazde jutro w dpd bo kurier dostał od nich zły moj adres i jest 20 domow dalej niby przesyłka ale jak z nim gadalam to mi mowil ze to małe było chyba jakas koperta bardziej, no to rogal raczej do koperty nie wlazł!! a sąsiedzi by chyba coś mowili jakby nie swoją rzecz dostali
-
haneczka wrote:Ja znalazłam takie modele u jednego sprzedawcy na allegro " mloda_mama1". Może Was zainteresują. Każda po ok 50zł.
-
KasiaKwiatek wrote:Wiecie co macie zgubny wpływ na mnie
... Właśnie zakupiłam torbę do wózka (i nie tylko) babyono...liminkową, już wcześniej ją wyłapałam na allegro szukając ale nie mogłam się zdecydować, no i dzisiaj jak wrzuciłyście to znowu mnie napadło
tylko oczywiście wyszukałam na allegro taniej, bo z linku, który wrzuciłyście ponad 120 zł a ja kupiłam za 89 z przesyłką
zmotywował mnie też mój Kuba jak mu pokazałam powiedział kupuj!
kupilam
Pójdziesz z nami z torbami, ot co.A tak serio to dobrze wiedzieć, że na allegro są troszkę tańsze.
Ewelcia kupiła dla chłopaków kokos-lateks i ja też się chyba na taki zdecyduję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:46
KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość