Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda ja narazie kończę Język niemowląt i jeszcze mam Oczekiwaniu na dziecko i jeszcze Język dwulatka jest połączony z językiem niemowląt więc postanowiłam na razie przeczytać to co mam i później kupić kolejną książkę zwłaszcza że mało czasu mam na czytanie bo piszę prace mgr i mi się już nie chce czytać
-
nick nieaktualnyIda ja mam książkę 2 w 1
Z jednej strony język niemowląt a z drugiej dwulatka ale ta drugą część to dużo później poczytam
Język niemowląt to prawie studiuje i zaznaczam co mnie może później interesować bo jak przyjdzie mała coś czuje że jeszcze mniej czasu będzie na czytanie
Ida lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie skończyłam przeglądać moje zamówienie z 5.10.15 i jestem bardzo zadowolona
jutro o ile żadna z was mi nie zabroni
to wstawię wam zdjęcia. A i jeszcze udało mi się dzisiaj wylicytować super różowy, puchaty kombinezon za 27zł. I obiecuję sobie przy zgromadzonych tu świadkach, że koniec z kupowaniem ubranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:05
Angela89, mantissa, Anka1501, KASIAB, weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ja właśnie skończyłam przeglądać moje zamówienie z 5.10.15 i jestem bardzo zadowolona
to wstawię wam zdjęcia. A i jeszcze udało mi się dzisiaj wylicytować super różowy, puchaty kombinezon za 27zł. I obiecuję sobie przy zgromadzonych tu świadkach, że koniec z kupowaniem ubranek
Ja to też mówiłam ostatnio, wczoraj a ciucholandzie byłam i co wróciłam z ubrankami.
weronika86, sylvia007, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Przyjaciółka juz poszła, w głowie mi namieszala
Taka bylam chora na sowki a teraz mi jeszcze szopy pokazała i nie wiem co bardziej mi się podoba
I dostałam prezent urodzinowy - Zaproszenie na rodzinną sesje zdjęciowąAngela89, hwesta, KasiaKwiatek, sylvia007, mantissa, Gosha, CzaryMary, misia83, Fasia, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a dobrze
bedzie sie ciagnelo jeszcze, ale zrobili pierwsza sprawe beze mnie wogole i sad zatwierdzil dlug...babeczka mi poradzila co zrobic,zeby otworzyc sprawe raz jeszcze...az ze ja mam nizszy zarobek niz maz nie bede musiala zaplacic za wznowienie aplikacji a to 150f...
mowila ze po tym juz sprawy nie bedzie, takze jestem dobrej mysli..mam nadzieje,ze oddadza mi jeszcze kase, ktora juz nadplacilam... zawsze to 500f do zwrotu! przyda sioe na nowy dom czy jaks sofekupioc czy cusmam silne dowoy,ze nie wywiazali sie z umowy..baaa! nawet nie zaczeli...
A cio sie stało? -
sylvia007 wrote:A ja właśnie skończyłam przeglądać moje zamówienie z 5.10.15 i jestem bardzo zadowolona
Ja tez nie kupuje. Ubranek mam wystarczajaco do 6miesiaca a nawet za duzo, i pare ubranek od 6 do roczku.
Dzisiaj przyszły moje bambusowe wkładki do stanika i dostałam od koleżanki 2 opakowania jednorazowych po 100szt.
Zostały mi oliwka, jakieś pieluszki jednorazowe na początek, podkłady jednorazowe na łóżko, i takie higieniczne do szpitala nogi koszule do szpitala a tak to mam wszystko...chybAsylvia007 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Anka ja bylam tez nakrecona na sowki i sie ich tyle naogladalam w necie, ze mi zbrzydly bo na kazdej aukcji sowki, sowki, sowki
No właśnie i co ja biedna zrobię?? szopy chyba będą, ich jest zdecydowanie mniejLali, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:A cio sie stało?
-
nick nieaktualny
-
WERONIKA no pewnie, z tego co piszesz to jeszcze powinnaś sadzić za straty moralne i stres i zadać zwrotu nie tylko A dług ale za dodatkowe koszty ktore napewno poniosłas w związku. Ta sprawa! Powodzenia z nimi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:38
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wera będzie dobrze, my jesteśmy w podobnej sytuacji. Tzn zaplacilismy firmie za robotę 46 tys, okazało się że spieprzyli sprawę przez co straciliśmy kolejne tysiące. Tz dzwonil, że mają wszystko poprawić i ta firma nic nie poprawiła. Nawet nie przyjechali sprawdzić co trzeba zrobić a ostatnio przyszedł list z kancelarii prawnej, że mamy zapłacić 16tys za dodatkową robotę, która przecież nie została wykonana. Wynajęty przez nas rzeczoznawca stwierdzil, że szkody jakie ponieslismy w związku z tą spieprzona robota nie tylko zwalniają nas z płacenia dodatkowych pieniędzy ale również powinniśmy się postarać o odszkodowanie od tej firmy... jestem ciekawa jak to będzie
-
Ida wrote:No właśnie, wszędzie sówki, dużo też słoni. A mnie się podoba moty konika
http://www.pakamera.pl/masiuki-0_s12092369.htm
Zakochałam się w tej karuzelce
http://masiuki.com/glowna/72-mobile.html
ale wiem że mało potrzebna, więc sobie odpuszczam
Fajne:)) dostałam takie zabawkowe przyczepki do łóżeczka i wozka od koleżanki plus jedna grająca i kręcąca sie:) normalnie to bym nie kupiła bo tez zbędny wydatek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:41
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny