X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja narazie kończę Język niemowląt i jeszcze mam Oczekiwaniu na dziecko i jeszcze Język dwulatka jest połączony z językiem niemowląt więc postanowiłam na razie przeczytać to co mam i później kupić kolejną książkę zwłaszcza że mało czasu mam na czytanie bo piszę prace mgr i mi się już nie chce czytać

• Ida Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja mam książkę 2 w 1 :D Z jednej strony język niemowląt a z drugiej dwulatka ale ta drugą część to dużo później poczytam :) Język niemowląt to prawie studiuje i zaznaczam co mnie może później interesować bo jak przyjdzie mała coś czuje że jeszcze mniej czasu będzie na czytanie

Ida lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie skończyłam przeglądać moje zamówienie z 5.10.15 i jestem bardzo zadowolona :-) jutro o ile żadna z was mi nie zabroni ;-) to wstawię wam zdjęcia. A i jeszcze udało mi się dzisiaj wylicytować super różowy, puchaty kombinezon za 27zł. I obiecuję sobie przy zgromadzonych tu świadkach, że koniec z kupowaniem ubranek ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:05

Angela89, mantissa, Anka1501, KASIAB, weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A ja właśnie skończyłam przeglądać moje zamówienie z 5.10.15 i jestem bardzo zadowolona :-) jutro o ile żadna z was mi nie zabroni ;-) to wstawię wam zdjęcia. A i jeszcze udało mi się dzisiaj wylicytować super różowy, puchaty kombinezon za 27zł. I obiecuję sobie przy zgromadzonych tu świadkach, że koniec z kupowaniem ubranek ;-)
    W ostatnie zdanie nie wierze :P Ja to też mówiłam ostatnio, wczoraj a ciucholandzie byłam i co wróciłam z ubrankami.

weronika86, sylvia007, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjaciółka juz poszła, w głowie mi namieszala ;)
    Taka bylam chora na sowki a teraz mi jeszcze szopy pokazała i nie wiem co bardziej mi się podoba :P
    I dostałam prezent urodzinowy - Zaproszenie na rodzinną sesje zdjęciową :D

Angela89, hwesta, KasiaKwiatek, sylvia007, mantissa, Gosha, CzaryMary, misia83, Fasia, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja bylam tez nakrecona na sowki i sie ich tyle naogladalam w necie, ze mi zbrzydly bo na kazdej aukcji sowki, sowki, sowki :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a dobrze :D bedzie sie ciagnelo jeszcze, ale zrobili pierwsza sprawe beze mnie wogole i sad zatwierdzil dlug...babeczka mi poradzila co zrobic,zeby otworzyc sprawe raz jeszcze...az ze ja mam nizszy zarobek niz maz nie bede musiala zaplacic za wznowienie aplikacji a to 150f...
    mowila ze po tym juz sprawy nie bedzie, takze jestem dobrej mysli..mam nadzieje,ze oddadza mi jeszcze kase, ktora juz nadplacilam... zawsze to 500f do zwrotu! przyda sioe na nowy dom czy jaks sofekupioc czy cus :D mam silne dowoy,ze nie wywiazali sie z umowy..baaa! nawet nie zaczeli...

A cio sie stało?

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:

Ja tez nie kupuje. Ubranek mam wystarczajaco do 6miesiaca a nawet za duzo, i pare ubranek od 6 do roczku.
    Dzisiaj przyszły moje bambusowe wkładki do stanika i dostałam od koleżanki 2 opakowania jednorazowych po 100szt.
    Zostały mi oliwka, jakieś pieluszki jednorazowe na początek, podkłady jednorazowe na łóżko, i takie higieniczne do szpitala nogi koszule do szpitala a tak to mam wszystko...chybA

sylvia007 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Anka ja bylam tez nakrecona na sowki i sie ich tyle naogladalam w necie, ze mi zbrzydly bo na kazdej aukcji sowki, sowki, sowki :P

No właśnie i co ja biedna zrobię?? szopy chyba będą, ich jest zdecydowanie mniej :)

Lali, Ida lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha... to Wy zachowujcie wstrzemiezliwosc ubrankowa a ja Was zacznę fotkami ciuszków zasypywac bo ja dopiero zacznę gromadzić ;D

weronika86, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hahahaha... to Wy zachowujcie wstrzemiezliwosc ubrankowa a ja Was zacznę fotkami ciuszków zasypywac bo ja dopiero zacznę gromadzić ;D

I będziesz kusiła, no ładnie :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I będziesz kusiła, no ładnie :D

No a jak :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A cio sie stało?
    Lwica my prowadzimy wlasne studio tatuazu w uk i musimy zawierac specjalna umowe na wywyoz smieci klinicznych..2 lata temu zawarlismy umowe z firma, ktora po smieci przyjechala tylko raz..zero kontaktu zero odzewyu na maile...po roku przyszedl rachunek na 1000f a za nim komornik..sprawa poszla do sadu. Mam umowe i dowody ze smieci nie byly odbierane, mam kopie mailiitd wiec to kwestia czasu...na poczatku nie wiedzialam jak to rozwiazac, wiec ugodowo zaczelam splacac po 10f tygodniowo...nastepnie ta firma przestala pobierac ode mnie dlug a o nowej nikt nie poinformowal i sprawa poszla do sadu...dodatkowo doszedl jeszcze jeden rachunek jak zobaczyly ze splacam! takze ze poszlo to do sadu to mi bardzo na reke, bo nie wiedzialam jak to zalatwic...po dzisiejszym spotkaniu wiem co i jak, dostalam formy od babeczki do wypelnienia i zwolnienie z oplaty w celu otwarcia sprawy raz jeszcze..pierwsza sprawe zrobiono bez poinformowania mnie o tym! wiec mam podstawy...bedzie dobrze, kwetsia czasu..nie boje sie przegranej tylko chcialabym odzyskac te nadplacone pieniazki. wygrana mam na bank.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/legginsy-spodnie-ciazowe-z-panelem-kieszenie-m-i4939401741.html polecam! Dziś doszły do mnie i są super:) juz Was nadrabiam

Gosha lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA no pewnie, z tego co piszesz to jeszcze powinnaś sadzić za straty moralne i stres i zadać zwrotu nie tylko A dług ale za dodatkowe koszty ktore napewno poniosłas w związku. Ta sprawa! Powodzenia z nimi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:38

weronika86 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera będzie dobrze, my jesteśmy w podobnej sytuacji. Tzn zaplacilismy firmie za robotę 46 tys, okazało się że spieprzyli sprawę przez co straciliśmy kolejne tysiące. Tz dzwonil, że mają wszystko poprawić i ta firma nic nie poprawiła. Nawet nie przyjechali sprawdzić co trzeba zrobić a ostatnio przyszedł list z kancelarii prawnej, że mamy zapłacić 16tys za dodatkową robotę, która przecież nie została wykonana. Wynajęty przez nas rzeczoznawca stwierdzil, że szkody jakie ponieslismy w związku z tą spieprzona robota nie tylko zwalniają nas z płacenia dodatkowych pieniędzy ale również powinniśmy się postarać o odszkodowanie od tej firmy... jestem ciekawa jak to będzie :/

• Ida Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:13

• Lwica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie, wszędzie sówki, dużo też słoni. A mnie się podoba moty konika ;)
    http://www.pakamera.pl/masiuki-0_s12092369.htm

Zakochałam się w tej karuzelce
    http://masiuki.com/glowna/72-mobile.html

ale wiem że mało potrzebna, więc sobie odpuszczam ;)

Fajne:)) dostałam takie zabawkowe przyczepki do łóżeczka i wozka od koleżanki plus jedna grająca i kręcąca sie:) normalnie to bym nie kupiła bo tez zbędny wydatek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:41

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam koszule na ebay :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3197dde6e273.jpg

hwesta, Lwica, mantissa, Lali, Gosha lubią tę wiadomość

‹‹ 2181 2182 2183 2184 2185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ