Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ja przed ciąża rozmiar XS, właściwie nic w ramionach nie przybrałam tylko biust wiekszy ale jak widać rozmiar S wciąż za duży .. Ciągle zapominam, że to ma być koszula do karmienia czyli juz po porodzie więc brzuszek będzie mniejszy .. Ehhh chyba będę musiała oddać i szukać dalej
ja pierd...
Ewelcia fajne te koszule ale na mnie na pewno by wisiały ... Teraz są spoko, do końca ciąży też będzie fajnie ale CzaryMary ma rację, że do karmienia juz po porodzie to będzie worekehh w dupe
-
Sylvia mam to samo
pełno moich koleżanek dodaje zdjęcia dzieci w body albo w bluzkach i na to naciagnięte rajstopy prawie aż po szyję ... no dla mnie ochyda
sorki jeśli kogos uraziłam ..
CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość
-
Iwonka w ramionach też mam luz. Jest nieźle ale i tak trochę wisi ... Ja już głupieję z tymi koszulami
Coś wymyśle nie będę Wam już dupek nimi zawracała
Maszynę mam to fakt więc można zwęzić, to raczej nie problem. Przemyslę
-
Justinka wrote:Fasia wow wielkie dzięki za tak dokładną fotorelację dotyczącą koszul
Super teraz wiem wszystko
yyy chyba
Ida ja jestem za przewijakiem na łóżeczku, jeśli jest mało miejsca, oraz za szufladą pod łóżeczkiem, tak miałam i będę mieć, sprawdziło sięDla dzidzi wystarczająca była komoda MALM Ikea z 4 szufladami, oraz dodatkowo na mniej używane rzeczy czy też dodatkową pościel w szufladzie pod łóżeczkiem, nigdzie więcej nie walały się rzeczy dzidzi
hej ja wlasnie kupic mam zamiar przewijak na lozeczko, i komode malm na 4 szyflady dla córci mam na 6 ale wiadomo dziewczynkadla chlopca starczy mi na 4
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja strasznie się cieszę, że urodzę o tej porze roku. Wydaje mi się najlepsza
Już nie mogę się doczekać spacerków, wylegiwania z młodym na trawie
tak, tak brzmi jak jakaś bajka
ale pomarzyć można, nie ?
w rzeczywistości to pewnie będę slalomem biegała między pampersami z kupą w poszukiwaniu swojej piersi
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hej ja wlasnie kupic mam zamiar przewijak na lozeczko, i komode malm na 4 szyflady dla córci mam na 6 ale wiadomo dziewczynka
dla chlopca starczy mi na 4
komody malm rządząJa mam 2 z 4 szufladami
iwonka1077, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka w ramionach też mam luz. Jest nieźle ale i tak trochę wisi ... Ja już głupieję z tymi koszulami
Coś wymyśle nie będę Wam już dupek nimi zawracała
Maszynę mam to fakt więc można zwęzić, to raczej nie problem. Przemyslę
http://allegro.pl/tunika-damska-koszula-nocna-vienetta-secret-rozm-l-i4968151342.html
o taka mam rozmiar s jest dopasowana teraz na mnie -
nadrobiłam
jesli chodzi o wymiary to Fasia mamy podobne tylko ja w biodrach mniej 91 cm jakos tak , w pepku 94 cm
ja dzis też używak odwiedziałam a ciokupilam 2 bodziaki na długi rekaw, 2 pary pajacyków i jakies misiaki dla córci
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary, iwonka - w ogóle Ikea rządzi
Fasia, sylvia - mi też strasznie nie pasują rajstopki dla chłopca i to zamiast spodenek. Przypomina mi się PRL od razu
http://biqdata.pl/najpopularniejsze-imiona-w-ciagu-ostatnich-20-lat?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Zobaczcie, fajne zestawienieŁapiecie się ze swoimi wyborami?
nieee naszego synka imienia nie ma. Może to i dobrze. będzie oryginalnie jak imię jego tatusia -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a ja strasznie się cieszę, że urodzę o tej porze roku. Wydaje mi się najlepsza
Już nie mogę się doczekać spacerków, wylegiwania z młodym na trawie
tak, tak brzmi jak jakaś bajka
ale pomarzyć można, nie ?
w rzeczywistości to pewnie będę slalomem biegała między pampersami z kupą w poszukiwaniu swojej piersi
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej, dopiero sie doczytałam do końca i jak mam się do wszystkiego odnieść ?
Zacznę że dziś po raz kolejny miałam prawdziwą szkołe rodzenia - opiekowałam się z mężem mojej koleżanki synem mały ma 5 miesięcy - uroczy dzieciaczek. Zmienianie pieluchy mam już za sobą w jego przypadku tylko siusiu bo jeszcze ma stomie. Karmienie też mam za sobąAle łakomy jest. Najgorzej jak zaczął płakuniać i nie wiedzieliśmy czemu - czyta pielucha, wyspany, najedzony, zabawiany. Pierwsze co wsiąść go na ręce ale oczywiście później myśl przecież mu się nic nie dzieje. No i mąż porobił głupie miny i mały przestał :)Tyle z mojego dnia
Ida pisałaś o weselu, my na wesele idziemy 12 czerwca i postanowiliśmy iść do kościoła i normalnie na wesele - mała zostawimy z babcią do oczepin posiedzimy w później wrócimy do domu ale po kościele chcemy jeszcze wrócić do domu aby dać małej jeść a tak zostawię pokarm.
W sierpniu jedziemy na wesele 200 km dalej nie wyobrażam sobie zostawić małej na 3 dni więc bierzemy teściową ze sobą i zostanie z małą w hotelu który jest wynajęty.
Co do bujaczków, mat, wszystko jest dla ludzi.
Co do raczkowania to od dziecka zależy czy zechce raczkować czy nie. Kiedyś na przymus przekładało się rzeczy z lewej rączki do prawej aby dziecko nie było przypadkowo lewo ręczne.
Ja nawet nie mierze brzucha bo nie mam miarkiAle pewnie też koło setki dobiłam.
Hwesta nie wymyślaj z tym brzuchem - masz normalnie, ja mam od początku nisko brzuch usadzony.
Tyle mam do dodatnia na ten moment bo wiecej nie pamiętamGosha, Ida lubią tę wiadomość
-
Wiecie, ja to też za równo pod sufitem nie mam
Wiecie co ja kupiłam Natalce? Sukienke.. do chrztuhahaha
Moja mama jak to usłyszała, to powiedziała, że zwariowałamNo cóż...
Tak mi się spodobała, że mąż mi kazał ją kupić, dodatkowo z promocji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c6bdee58228.jpgiwonka1077, Angela89, CzaryMary, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, Ida, sylvia007, Magic, liloe, misia83, Nadzieja84, Ewelcia, Justinka, Ulka84 lubią tę wiadomość